Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Pipet menstruace je od zákroku slabší a ovulaci si nehlidam
@Lekninka91 dvojčátka by se mi líbila ale přítele by asi kleplo ![]()
Ja bych snad jedine zkusila vice sacharidu na noc. Samozrejme za predpokladu, ze se ti pak nebude spatne spat. Takze nejakou druhou veceri stylu testoviny, gnocci, ovocna kase s medem, sladke ovoce (banan) atd.
@Marcam není co závidět oblečení si za chvilku budu kupovat v dětským oddeleni
a chodit bez podprsenky ![]()
Jo a hodne bilkovin celkove-jak je to v te reklame-kdo chce stavet hmotu, potrebuje bilkoviny
Tvaroh s bananem a medem je napriklad uplne super.
@unuděná já si na noc dávám tvaroh nebo vejce a občas salko a nic
@andilek89 píše:
@unuděná já si na noc dávám tvaroh nebo vejce a občas salko a nic
Tak napis jidelnicek, treba najdeme nejakou trhlinku ![]()
Mimochodem, proc ti vadi nizka vaha?(necetla jsem celou diskuzi jestli to padlo…)-pokud chces lepe vypadat, nemusis nutne pribirat. I spravne posilovani ti muze pomoct ![]()
@andilek89 nebude, já měla 45, problém s otěhotněním nebyl. Ale v tehotenstvi jsem přibrala 30. Pak mi 20 spadlo a 10 mi zůstalo. Při druhém jsem přibrala 6 a plně kojim, už mám jen 48, ale myslím, že už níž nepůjdu. Nijak se Nesnažím. Prostě jsi to ty, tak to tak přijmi. Spíš jsou chudáci holky, co mají těch kil víc a nemůžou se jich zbavit. Aspoň já to tak vnímám
![]()
@unuděná příští rok bych chtěla otěhotnět ale myslím si že s mojí váhou to nepůjde tak snadno
@skretik to máš pravdu znám takový a kila od nich bych si klidně vzala
stejně bych je zhubla ![]()
Můj jídelníček
Snídaně- 100g ovesných vloček + 300g jogurt + nějaké ovoce
Svačina- 100g chleba+ 100g šunky
Oběd- 100g těstoviny + 70g maso (kuře, hovězí, ryby)
Svačina- 150g chleba + 100g sýr
Svačina- 120g rýže + tuňák
Večeře- tvaroh + 1 vejce + 50g granko
@andilek89 píše:
@Marcam není co závidět oblečení si za chvilku budu kupovat v dětským oddelenia chodit bez podprsenky
a já v oddělení pro slony ![]()
Ja mam 163 a 46kg. nejmin jsem mela…no to sem nebudu radsi psat ![]()
podle bmi je to podvaha. me pomohly banany. fakt kazdej den na snidani banan. je nejtucnejsi ovoce a ma hodne cukru. a jist vsechno, kachnu se zelim, rizky, sladky. ja jim hodne ovoce a zeleniny. nez bych si dala sladky tak sahnu radsi po rajceti. vyssi vahu mit proste nebudu. mam i hrozne maly kosti na prstech. fakt uplny tycinky a nic s tim neudelam. jak se nenajim co 2h je mi blbe a nemam silu. ve fabrice nekde u pasu bych delat nemohla pze bych to nedala fyzicky ![]()
pokud se snazis pribrat kvuli kecum okoli, ze jsi moc hubena, tak na to bych se vykaslala. nestoji to za to. jestli kvuli sobe, tak zkusit nejakou nutricni poradkyni.
@andilek89 zařad rohlíčky a knedlíčky
a taky buchty a řízky