Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bůča na ostatní Kašlu
a ve fabrice jsem už 7 let a vydržet se to dá
a nutriční poradkyni už mám dvě za sebou a nic
@andilek89 píše:
Můj jídelníček
Snídaně- 100g ovesných vloček + 300g jogurt + nějaké ovoce
Svačina- 100g chleba+ 100g šunky
Oběd- 100g těstoviny + 70g maso (kuře, hovězí, ryby)
Svačina- 150g chleba + 100g sýr
Svačina- 120g rýže + tuňák
Večeře- tvaroh + 1 vejce + 50g granko
Jis hezky, ale v podstate dietne.Neco takoveho jim ja a na 183cm hubnu
Dala bych si normalni veceri a ten tvaroh nebo vejce az pred spanim. Zahustovane polevky, omacky, vic ovoce, po jidle vzdy kousek neceho sladkeho (klidne cokosku, dortik…).Plnotucne mleko. Kavu se slehajdou apod. Samozrejme nezahazuj zdravy jidelnicek, ale musis do sebe dostat vic cukru a tuku, nejlepe tech zdravych, jinak nepriberes.
@Marcam knedlíky a řízky mám domácí mě napadlo jestli nemám rychlý metabolismus jinak nevim
@unuděná s čokoládou a salkem nesetrim ale zas to nechci moc přehánět Taťka má cukrovku 2 typu a já to nechci mít po něm
Jo a na ten chlebik pekne kvalitni maslo.
Knedliky jsou taky pekna bomba, klidne jahodove s tvarohem k veceri ![]()
A za me doporucuji fakt nejaky echt mlsek na noc-cokoladku, zmrzlinu s topingem, banan v cokolade atd. ![]()
@andilek89 píše:
@unuděná s čokoládou a salkem nesetrim ale zas to nechci moc přehánět Taťka má cukrovku 2 typu a já to nechci mít po něm
Njn, tak pak jedine opravdu hodne pridat mnozstvi. Zkousela jsi kaloricke tabulky? Jsou sice primarne k opacnemu ucelu, ale pomohou ti celkove ohlidat prijmy, zjistis, kde ti co chybi a prebyva.
@andilek89 píše:
@unuděná nezkousela
Tak zkus pokudmas chytrej telefon ![]()
Ono jde taky p to jaký tvaroh, ja treba ve fázi hubnutí měla po večerním cvičeni doporučený kelímek nízkotučného, na Příbramí bych dala Tučný ![]()
@andilek89 píše:
Můj jídelníček
Když vidím tenhle jídelníček, neodpustím si připomínku, že je spíš na hubnutí než na přibírání. Já bych takhle umřela hlady
Ale na druhou stranu, i když toho spořádám mnohem víc, stejně nepřibírám a nepřibírám
Takže bohužel neporadím.
Banany, kazdej den na snidani banany, poradnej obed i s polivkou, tepla vecere. hodne zeleniny, sladky. proste fakt vsechno na co mas chut.
byla jsem na 38 kg jednu dobu, blby obdobi a banany me zachranily.
@andilek89 píše:
Můj jídelníček
Toho je teda počertech málo!!!