Po nevěře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.17 14:26
@ovčáček píše:
Děkuji, hezky napsáno. Ve mně poslední dobou už je spíš pocit, že mě štvou chlapi všeobecně. Jasně dělají to i ženský, ale přece jenom si myslím, že si vážíme víc toho co máme a nevěru spíš pácháme až když opravdu nejsme spokojené a ne jen tak, že máme příležitost. Pán tvorstva si užije, nehledí napravo nalevo. Pak, když to praskne, tak se zklidní a jede se dál. Neříkám taky se manžel chytil za nos, ale rozhodně trpí víc ten podvedený, ten, který za nic nemůže. Ale běda, kdyby to bylo naopak. A hlavně je to všude, pustím film nevěra, vezmu knížku nevěra. A pak na to člověk nemá myslet :)

Neznám Tvého partnera, tak mohu mluvit jen o své situaci, ale můj manžel trpěl hodně, protože i když v jeho nevěře taky byly city, po opadnutí zamilovanosti si uvědomil, že jeho láska ke mně je trvalá. A pokud chlap není vyložený zmetek, tak ten pocit, že ublížil ženě, kterou miluje a není v jeho moci to napravit je pro něj nesnesitelný a těžko se s tím vyrovnává. Nesčíslněkrát mi říkal, jak by dal všechno na světě za to, kdyby mohl vrátit čas před ten osudný okamžik, kterým to všechno začalo. Jenže minulost bohužel vrátit nejde a on je proti tomu taky bezmocný a když se chlap cítí bezmocný, je to pro něj taky hrozné. Tak mu na to vždycky říkám, že minulost už nenapravíme, ale zkusíme nedělat další blbosti v budoucnu, to ovlivnit můžeme :)
Anonym ZA

• Citovat
  • Upravit
64
23.1.17 14:43
@Betka91 píše:
Milé dámy, jestli si myslite, že Vám chlap bude až do smrti verny, tak koukáte moc na pohadky, protože tak to není a nikdy nebude. Žádný chlap není verny. Nikdy jsem takového chlapa neviděla. U mě je spíš frajer, když to udělá ale já se o tom nedozvím, protože jak se říká co oči nevidí to srdce nebolí a bohužel to tak opravdu je. Blbec to je, když se zamiluje a udržuje vztah to je pak spatny, ale pokud si frajer ulitne a vrátí se domů k rodině a funguje. Nevidim důvod proč se rozcházet.

Jistě existují i věrní muži ;-). Mí rodiče spolu byli 30 let a bez nevěry. A určitě to není výjimka potvrzující pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.17 14:54
@mamutik píše:
Jistě existují i věrní muži ;-). Mí rodiče spolu byli 30 let a bez nevěry. A určitě to není výjimka potvrzující pravidlo.

Určitě takove pary jsou ;) ale ja už tomu taky moc nevěřím. Manžel je vyloženě rodinny tip, spis introvert, nikdo by to do neho neřekl. Říkali nam, jak vypadame spokojeně. Ale narazil v práci na ženskou, která ho postupně zpracovávala a bylo.

Příspěvek upraven 23.01.17 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.17 14:54

@mamutik To si myslím taky, i přes svou zkušenost. Na druhou stranu kolikrát se ale pere špinavé prádlo jen doma a děje se to v takových spořádaných rodinách, kde bys to neřekla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.17 15:03
@ovčáček píše:
Určitě takove pary jsou ;) ale ja už tomu taky moc nevěřím. Manžel je vyloženě rodinny tip, spis introvert, nikdo by to do neho neřekl. Říkali nam, jak vypadame spokojeně. Ale narazil v práci na ženskou, která ho postupně zpracovávala a bylo.Příspěvek upraven 23.01.17 v 14:55

A ještě dodám – píšeš, že se chytil za nos, chápu to tak, že dal najevo, že toho lituje ale Ty máš pocit, že trpíš víc. Jenže spousta chlapů tyhle pocity dusí v sobě a najevo je ani nedají. Nebo se bojí, že kdyby je dal najevo, rozbouří to v Tobě zase vzpomínky a bude Ti hůř. A on Ti nedokáže odpovědět na ty otázky, co jsi psala v úvodu, protože to sám neví, tenkrát na to vůbec nemyslel a věřil, že to nebude muset řešit, protože byl přesvědčený, že se jeho poměr neprovalí. Ale Ty bys ty odpovědi potřebovala, takže Ti něco poradím. Až zas budeš mít zlou chvíli a všechno se Ti začne v hlavě znovu přemílat, zavři oči a představ si co nejvěrněji svého partnera. Až ho budeš mít úplně živě, začni si představovat, jak na Tebe mluví a říká všechno to, co bys od něj chtěla slyšet. Ale nech tu jeho postavu říkat to, co bys chtěla slyšet Ty. A ať se Ti ta postava také hlavně omluví za všechnu bolest, kterou Ti způsobil a ať znovu a znovu říká, jak toho lituje. A kdyby Tě to svádělo se s ním v duchu hádat, tak tu postavu nenech říkat zlé věci, uvědom si, že tu ji můžeš ovládat a „přikázat“ jí, co má říkat. Já vím, je to možná bláznivé, ale mně to pomáhalo, tak to můžeš taky zkusit. Vždyť koneckonců víš sama nejlíp, jak je to hnusné, když ty představy na člověka dorážejí, člověk se pak chytá všeho možného, jen aby se jich zbavil.
Anonym ZA

• Citovat
  • Upravit
23.1.17 15:15
@Anonymní píše:
Já ti to tady asi nehodlám vysvětlovat do podrobností. K čemu :nevim: O milionech řeč nebyla, tak nechápu, proč to sem motáš a nafukuješ. A ano, to že jsem teď soběstačná a vím, že bych se o sebe a o děti dokázala postarat tak, že bychom neřešili existenční potíže, mě osvobozuje v rozhodování. Které ale snad už nebudu muset nikdy dělat :) :mavam:

Igelitka je v tvém podání nadsázka, moje miliony v uvozovkách nafukování a zveličování…Promiň, přišlo mi to prostě lehce hysterické, stačilo napsat - další nevěra by znamenala konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.17 15:28

Ok, beru. Hysterická nejsem, teď už jsem spíš flegmatická :)
Ale stejně jste na tu igelitku docela hákliví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23.1.17 15:40
@Anonymní píše:
A ještě dodám – píšeš, že se chytil za nos, chápu to tak, že dal najevo, že toho lituje ale Ty máš pocit, že trpíš víc. Jenže spousta chlapů tyhle pocity dusí v sobě a najevo je ani nedají. Nebo se bojí, že kdyby je dal najevo, rozbouří to v Tobě zase vzpomínky a bude Ti hůř. A on Ti nedokáže odpovědět na ty otázky, co jsi psala v úvodu, protože to sám neví, tenkrát na to vůbec nemyslel a věřil, že to nebude muset řešit, protože byl přesvědčený, že se jeho poměr neprovalí. Ale Ty bys ty odpovědi potřebovala, takže Ti něco poradím. Až zas budeš mít zlou chvíli a všechno se Ti začne v hlavě znovu přemílat, zavři oči a představ si co nejvěrněji svého partnera. Až ho budeš mít úplně živě, začni si představovat, jak na Tebe mluví a říká všechno to, co bys od něj chtěla slyšet. Ale nech tu jeho postavu říkat to, co bys chtěla slyšet Ty. A ať se Ti ta postava také hlavně omluví za všechnu bolest, kterou Ti způsobil a ať znovu a znovu říká, jak toho lituje. A kdyby Tě to svádělo se s ním v duchu hádat, tak tu postavu nenech říkat zlé věci, uvědom si, že tu ji můžeš ovládat a „přikázat“ jí, co má říkat. Já vím, je to možná bláznivé, ale mně to pomáhalo, tak to můžeš taky zkusit. Vždyť koneckonců víš sama nejlíp, jak je to hnusné, když ty představy na člověka dorážejí, člověk se pak chytá všeho možného, jen aby se jich zbavil.
Anonym ZA

To je přesný, on mi vlastně nedokázal odpověďet na to zásadní proč? Doted to nevím a on vlastně asi taky ne. A nebude mi prece říkát, ze to bylo super a nemohl přestat. Ano, litoval, byl v šoku, co vlastně udělal. Jak jsem psala, doted se hezky chová, snaží se, překvapuje a vlastne je to mnohem hezčí než dřív :) ja si to svými myšlenkami vlastně kazim. mluvili jsne o tom hodiny, ale ted to vnimam tak, ze ono je lepší moc informací nevědět, pak to hloda jeste vic. A on už nyni o tom nechce mluvit, což chápu. Ale jak se ty otazky dostanou do hlavy, je to mazec, pořád dokola. Vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.1.17 17:05
@Anonymní píše:
Ale stejně jste na tu igelitku docela hákliví :mrgreen:

Tak kdyby to byla igelitka napěchovaná bankovkama…? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.1.17 17:22
@ovčáček píše: … Ve mně poslední dobou už je spíš pocit, že mě štvou chlapi všeobecně. Jasně dělají to i ženský, ale přece jenom si myslím, že si vážíme víc toho co máme a nevěru spíš pácháme až když opravdu nejsme spokojené a ne jen tak, že máme příležitost…

Hele nechci šťourat, ale po osvětě, které se mi dostalo přečtením pár topiků na tomhle serveru, si to zrovna nemyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.17 17:36

@Gnaar nebo zlatem :mrgreen: :mrgreen:

Myslíš třeba tohle?
https://www.emimino.cz/…vera-279544/

• Citovat
  • Upravit
6915
23.1.17 17:45
@Anonymní píše:
@Gnaar nebo zlatem :mrgreen: :mrgreen:Myslíš třeba tohle?
https://www.emimino.cz/…vera-279544/

Jo třeba. Tady toho bylo, největší hit tady kdysi byl topik „Jak jste zvládly rozchod s milencem“, nebo jak se to jmenovalo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
23.1.17 19:58
@Anonymní píše:
Ok, beru. Hysterická nejsem, teď už jsem spíš flegmatická :)
Ale stejně jste na tu igelitku docela hákliví :mrgreen:

Někdo si nese miliony v igelitce, jiný v krabici od vína, no :mrgreen:.
Ale ta igelitka je dost profláknutá :jazyk:. Ale zní to dobře :pankac:.

• Citovat
  • Upravit
457
24.1.17 13:10

@zakladatelka A hledala jsi příčinu nevěry nebo tady léčíte jen následky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.19 23:00

Život po aneb zvládli jsme to

Ahojky, holky moc prosím o vaše příběhy. Můj je zamotaný až až… ve zkratce - dlouhodobý vztah, malá dcerka, když byla na cestě, partnerovi se ozvala po 20 letech jeho platonická láska ze školy a on se opět zamiloval a ona se zrovna rozváděla. Po porodu vše prasklo a táhlo se to rok, kdy ubližoval, sliboval, rozhodoval se, odcházel, vracel se, jednou miloval nás, jednou ji, prostě šílený. I když se rozhodl nakonec pro nás, tak dlouho nemohl přestat s ní komunikovat a živit to v sobě. Teď už je to (snad) za námi, snažíme se oba a mě zajímají vaše příběhy, které DOBŘE dopadly a něco podobného jste překonali. Lze to vůbec? Prosím nepište mi věci typu vyhodila bych ho raz dva, tohle už nikdy nebude dobrý, atd. Potřebuji začít konečně myslet pozitivně, věřit tomu, že to zvládneme a tyto negativa si dokážu vytvářet i sama. :,( Lze se po takové zradě partnera vůbec do vztahu vrátit důvěra a láska? Jak to můžu zvládat já, hlavně když ty myšlenky na to co bylo, se vracejí? Cítím hroznou bolest kdykoli si vzpomenu, strašně jsem celou situaci nezvládla, určitě i díky tomu, v jak citlivém období se to stalo :,( holky prosím konkrétní typy, jak zvládat a vrátit zpět prostě TO :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky