Pocit naprosté zbytečnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
3.3.14 21:56
@Anonymní píše:
Ani se s váma nedokážu bavit normálně..řvu tu jak pitomá :,(

Jsem celoživotní smolař, jediný štěstí mám opravdu ve svym dítěti..víc mi ten nahoře nechce z nějakýho důvodu dopřát, i když už nemám sílu jít dál nebo se těšit z pokroků toho drobečka

Z.

Nejsou smolaři, jsou jen naše špatná rozhodnutí a kroky. Tím, že se označíš za smolaře, který tu smůlu vyfasoval, se zbavuješ vlastní odpovědnosti. Uvažuj, co pro zlepšení situace můžeš aktivně a sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 21:59

@sissi79

Odvětví je finančnictví, takže docela důležitý. Dovolit si změnit práci nemůžu..jsem samoživitelka a každou korunu potřebuju. Tam jde o to, že nadřízená mě nemá ráda a tak hledá pořád chyby místo aby si na mě udělala čas a vysvětlila mi to. Já se musim učit sama, za pochodu. Když za ní jdu tak nikdy nemá čas.

Je mi úplně špatně když si představim, že zejtra mám jít do práce a ona mě bude zase dusit..

Z.

• Citovat
  • Upravit
3.3.14 22:00

Určitě návštěva odborníka :palec: Já pořád říkám, že můj psychouš je můj největší kámoš :hug: má totiž něco, co ani nejbližší nemají, zdravej, neosobní nadhled. Jo a drží tlamku a jeho uši snesou všechno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
3.3.14 22:01

A řekla jsi někdy někomu jak to je? Pokud jen mlčíš, když dostáváš to kárání, tak se to určitě nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.3.14 22:01

Sebelítost nikomu nesluší :hug:
tak to změň!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.14 22:03

@Burj Chalifa
Možná máš pravdu..ale já vážně nevim jak mám žít..pokaždý si vyberu tu špatnou možnost, ať se jedná o cokoliv. Myslim si, že je to ta správná a bum, neni. I v práci když přemejšlim, jak to udělat, když jsou třeba dvě možnosti, tak naprosto vždycky si neúmyslně vyberu tu špatnou. I když se snažim, tak to prostě podělám. Tak mi teda řekni v čem to je? Vážně si připadám jako totální neschopná kráva, která nic neumí a všechno akorát posere..

Z.

• Citovat
  • Upravit
23847
3.3.14 22:03
@Anonymní píše:
@sissi79

Odvětví je finančnictví, takže docela důležitý. Dovolit si změnit práci nemůžu..jsem samoživitelka a každou korunu potřebuju. Tam jde o to, že nadřízená mě nemá ráda a tak hledá pořád chyby místo aby si na mě udělala čas a vysvětlila mi to. Já se musim učit sama, za pochodu. Když za ní jdu tak nikdy nemá čas.

Je mi úplně špatně když si představim, že zejtra mám jít do práce a ona mě bude zase dusit..

Z.

To je tou tvou povahou, není psáno, že jinde bys je taky nes.rala a nebyl bys zase obětí :nevim: Fakt na sobě zapracuj a šéfová si pak tolik na tebe taky netroufne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 22:05

@Gina108

A jak to mám udělat, když si absolutně nevěřim?

Z.

• Citovat
  • Upravit
23847
3.3.14 22:06
@Anonymní píše:
@Gina108

Z.

No seber se najdi si klinického psychologa, na to snad tolik sebevědomí nepotřebuješ ;) ten už ti poradí :kytka: Anebo se přihlaš na nějaké kurzy asertivity, tam také učí jak sebevědomí.

Příspěvek upraven 03.03.14 v 22:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
3.3.14 22:07
@Anonymní píše:
@Gina108

Z.

Ještě jsi mi neodpověděla, necháš po sobě jen řvát, nebo se ozveš, že jsi nedostala dostatečné zaučení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.3.14 22:09
@Anonymní píše:
@Gina108

Z.

Musíš si začít věřit. Tím že se budeš litovat a svádět vše na to že si vždycky vybereš tak aj tak špatně nic nezměníš..
Dokud sama nebudeš chtít to změnit nezmění se to.
Neříkej mi že za žádnej den se ti nikdy nic nepovedlo.. Stačí maličkost. Výborná večeře, cokoliv, úsměv dítěte za to že tě má a jsi s ním.. Každej den na tyto maličkosti mysli a ani se nenaděješ a bude to lepší. o)

• Citovat
  • Upravit
168
4.3.14 09:05
@Burj Chalifa píše:
Nejsou smolaři, jsou jen naše špatná rozhodnutí a kroky. Tím, že se označíš za smolaře, který tu smůlu vyfasoval, se zbavuješ vlastní odpovědnosti. Uvažuj, co pro zlepšení situace můžeš aktivně a sama.

Ja bych rekla ze smolari existujou. A to vypada asi takhle, zakopnes v nejmin vhodnou domu. Kdyz se ma neco rozbit tak vyhradne v mich rukach. Vzdy neco rozbiji ja. Kdyz ma nekdo slapnout do hov… Tak to opet budu ja. Vzdy se omilem dostanu do blbe situace. Jen proto ze zrovna jsem se objevila na spatnem miste ve spatne dobe. to je minimum toho co se deje smolarum. Sama jsem smolar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.3.14 11:11
@Anonymní píše:
@sissi79

Z.

Tak si s ní zkus o tom v klidu popovídat a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 18:23

@Vera1990

Přesně tak. Všechno blbý a špatný co se může stát, se stane mě..

• Citovat
  • Upravit
36504
4.3.14 18:50
@Vera1990 píše:
Ja bych rekla ze smolari existujou. A to vypada asi takhle, zakopnes v nejmin vhodnou domu. Kdyz se ma neco rozbit tak vyhradne v mich rukach. Vzdy neco rozbiji ja. Kdyz ma nekdo slapnout do hov… Tak to opet budu ja. Vzdy se omilem dostanu do blbe situace. Jen proto ze zrovna jsem se objevila na spatnem miste ve spatne dobe. to je minimum toho co se deje smolarum. Sama jsem smolar

S takovým sebehodnocením a postojem se nahoru nevyhrabeš. Pracuj na sebevědomí. Být životním smolařem je akorát alibi, za co všechno nemůžu já, ale osud. Pohodlné, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová