Pocit naprosté zbytečnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
5.3.14 12:36

Takze jinyma slovy jsem nesika co nedokaze nic? To asi ne ale jen smolar co se vzdy objevi na spatnem miste ve spatnou dobu. Ja kdyz jdu do kramu si pro obleceni elektroniku a dttt. Tak je velka pravdepodobnost ze jsem si opet vybrala nekvalitni vyrobek a tak to do 14dni rwklamuji. V Benesovskem Dechmanu si uz delaj srandu. Kdsz si tam neco kupuji tak prodavacka prohodi tak co do 14dnu reklamace? A tak to mam ze vsim co koupim a macto zarucak vzdy je to spatnej kus. I hodinky od casio jsem reklamovala jen proto ze jsem si je vybrala ja. Jak mile mi to vybere manzel tak je to v pohode. Koupila jsem manzelovi mobil no a sel za tyden na reklamaci. V prodejne se me omluvili ze se to obcas stane ze se dostane do objehu i vadnej kus. Tohle je smulaaaaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
5.3.14 12:41

@Vera1990 to je vsugerovaný pocit v hlavě a nekvalitní nákup. Deichmann je půjčovna bot, z tama nevydrží nikdy
Zkus lékaře. o)

• Citovat
  • Upravit
4077
5.3.14 16:41
@Vera1990 píše:
Takze jinyma slovy jsem nesika co nedokaze nic? To asi ne ale jen smolar co se vzdy objevi na spatnem miste ve spatnou dobu. Ja kdyz jdu do kramu si pro obleceni elektroniku a dttt. Tak je velka pravdepodobnost ze jsem si opet vybrala nekvalitni vyrobek a tak to do 14dni rwklamuji. V Benesovskem Dechmanu si uz delaj srandu. Kdsz si tam neco kupuji tak prodavacka prohodi tak co do 14dnu reklamace? A tak to mam ze vsim co koupim a macto zarucak vzdy je to spatnej kus. I hodinky od casio jsem reklamovala jen proto ze jsem si je vybrala ja. Jak mile mi to vybere manzel tak je to v pohode. Koupila jsem manzelovi mobil no a sel za tyden na reklamaci. V prodejne se me omluvili ze se to obcas stane ze se dostane do objehu i vadnej kus. Tohle je smulaaaaa.

No a co manžel ještě mu stojí nebo je taky na reklamaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.3.14 16:58
@MartinKa36 píše:
No a co manžel ještě mu stojí nebo je taky na reklamaci…

To záleží na tom, jak se manžel používá, zda dodržuješ technologický postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
5.3.14 17:15

Já třeba jen když sahnu v prodejně na triko tak okamžitě padá z raminka…můj se mi vždycky smeje.:-) a když se to stane jednou za rok mu tak rika ze jsem ho nakazila…:-)
Zakladalko určitě bych zasla k lékaři…a já když mam trebamproste smolny den, týden nebo špatný den si řeknu vždyť se mam dobře, kolik lidi, děti atd se rodí například už vazne nemocné…trpí nebo umírají…tak si uvědomím ze se mam dobře, Vždy je na Svete někdo kdo se má mnohem mnohem hůře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová