Pohlaví miminka dopředu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.10.18 12:27

Pohlaví

Myslíte, že je možné, že někteří chlapi prostě ,,neumí" udělat holčičku? :D :zed: Čekám s manželem naše druhé dítě a pravděpodobně to bude zase chlapeček :D
No já jsem si samozřejmě moooc přála holčičku…ale když to bude chlapeček, budu za něj stejně šťastná…hlavní je zdravíčko :hug:
Ale jde o to, že v manželově rodu, se opravdu rodí pouze kluci… Manžel má dva bratry, ti maji jednoho a dva kluky, i manžela otec měl dva bratry a nikdo snad nepamatuje, že by někdo z jejich rodu počal holčičku…tak mi to zkrátka přijde, že to nemůže být náhoda a nemůže to prostě být tak jak se říká, že každý muž má 50% mužských a 50% ženských chromozomů…
Spíš mě napadá, jestli jste někdo někdy nečetl třeba nějakou studii o tom, že by třeba někteří muži měli např. minimum těch ,,ženských" spermií, nebo zkrátka proč nejsou jaksi schopni počít to či ono pohlaví miminka :think: :D Budu ráda za vaše různé reakce a názory :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21593
12.10.18 12:40

Ja si myslim, ze to klidne muze byt, ze muz ma problemy s jednim pohlavim. Nemyslim si, ze muzskych spermii je vice nebo mene nez 50%, spis ze treba z nejakeho duvodu jedno pohlavi je nejak poskozene.

Kdyz muz dela jenom holcicky, tak muze byt, ze ma velmi slabe spermie a jenom ty holcici to preziji.

Nebo naopak ma extremne cile muzske spermie a tak jsou prubojnejsi.

Neco v tom duchu.

A taky, nektere geneticke aberace jsou primo vazane na pohlavi, takze treba dojde k oplodneni, ale embryo se dal nevyviji, protoze stavebni plany jsou vadne = potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
12.10.18 12:42
@Anonymní píše:
Já jsem četla že přímo na ovulaci je to většinou kluk ale záleží jak často je sex mužské chromozomy vydrží jen den a je jich méně a jsou rychlejsi. Před ovulaci by měla být holčička, ale asi 2 dny pred. Ženské chromozomy vydrží až 3 dny.

Též jsem to četla,ale nesedí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.18 13:53
@warita píše:
Ja si myslim, ze to klidne muze byt, ze muz ma problemy s jednim pohlavim. Nemyslim si, ze muzskych spermii je vice nebo mene nez 50%, spis ze treba z nejakeho duvodu jedno pohlavi je nejak poskozene.

Kdyz muz dela jenom holcicky, tak muze byt, ze ma velmi slabe spermie a jenom ty holcici to preziji.

Nebo naopak ma extremne cile muzske spermie a tak jsou prubojnejsi.

Neco v tom duchu.

A taky, nektere geneticke aberace jsou primo vazane na pohlavi, takze treba dojde k oplodneni, ale embryo se dal nevyviji, protoze stavebni plany jsou vadne = potrat.

Jojo…taky mě to napadlo, že by to mohlo být i takto…
Než jsme čekali prvního syna, tak jsem bohužel potratila…bylo to hned v začátku, takže je možné, že to třeba byla ta holčička a zkrátka bylo něco špatně :( Člověk zkrátka neví… škoda, že se nedělají pro tyhle případy třeba nějaká vyšetření spermií, protože pod mikroskopem se ta mužká a ženská spermie pozná… Měli by zkoumat, jak se jednotlivá chová, popř.zda jsou ty či ony nějak vadné… Ale to už bych asi chtěla moc :roll: …i když někdy vědci zkoumaji kde jake prkotiny pro zajímavost, tak proč by nemohli tohle…že? :palec:

• Citovat
  • Upravit
5501
12.10.18 22:06
@Petruš Z. píše:
Já před nedávnem slyšela, že to ovlivňuje výměna krve v těle. Nebo obměna? Prý po 7 letech. No nevím :think: Z genetiky jsem maturovala :mrgreen: Ale na druhou stranu. Početí dvou dětí máme od sebe 7 let a to jsme tedy neplánovali a opravdu máme páreček ;)

Jsem o 7 let se sestrou, o 3,5 s bratrem :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
13.10.18 16:06
@rozand píše:
Jsem o 7 let se sestrou, o 3,5 s bratrem :lol: .
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.11.18 22:27

Já jsem už x-krát četla, že sex před ovulací spíše udělá holčičku, protože holčičí spermie vydrží déle čekat na vajíčko. Naopak mužské že bývají rychlejší, proto když žena ovuluje a vajíčko je již nachystané, rychleji k němu doplavou mužské spermie. Nevím jak to sedí, u nás to tak vyšlo :lol: Sex 2 dny před ovu takže chudinky čekaly 2 dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí