Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zařídila bych se podle přání manžela. Pokud on nechce jet zpátky dřív, je to jeho rozhodnutí, na které má plné právo, bez ohledu na názor okolí. Do vztahů v rodině nikdo nevidí, a zjevně nestojí za nic ![]()
Pokud manžel chce zustat tak bych zůstala vztahy evidentně nejsou kdovijake.
Jezis tyhle kolenovrtky miluju. Kvuli par tisicum by se vys**li i na vlastni matku
Na dovolené bych zůstala jenom pokud by se jednalo o hodně nefunkční vztah s rodinou a věděla bych, že ho ani v budoucnu nebudu chtít napravit.
Nechala bych to na manzelovi. kolik je diteti? Pokud uz z toho ma rozum, tak by ho odjezd asi dost mrzel.
Kdyby šlo o nějakého vzdáleného strýčka, tak dotaz pochopím, ale přemýšlet, že nepůjdete na pohřeb manželovu bratrovi? To je snad hodně, hodně špatnej vtip…
Ja bych nejela. Kor pokud byly takové vztahy a bratr byl tak sjety, ze se zabil a ještě ohrozil jiné lidi. Některé rodiny šetří na dovolenou i nekolik let a nechat si ji zkazit, protože nejaky nezodpovědný člověk sedne opily nebo pod vlivem drog za volant? Díky bohu, že zabil jen sám sebe a ne nevinné lidi. Pokud bych mela dobry vztah s tchyni, pak bych letela, ale to co pises? Manzel dobre vi, proc se vracet nechce.
Rozhodnutí nechám na vás, jen chci dodat, ať se podíváte na svoje pojištění, třeba Vám letenky a část dovolené proplatí pojišťovna
@AndelaCerna píše:
Jezis tyhle kolenovrtky miluju. Kvuli par tisicum by se vys**li i na vlastni matku
Tak toto je snad pres caru a v kontextu trochu mimo ne ![]()
Ja bych jela okamzite, ono nezalezi jenom na vztahu se svagrem, ale i se zbytkem rodiny, byt oporou rodicum a podobne. Dost se divim i chlapovi, stat se tohle me tak sem na letisti okamzite, ale mi mame dobre vztahy v rodine s kazdym takze tyhle rodinne dramata jsou pro me trochu nepochopitelny…
Rozhodnout se stejně musíte sami.
Já sama za sebe říkám, že dovolenou bych zrušila a na ten pohřeb jela. I když ty vztahy stojí za houno, byl to přece jen brácha a tvůj švagr.
Už kvůli svému svědomí bych to udělala. Navíc si nedokážu představit, jak si „užíváme“ zbytek dovolené za takových okolností.
Ale jak říkám, je to na vás.
Upřímnou soustrast ![]()
Nech rozhodnutí na manželovi. Zařiďte se dle toho, jaké měl manžel s bratrem vztahy. A zvažte to dobře, ať v budoucnu nelitujete ani jednoho rozhodnutí ![]()
@radúna No, tak pokud by se mi zabil rodinný příslušník, který byl na drogách a před svou smrtí ohrozil jiné lidi. S klidným svědomím bych si užívala dovolenou.
Ne všude jsou ty vztahy tak úžasné, že by za ně člověk musel obětovat několik tisíc (možná i více, než několik). Ale já obecně jsem proti drogám a nezodpovědnému chování.
@AndelaCerna Často zrovna zde vídáme, jak je těch pár tisíc stěžejních pro rodiny s dětmi, a když měli vše do puntíku naplánované, je docela dost možné, že výdaje nad limit by se těžko někde „ukrajovaly“.
Bratranec byl v podobné situaci, když zemřela babička v 91 letech.
Taky pul roku dopředu zaplacená, drahá třítýdenní dovolená. Zůstal v zahraničí. Za zlé mu to nemám, věřím, ze by mu to babička přála.