Pohřeb a dovolrna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35415
26.2.17 11:27

Zařídila bych se podle přání manžela. Pokud on nechce jet zpátky dřív, je to jeho rozhodnutí, na které má plné právo, bez ohledu na názor okolí. Do vztahů v rodině nikdo nevidí, a zjevně nestojí za nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
26.2.17 11:34

Pokud manžel chce zustat tak bych zůstala vztahy evidentně nejsou kdovijake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
26.2.17 11:43

Jezis tyhle kolenovrtky miluju. Kvuli par tisicum by se vys**li i na vlastni matku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
26.2.17 11:45

Na dovolené bych zůstala jenom pokud by se jednalo o hodně nefunkční vztah s rodinou a věděla bych, že ho ani v budoucnu nebudu chtít napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.2.17 11:45

Nechala bych to na manzelovi. kolik je diteti? Pokud uz z toho ma rozum, tak by ho odjezd asi dost mrzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.2.17 11:48

Kdyby šlo o nějakého vzdáleného strýčka, tak dotaz pochopím, ale přemýšlet, že nepůjdete na pohřeb manželovu bratrovi? To je snad hodně, hodně špatnej vtip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
26.2.17 11:54

Ja bych nejela. Kor pokud byly takové vztahy a bratr byl tak sjety, ze se zabil a ještě ohrozil jiné lidi. Některé rodiny šetří na dovolenou i nekolik let a nechat si ji zkazit, protože nejaky nezodpovědný člověk sedne opily nebo pod vlivem drog za volant? Díky bohu, že zabil jen sám sebe a ne nevinné lidi. Pokud bych mela dobry vztah s tchyni, pak bych letela, ale to co pises? Manzel dobre vi, proc se vracet nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
26.2.17 11:56

Rozhodnutí nechám na vás, jen chci dodat, ať se podíváte na svoje pojištění, třeba Vám letenky a část dovolené proplatí pojišťovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
26.2.17 12:00
@AndelaCerna píše:
Jezis tyhle kolenovrtky miluju. Kvuli par tisicum by se vys**li i na vlastni matku

Tak toto je snad pres caru a v kontextu trochu mimo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.2.17 12:34

Ja bych jela okamzite, ono nezalezi jenom na vztahu se svagrem, ale i se zbytkem rodiny, byt oporou rodicum a podobne. Dost se divim i chlapovi, stat se tohle me tak sem na letisti okamzite, ale mi mame dobre vztahy v rodine s kazdym takze tyhle rodinne dramata jsou pro me trochu nepochopitelny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.2.17 12:37

Rozhodnout se stejně musíte sami.
Já sama za sebe říkám, že dovolenou bych zrušila a na ten pohřeb jela. I když ty vztahy stojí za houno, byl to přece jen brácha a tvůj švagr.
Už kvůli svému svědomí bych to udělala. Navíc si nedokážu představit, jak si „užíváme“ zbytek dovolené za takových okolností.
Ale jak říkám, je to na vás.

Upřímnou soustrast :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
26.2.17 12:40

Nech rozhodnutí na manželovi. Zařiďte se dle toho, jaké měl manžel s bratrem vztahy. A zvažte to dobře, ať v budoucnu nelitujete ani jednoho rozhodnutí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.2.17 12:43

Já bych nejela, připravila bych se na narážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
26.2.17 12:46

@radúna No, tak pokud by se mi zabil rodinný příslušník, který byl na drogách a před svou smrtí ohrozil jiné lidi. S klidným svědomím bych si užívala dovolenou.

Ne všude jsou ty vztahy tak úžasné, že by za ně člověk musel obětovat několik tisíc (možná i více, než několik). Ale já obecně jsem proti drogám a nezodpovědnému chování.

@AndelaCerna Často zrovna zde vídáme, jak je těch pár tisíc stěžejních pro rodiny s dětmi, a když měli vše do puntíku naplánované, je docela dost možné, že výdaje nad limit by se těžko někde „ukrajovaly“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
26.2.17 12:49

Bratranec byl v podobné situaci, když zemřela babička v 91 letech.
Taky pul roku dopředu zaplacená, drahá třítýdenní dovolená. Zůstal v zahraničí. Za zlé mu to nemám, věřím, ze by mu to babička přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová