Pokecáníčko

• Otevřená skupina

Maminky, které si chcou pokecat, anebo kočárkovat.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

14
4.4.11 11:59

pokecáníčko

Ahojte maminky z valmezu vím, že je vás tadyk hodně.
Tak pokud chcete pokecat, tak šup sem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1690
7.4.11 13:44

Ahojky,tak se přidávám… :-D Kde máme zbytek?? Holky šup,šup… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.4.11 22:57

ahoj holki!Můžu se přidat i já.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
11.4.11 13:03

Jasně že jo Helčo! :kytka: Já tady pořád sháněla někoho přímo z Valmezu na společné procházky,jelikož všechny mé kamarádky jsou ještě bezdětné a zatím o nikom nevím… :nevim: Ty bydlíš kde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.4.11 13:33

Ahoj Lucy já nejsem přímo z valmezu jsem z Vysoke to je asi 7km od valmezu.Jinak mám 2 děti Romču a Denisku.Románek bude mít v zaří 5 let a Deni v květnu 2 roky.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
11.4.11 14:15

Aha,teda to vůbec nevím kde je a přitom takový kousek od Valmezu. :kytka: Někde směr Rožnov??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.4.11 14:33

Je to směr Hranice dívám se s okno na dézu.Tak že jo to kousek.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
11.4.11 15:19

Aha,už vím mrkla jsem na mapu… :wink: Škoda že nebydlíš přímo ve městě,mohli bysme někdy vyrazit ven. :kytka: Takhle je to sice kousíček,ale pořád si svým způsobem závislá na autě,když se chceš dostat do města… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.4.11 20:37

Já jsem závisla pouze na autobuse já nemám řidičák heč.Dneska jsme byli ve městě potřebovala jsem malému boty tak samozřejmě nebyla jeho velikost.Tak aspon sranda.Ty máš jedno dítě?Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
11.4.11 21:29

Jojo,mám teprve tříměsíční holčičku a zatím mi to stačí… :kytka: Přes den je totiž dost živá,skoro vůbec mi nechce spinkat,vždycky jen v kočárku na chvilku zalomí tak trajdáme půl dne po venku… Ale je to těžko když není s kým pokecat,všechny mé kamarádky jsou zatím bezdětné a procházení se s kočárem je nebaví. :nevim: Takže když má přítel odpolední chodím sama a to je pak nic moc… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.4.11 21:48

Anebo jsou všichni v práci já kolikrát mívam ponorkovou nemoc.Romča ted se ptá co je vyrobeno mami tyjsi vyrobena nejsem Romi aty jsi vyrobeny já nejsem ja jsem uděleny maminko.A maminka vyprskla smíchy doufam že se zasměješ i ty.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.4.11 22:21

Tak to jsem ráda, že aspon někdo se ozval já jsem taky z Valmezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.4.11 22:31

Je ahoj já jsem Hela skoro z Valmezu.Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.4.11 11:33

Ahoj Kristýna z Valmezu… moc nás tady zatím není, tak snad to trošku přibude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.4.11 11:34
Lucy_VM píše:
Jasně že jo Helčo! :kytka: Já tady pořád sháněla někoho přímo z Valmezu na společné procházky,jelikož všechny mé kamarádky jsou ještě bezdětné a zatím o nikom nevím… :nevim: Ty bydlíš kde??

Lucy, tak já nevím,,, párkrát v maltě jsme se jěště potkaly, ale spíš tak od vidění, šak se můžem domluvit a někdy se sejít ?? jak máš staré mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny