Pokecáníčko

• Otevřená skupina

Maminky, které si chcou pokecat, anebo kočárkovat.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1690
12.4.11 12:44

Kiki,mám tříměsíční holčičku a bydlím na Vyhlídce! :kytka: A kde bydlíš ty ve Valmezu??Určitě bysme se mohli někdy sejít a vyrazit třeba někam na procházku..... :wink: A ty máš jak staré miminko? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.4.11 21:36

Ajá vám budu jenom tiše závidět.Ach jo HELA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.4.11 13:24

Njn,to je ta nevýhoda vesnic… :nevim: Ve městě je alespoň větší šance někoho potkat… Ale zase bydlíš určitě v nějakém hezkém baráčku,narozdíl od našich paneláků… :-D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.4.11 09:10

Já jsem ze štěpánova, ale ted bydlím v Bynině… malý má 9 měsíců.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
2.5.11 13:18

Ahojte valmezačky :lol: :mavam:
Můžu se k vám ještě tady přidat???
Já jsem tady přestěhovaná rok a nikoho tady neznám :-(
Mám 17ti měsíční holčičku a bydlím kousek od autobus.nádraží - ulice Růžová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
6.5.11 10:47

Ahojky,určitě můžeš… :mavam: Máš krásnou holčičku,už jsem zkoukla fotky! :kytka: A co že jste se stěhovali zrovna do Valmezu?? Já tu bydlím už 15 let a stejně neznám moc lidí v mým věku s mimčem… :nevim: Všechny mé kamarádky se totiž ještě na mimčo nechystají,takže teď ani moc není s kým pokecat a zajít na procházku…A to si nepřipadám jako vyloženě mladá mamina,je mi 23. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
6.5.11 10:59

Děkuju-je to naše sluníčko-i když teď co začala chodit je to spíš ďáblík :lol:
No manžel má tady práci-jezdí s MHD tak jsem se musela přizpůsobit…

Mě je 26 a neznám tady nikoho krmě řidičů autobusu :lol: naštěstí za mnou dojede jednou za čas kamarádka co má 2letou holčičku,tak aspoň něco…

Teď jsme začaly chodit často do parku za kauflandem-je tam klid a malá se aspoň trochu seznamuje s dětma,protože se jich zatím jen bála-neměla moc příležitostí přijít s nima do kontaktu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
9.5.11 16:13

Jojo,tam je to pěkně spravené ten park… :wink: Kdybys chtěla někdy vyrazit společně na procházku,můžem se klidně domluvit… :kytka: Já mám sice ještě malé miminko,ale ráda si s někým popovídám… Jinak my bydlíme na Vyhlídce,jestli víš kde to je. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.5.11 01:22

Ahojky Luciii

Ahojky Luci,

jakpak se máte s Vanesskou, kdy vyrazíme na procházku ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
11.5.11 13:47

Ahoj! :mavam: Baruš to jsi ty…?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.5.11 11:42

Ahoj holky, já jsem teď novopečená maminka, máme teď 16 dnů. Bydlím ve Valmezu 5 let, ale taky tu skoro nikoho neznám, pracovala jsme totiž v Rožnově a před tím bydlela na Vsetíně. Takže na procházky a pokec bych se klidně připojila :-) Bydlím na Sklářské, to je naproti Lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
26.5.11 11:52

Ahoj tak to bydlíme kousek od sebe :palec: já bydlím na ulici Růžová-vedle albertu.
A taky jsem bydlela na Vsetíně než jsme se přestěhovali tady.
Tento týden mám nabitý,ale příští nebo tak se můžem někde sejít a vyvětrat kočárky.
Jo a gratuluju k miminku :kytka:
Máš holčičku bo chlapečka???A kolik ti je???
Mě 26 a Lucka má 18měsíců,ale to jsem tu už psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.5.11 13:37

Máme kluka Matyáška:-) Jinak jmenuju se Lenka a mám za pár týdnů 29 …Tak uvidíme příští týden, jak to vyjde a domluvily bychom se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
26.5.11 18:45

Určitě :palec: mrkni na můj profil mám tam fotky,tak kdyby jsme se někdy viděly,bo jak se sejdem se ke mě znej jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.5.11 09:09

Určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů