Pološero - Česko - odpadkový koš Evropy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
473
4.9.14 22:08

Pološero - Česko - odpadkový koš Evropy

Dobrý večer, nesledovali jste někdo tento pořad na ČT2? Co na to říkáte? Vím, že kvalita potravin v ČR je děsná, ale když jsem viděla, co všechno jsou výrobci schopni nacpat do jídla, no to je hnus :cert:. Nejhorší je, že pokud člověk nemá zahrádku, kde by si vypěstoval svoji zeleninu a ovoce a ve chlívku mu nechrochtá prasátko u kterého ví, čím bylo vykrmený, tak má vlastně smůlu, protože sehnat u nás něco kvalitního se asi moc nedá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25094
4.9.14 22:12

Mám vyloženě strach se na to podívat… zrovna jídlo mě nahání hrůzu denně a mám pocit, že se v tom snad nidky nevyznám… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
4.9.14 22:16

@Zdenuli
Jj, sledovala jsem to se zájmem a jedním slovem, je to katastrofa :cert:. Napíchaný maso vodou je snad to nejmenší zlo, ale ten separát - no to je humus, namletý kosti a my to vše sníme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.9.14 22:17

Já se sice snažím dívat se na etikety, co výrobek obsahuje, ale mám obavy, že už ani tomu se nedá moc věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.9.14 22:19

Tak já už o tomhle mám povědomí delší dobu. Připadá mi, že se na nás tyhle informace valej odevšad. Pořad by se měl vysílat podle mě v jinou dobu, aby ho viděli ti, kteří potřebují ho vidět. Ti, z jejichž nákupních košíků je mi zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.9.14 22:23

No dokud to budou lidi kupovat, tak na pultech nic jinýho než odpadky nenajdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.9.14 22:24

Neviděla jsem to, ale znám to z pořadů Peklo na talíři nebo A-DOST! Dokud to budou lidi kupovat, tak to bude v obchodech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
4.9.14 22:27

@Zdenuli jo,je to strašný. Proto zásadně nekupuji polotovary a snažím se nakupovat mimo supermarkety. Jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
4.9.14 22:27

Je to hnus. Nejhorší je, když jsem během pořadu přemýšlela, kde nakupovat kvalitně. U nás supermarket, vietnamci, kteří to tahají ze supermarketu a coop, který má ty samé výrobky jako supermarket, ale dražší. Žádná pořádná prodejna a pak pro ty, co nemají čas si vše připravovat doma ze základním surovin jsou to otevřené dveře na hřbitov :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
4.9.14 22:29

A značka Klasa, taky zajímavé info… :think: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
4.9.14 22:30
@Zdenuli píše:
No dokud to budou lidi kupovat, tak na pultech nic jinýho než odpadky nenajdem.

Spíš dokud u nás bude žít tolik lidí na hranici životního minima nebo i pod ní :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.9.14 22:30

Jako každá máma se snažím dávat dětem to nejlepší, ale to co je u nás,,nejkvalitnější" by jinde ani psovi nedali a to je dost smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
4.9.14 22:39

@BAZÁREK ANGIE vis, ja si myslim, ze je to o tom, ze lide na hranici zivotniho minima ve skutecnosti nakupuji nejdraz…prtz pokud koupis co nejlevnejsi parek, salam, janevimco, tak je to plne aditiv a brzy mas hlad…
kdyz nad tim zacnes trosku uvazovat, za kvalitu si priplatis (ta vstupni investice je vyssi), ale snis toho ve finale mene, protoze te to lepe zasyti…
a pak…spousta lidi proste neumi varit z prvosurovin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.9.14 23:01

@Zdenuli ziju mimo republiky a z obchodu v cr mam deprese. Chodim tam jak ve stradidelnym zamku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
4.9.14 23:22

@Zdenuli žádná novinka, tohle už vím dávno. Když nevíte co s hnusem, dovezte to do čech, dejte na to sleva a máte po starostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.