Pološero - Česko - odpadkový koš Evropy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
5.9.14 10:37
@Black Cat píše: …A taky třeba nevím, jak si mám koupit jiný nanuk, když jiný v lepší kvalitě se prostě u nás VůBEC neprodává… …

Nanuka jedině Kubu, jako vítěze dTestu, který jediný měl 50% obsah tvarohu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525

A nevíte náhodou, jak je na tom ten nový řecký jogurt bez tuku? Teď přesně nevím, jestli je to od Milko? Je na něj samozřejmě reklama… Na složení jsem žádná zahušťovadla nenašla, ale jogurt je až podezřele hustej… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.9.14 10:39

@lajovka : v poho :) Ja zrovna tady moc haveti nepotkavam, ono hrozne zalezi, kde konkretne clovek je ;) No jo, zeme zaslibena, pravidelne vysoko v ruznych zebriccich, ale nevim no, ja se vratit chci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.9.14 10:44
@Black Cat píše:
A nevíte náhodou, jak je na tom ten nový řecký jogurt bez tuku? Teď přesně nevím, jestli je to od Milko? Je na něj samozřejmě reklama… Na složení jsem žádná zahušťovadla nenašla, ale jogurt je až podezřele hustej… :think:

No, to by mě taky zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.9.14 10:50

@beruska9 ja bych asi taky takovouhle dalku nedala…clovek se nemuze sbalit behem chvilky, kdyz se Doma neco semele, skocit do auta a bejt treba za sedm hodin Doma, v praci si vzit volno na par dni a vypalit, kdyz se stejska apod..mam nekolik pratel v anglii, americe, australii a obdivuju je, jak tu diferenci od rodiny nebo chceme-li rodne zeme zvladaj…jsem proevropska :)…o. k.anglie taky evropa, ale musi se letet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.9.14 10:57

@lajovka : blbe no…mela jsem to nedavno, leteli jsme do CR na pohreb, docela drsne. Ale uz asi plevelime diskusi necim, co nesouvisi s tematem :oops: :oops: :oops: Tak aspon napisu neco o jidle - knedliky mi fakt nechybi, maso je kvalitni, ale chleba maji hnusny, uz nejakou chvili se odhodlavam, ze zacnu pect

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.9.14 11:01
@Black Cat píše:
A nevíte náhodou, jak je na tom ten nový řecký jogurt bez tuku? Teď přesně nevím, jestli je to od Milko? Je na něj samozřejmě reklama… Na složení jsem žádná zahušťovadla nenašla, ale jogurt je až podezřele hustej… :think:

Měl by být OK:
http://www.chemievjidle.cz/…mlekarny-a-s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.9.14 11:08
@lajovka píše:
@beruska9 ja bych asi taky takovouhle dalku nedala…clovek se nemuze sbalit behem chvilky, kdyz se Doma neco semele, skocit do auta a bejt treba za sedm hodin Doma, v praci si vzit volno na par dni a vypalit, kdyz se stejska apod..mam nekolik pratel v anglii, americe, australii a obdivuju je, jak tu diferenci od rodiny nebo chceme-li rodne zeme zvladaj…jsem proevropska :)…o. k.anglie taky evropa, ale musi se letet :(

JO, taky bych nechtěla žít tak daleko, ale v jiném státě západní Evropy klidně. To je letecky do 2h max, což je kousek :pankac: To máš jak autem z Prahy do Brna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.9.14 11:42
@MUFICE píše:
My to kupovat nechceme, ráda si za kvalitu připlatím.

To i já. A pokud to nejde, tak to radši nekupuju.
To „my“ bylo myšleno v širším slova smyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
5.9.14 12:40

@Wiolla tak fajn, řecké jogurty jsou ok…raději ale asi bílé než ovocné ;) Já dál přidávám, že věřím Hollandii a jihočeským jogurtům ve skle

a jaké další kvalitní produkty vás napadají a věříte jim?

Příspěvek upraven 05.09.14 v 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
5.9.14 14:54

Kysaná pochoutková smetana od Olmy, zatím jediná bez škrobu, kterou jsem našla v nabídce obchodu, kde nakupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.9.14 15:14
@mamkasl píše:
@Wiolla tak fajn, řecké jogurty jsou ok…raději ale asi bílé než ovocné ;) Já dál přidávám, že věřím Hollandii a jihočeským jogurtůma jaké další kvalitní produkty vás napadají a věříte jim?

My taky kupujeme Hollandii a beru i Pilos, co vyrábí pro Lidl stejná firma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
5.9.14 15:18
@laducha píše:
Kysaná pochoutková smetana od Olmy, zatím jediná bez škrobu, kterou jsem našla v nabídce obchodu, kde nakupuji.

tak něco bez škrobu najít, to aby člověk pohledal, díky za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.9.14 18:13

@Špageta

tak to si objednávají firmy, které to chtějí mít co nejlevnější. Přijdou k dodavateli na jednání s požadavkem, že chtějí salám, který od něj nakoupí za cenu např. 20,– Kč a holt to složení tomu pak odpovídá.

To si objednávají řetězce a napálí si tam větší marži, než na dražší a kvalitnější výrobek. Nic jiného v tom není. Kdybychom znali jejich marže, asi bychom se divily. A pak opět je k tomu nutná politická vůle. A ta tu je. Oni v řetězcích nenakupují a když, tak ne v Čechách.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.