Pološero - Česko - odpadkový koš Evropy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
5.9.14 09:29

@lajovka Heh, no on ten chlebicek s „vlasakem“ a „debrecinkou“ na snidani je taky bomba… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.9.14 09:32
@lajovka píše:
@MUFICE kdyz ja se obavam ze i na tech etiketach krmej a kecaj, ze se nemuzes spolehnout na to co uvadej…jak to chces zkontrolovart? nezbyva nez doufat, ze nekecaj…to co driv bylo bio je pry schit, musis kupovat bio bio atd…neverim v cechach co se jidla tyce pomalu nicemu…mysleno tem potravinam ze stodol typu Kaufland, Tesco aj.

Bio potraviny nekupuju, kupuju ty ověřené. Jo, to složení je ve hvězdách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 09:34

@MUFICE holky já bych to tak nehrotila, složení podle mých informací z velké většiny sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.9.14 09:35
@lajovka píše:
Holky ale nabidku cini poptavka…cesky lidi nechtej kvalitu, neni to az tak jen o Tom, ze berou mene nez v zapadni evrope…cesi chtej denne vysocinu, maso a s prominutim srackama narvanou lednici…ty napechovany nakupni kose tehle svinstev mluvi za vse…
ted jsem byla v cechach a mela rano chut na chlebicek s debrecinkou a vlasakem, strasne je miluju, tak jsem v devet rano zavitala do mlicnaku. vedle mne u stolu sedela rodinka-tata, mama a babicka a „snidali“ plnenou pariku s knedlikem, mama davala holandskej rizek s brkasi a babi segedin :mrgreen: :roll:…kdyby mi to nekdo vypravel, tak tomu neuverim…jsme sami takova prasatka s temito stravovacimi navyky, priznejme si…

Né všichni, ale je jich min. polovina. U nás uzeniny nenajdeš, max šunku, která má víc jak 90% masa. Snažíme se brát kvalitní potraviny, ale taky to dost stojí :roll:

Tak to by se mi zvednul žaludek, mít tohle ke snídani 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.9.14 09:36
@Black Cat píše:
@lajovka Heh, no on ten chlebicek s „vlasakem“ a „debrecinkou“ na snidani je taky bomba… :mrgreen:

tak o Tom zadna, ale ja to mam jednou za rok a tesim se na to uuuplne siiilene :) to bych si neudelala si to nedat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 09:37
@MUFICE píše:
Né všichni, ale je jich min. polovina. U nás uzeniny nenajdeš, max šunku, která má víc jak 90% masa. Snažíme se brát kvalitní potraviny, ale taky to dost stojí :roll:Tak to by se mi zvednul žaludek, mít tohle ke snídani 8o

určitě víc než polovina, já jídlo hodně řeším a ještě se mi nestalo že bych v krámě potkala někoho kdo by měl naplněný košík alespoň z polovny takovými věcmi jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.9.14 09:39
@anickadomnik píše:
@MUFICE holky já bych to tak nehrotila, složení podle mých informací z velké většiny sedí

co si mam pod pojmem „mych informaci“ predstavit? bez Ironie, ale tahle info me nejak neuspokojuje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 09:41

@lajovka ok tedy ségra je potravinářský chemik, testuje nebo ještě donedávna testovala složení potravin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.9.14 09:42
@anickadomnik píše:
určitě víc než polovina, já jídlo hodně řeším a ještě se mi nestalo že bych v krámě potkala někoho kdo by měl naplněný košík alespoň z polovny takovými věcmi jako já

No, když koukám na ty nákupy zákazníků, co stojí přede mnou, tak se kolikrát taky nestačím divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.9.14 09:45

Hlavně dávám pozor, abych si domů nedonesla něco polského. Hlavně v Tescu mají toho dost - maso, vejce :zed: Dokonce jsem viděla na českých arašídech Bohemia, že je vyrábí v Polsku 8o Pak Danone hodně vyrábí v Polsku, třeba to kulaté Gervé. A i některé druhy Lučiny jsou vyráběny v Polsku.

V Lidlu mají některé polské jogurty a ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
5.9.14 09:47
@MUFICE píše:
A i některé druhy Lučiny jsou vyráběny v Polsku.

Už i Lučina? Probůh, kam jsme to dospěli… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.9.14 09:48

@anickadomnik ..o.k…nevis tedy jaky je rozdil mezi bio a biobio potravinami?? prijel s tim pritel z cech, ze to je nejaka Nova kampan na biobio vyrobky…zni to dost absurdne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

@MUFICE tak já se přiznám že některé potraviny jsem přímo od polského výrobce objednávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
@Rolin píše:
Už i Lučina? Probůh, kam jsme to dospěli… :(

Ta klasická v kostce ne, ale takové ty našlehané s příchutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 09:49

@lajovka to fakt netuším přesto že ačkoliv jídlo dost řeším tak značka bio pro mě není podstatná, ani jsem to nezaregistrovala, ale pořeším to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.