Pomáhá to na akné?

Anonymní
3.6.18 21:42

pomáhá to na akné?

Prosím vás, máte někdo zkušenost s přípravkem na akne? Jmenuje se A-Derma Phys-AC Global - to je krém na pleť a potom A Derma - Phys-AC Purifying Foaming Gel - to se napění s vodou a hned smyje. Je to v lékárně normálně dostupné, bez předpisu. Já dříve brala Zineryt, ale nic moc, pomohl pouze ze začátku a v lékarně ho moc nepodporují. Chci se zeptat, zda někomu tyto přípravky opravdu pomohli. Akné je příšerná věc, závidím vám, co ho nemáte. Zároveň ale přeju upřímně hodně štěstí a pevných nervů vám, co jím trpíte, nejste sami - určitě to brzo zmizí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.6.18 21:54

Ja uz dvakrat za zivot podstoupila lecbu Roaccutanem, to je opravdu jedina vec, co mi na akne pomohla. Masticky od kozni ani z lekarny, drogerka uz vubec. Zkousela jsem i prirodni veci, i kremy ktere treba vyzraly barvu z obleceni.. Nic :nevim: jedine Roaccutane. Poprve v 15 letech, potom jsem mela 6 let naprosty pokoj a plet jako prdelku. Pak jsem vysadila HA a vratilo se mi to jeste trikrat vic nez predtim. A to nemluvim o sem tam nejakym pupinku, mela jsem fakt obrovsky hnisajici loziska, treba mesic na jednom miste, nemohla jsem na te tvari ani spat, jak to bolelo. Po porodu opet Roaccutane a ted uz se zase rok drzim s krasnou pleti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.18 22:02
@Anonymní píše:
Prosím vás, máte někdo zkušenost s přípravkem na akne? Jmenuje se A-Derma Phys-AC Global - to je krém na pleť a potom A Derma - Phys-AC Purifying Foaming Gel - to se napění s vodou a hned smyje. Je to v lékárně normálně dostupné, bez předpisu. Já dříve brala Zineryt, ale nic moc, pomohl pouze ze začátku a v lékarně ho moc nepodporují. Chci se zeptat, zda někomu tyto přípravky opravdu pomohli. Akné je příšerná věc, závidím vám, co ho nemáte. Zároveň ale přeju upřímně hodně štěstí a pevných nervů vám, co jím trpíte, nejste sami - určitě to brzo zmizí.

Taky bych mohla závidět. Nejhorší boj mám s tím, že to po mně zdědí moje děti. Zatím zdědily jen samé špatné věci. :(

@Kočičí duše Taky jsem měla Roaccutane - ve 30. Bylo to strašný. Sice mi to pomohlo na pleť, ale měla jsem hodně negativních účinků. Plus k tomu jiné zdravotní potíže a totálně mě to vyřadilo z normálního života. Jako následek mám hodně zjizvený obličej. Momentálně pořád hledám - vlastně už ani nehledám - cokoliv na pleť. Nic mi nevyhovuje. Brala jsem i nějaké vitamíny - kdysi mi jedny pomohly, ale už se neprodávají. Z krémů mi nejvíce vyhovuje Bioderma. Ale žádný zázrak to není.

• Citovat
  • Upravit
3.6.18 22:33
@Anonymní píše:
@Kočičí duše Taky jsem měla Roaccutane - ve 30. Bylo to strašný. Sice mi to pomohlo na pleť, ale měla jsem hodně negativních účinků. Plus k tomu jiné zdravotní potíže a totálně mě to vyřadilo z normálního života. Jako následek mám hodně zjizvený obličej. Momentálně pořád hledám - vlastně už ani nehledám - cokoliv na pleť. Nic mi nevyhovuje. Brala jsem i nějaké vitamíny - kdysi mi jedny pomohly, ale už se neprodávají. Z krémů mi nejvíce vyhovuje Bioderma. Ale žádný zázrak to není.

To je mi lito :hug: :? Je to desne narocny na psychiku, lidi na me kolikrat koukali, jak kdybych mela mor nebo co :poblion: A vzdycky me hrozne stvaly ty holky, co se jim jednou za mesic udelal mini pupinek na brade a ony brecely, jak maji hrozne akne.. A nebo se me par lidi ptalo, proc s tim jako neco nedelam, vzdyt prece staci koupit si v drogerce nejakou cistici vodicku na plet :nevim: Opravdu, kdo to nezazil, nepochopi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.18 22:39
@Kočičí duše píše:
To je mi lito :hug: :? Je to desne narocny na psychiku, lidi na me kolikrat koukali, jak kdybych mela mor nebo co :poblion: A vzdycky me hrozne stvaly ty holky, co se jim jednou za mesic udelal mini pupinek na brade a ony brecely, jak maji hrozne akne.. A nebo se me par lidi ptalo, proc s tim jako neco nedelam, vzdyt prece staci koupit si v drogerce nejakou cistici vodicku na plet :nevim: Opravdu, kdo to nezazil, nepochopi :nevim:

Prosím vás a v kolika letech jste se toho zbavila? A přestalo to samo? Nebo nějakým přípravkem? Jinak k vašemu textu asi tolik: Jste hrozně statečná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4.6.18 16:41
@Anonymní píše:
Prosím vás a v kolika letech jste se toho zbavila? A přestalo to samo? Nebo nějakým přípravkem? Jinak k vašemu textu asi tolik: Jste hrozně statečná :srdce:

Nejdriv cca v 15 jsem brala Roaccutane, pak byl 6 let klid. Potom jsem vysadila HA a byla tehotna, vratilo se mi to jeste hur nez kdy predtim. Takze zrovna Roaccutane a uz mam pokoj nastesti. Zkuste najit dobrou kozni doktorku, urcite vam pomuze :hug: kdybyste chtela doporuceni v Brne, tak muzu napsat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.18 07:10

Nevím, v jakém stavu zakladatelka akné má. Pokud to neni tak strašne, tak bych hned do Roaccutane nesla. Já měla hodně nežádoucích účinků. Rozhodilo mi to organismus na dost dlouho. V létě to doktoři nepředepisují moc často. Já to tedy dostala v létě, ale měla jsem to v takovém stavu, že jsem neměla ani kousek pleti dobrý. Určitě najít kožního, který to předepisuje a pořešit to s ním. Jinak bych zkusila všechny volně dostupné vitamíny na akné, bylinky a tak. Já Roaccutane brala myslím 8 měsíců.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová