Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja uz dvakrat za zivot podstoupila lecbu Roaccutanem, to je opravdu jedina vec, co mi na akne pomohla. Masticky od kozni ani z lekarny, drogerka uz vubec. Zkousela jsem i prirodni veci, i kremy ktere treba vyzraly barvu z obleceni.. Nic
jedine Roaccutane. Poprve v 15 letech, potom jsem mela 6 let naprosty pokoj a plet jako prdelku. Pak jsem vysadila HA a vratilo se mi to jeste trikrat vic nez predtim. A to nemluvim o sem tam nejakym pupinku, mela jsem fakt obrovsky hnisajici loziska, treba mesic na jednom miste, nemohla jsem na te tvari ani spat, jak to bolelo. Po porodu opet Roaccutane a ted uz se zase rok drzim s krasnou pleti ![]()
@Anonymní píše:
Prosím vás, máte někdo zkušenost s přípravkem na akne? Jmenuje se A-Derma Phys-AC Global - to je krém na pleť a potom A Derma - Phys-AC Purifying Foaming Gel - to se napění s vodou a hned smyje. Je to v lékárně normálně dostupné, bez předpisu. Já dříve brala Zineryt, ale nic moc, pomohl pouze ze začátku a v lékarně ho moc nepodporují. Chci se zeptat, zda někomu tyto přípravky opravdu pomohli. Akné je příšerná věc, závidím vám, co ho nemáte. Zároveň ale přeju upřímně hodně štěstí a pevných nervů vám, co jím trpíte, nejste sami - určitě to brzo zmizí.
Taky bych mohla závidět. Nejhorší boj mám s tím, že to po mně zdědí moje děti. Zatím zdědily jen samé špatné věci. ![]()
@Kočičí duše Taky jsem měla Roaccutane - ve 30. Bylo to strašný. Sice mi to pomohlo na pleť, ale měla jsem hodně negativních účinků. Plus k tomu jiné zdravotní potíže a totálně mě to vyřadilo z normálního života. Jako následek mám hodně zjizvený obličej. Momentálně pořád hledám - vlastně už ani nehledám - cokoliv na pleť. Nic mi nevyhovuje. Brala jsem i nějaké vitamíny - kdysi mi jedny pomohly, ale už se neprodávají. Z krémů mi nejvíce vyhovuje Bioderma. Ale žádný zázrak to není.
@Anonymní píše:
@Kočičí duše Taky jsem měla Roaccutane - ve 30. Bylo to strašný. Sice mi to pomohlo na pleť, ale měla jsem hodně negativních účinků. Plus k tomu jiné zdravotní potíže a totálně mě to vyřadilo z normálního života. Jako následek mám hodně zjizvený obličej. Momentálně pořád hledám - vlastně už ani nehledám - cokoliv na pleť. Nic mi nevyhovuje. Brala jsem i nějaké vitamíny - kdysi mi jedny pomohly, ale už se neprodávají. Z krémů mi nejvíce vyhovuje Bioderma. Ale žádný zázrak to není.
To je mi lito
Je to desne narocny na psychiku, lidi na me kolikrat koukali, jak kdybych mela mor nebo co
A vzdycky me hrozne stvaly ty holky, co se jim jednou za mesic udelal mini pupinek na brade a ony brecely, jak maji hrozne akne.. A nebo se me par lidi ptalo, proc s tim jako neco nedelam, vzdyt prece staci koupit si v drogerce nejakou cistici vodicku na plet
Opravdu, kdo to nezazil, nepochopi ![]()
@Kočičí duše píše:
To je mi lito![]()
Je to desne narocny na psychiku, lidi na me kolikrat koukali, jak kdybych mela mor nebo co
A vzdycky me hrozne stvaly ty holky, co se jim jednou za mesic udelal mini pupinek na brade a ony brecely, jak maji hrozne akne.. A nebo se me par lidi ptalo, proc s tim jako neco nedelam, vzdyt prece staci koupit si v drogerce nejakou cistici vodicku na plet
Opravdu, kdo to nezazil, nepochopi
Prosím vás a v kolika letech jste se toho zbavila? A přestalo to samo? Nebo nějakým přípravkem? Jinak k vašemu textu asi tolik: Jste hrozně statečná ![]()
@Anonymní píše:
Prosím vás a v kolika letech jste se toho zbavila? A přestalo to samo? Nebo nějakým přípravkem? Jinak k vašemu textu asi tolik: Jste hrozně statečná
Nejdriv cca v 15 jsem brala Roaccutane, pak byl 6 let klid. Potom jsem vysadila HA a byla tehotna, vratilo se mi to jeste hur nez kdy predtim. Takze zrovna Roaccutane a uz mam pokoj nastesti. Zkuste najit dobrou kozni doktorku, urcite vam pomuze
kdybyste chtela doporuceni v Brne, tak muzu napsat ![]()
Nevím, v jakém stavu zakladatelka akné má. Pokud to neni tak strašne, tak bych hned do Roaccutane nesla. Já měla hodně nežádoucích účinků. Rozhodilo mi to organismus na dost dlouho. V létě to doktoři nepředepisují moc často. Já to tedy dostala v létě, ale měla jsem to v takovém stavu, že jsem neměla ani kousek pleti dobrý. Určitě najít kožního, který to předepisuje a pořešit to s ním. Jinak bych zkusila všechny volně dostupné vitamíny na akné, bylinky a tak. Já Roaccutane brala myslím 8 měsíců.
Prosím vás, máte někdo zkušenost s přípravkem na akne? Jmenuje se A-Derma Phys-AC Global - to je krém na pleť a potom A Derma - Phys-AC Purifying Foaming Gel - to se napění s vodou a hned smyje. Je to v lékárně normálně dostupné, bez předpisu. Já dříve brala Zineryt, ale nic moc, pomohl pouze ze začátku a v lékarně ho moc nepodporují. Chci se zeptat, zda někomu tyto přípravky opravdu pomohli. Akné je příšerná věc, závidím vám, co ho nemáte. Zároveň ale přeju upřímně hodně štěstí a pevných nervů vám, co jím trpíte, nejste sami - určitě to brzo zmizí.