Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Chtěla jsem napsat hned po svátcích, jak to dopadlo, ale zjistila jsem, že čekáme mimi a nakonec to jsou dvojčata, tak se to všechno navalilo, že jsem nějak zapomněla napsat.
Dopadlo to katastrofálně, já to řekla manželovi, ten měl v plánu s tím zajít za svým tátou (dotyčným tchánem), aby toho nechal, že to ví, ale než k tomuhle došlo, načapal je švagr u sebe doma, když byli v nejlepšímTchánovci už jsou rozvedeni, švagrovci rozvod stále řeší…
Tak to muselo být čoro-moro. No když vejbuch, tak aspoň pořádnej. Maj švagr a švagrová děcka? To musí být bezva vysvětlovat, že odteď budou místo dědo říkat táto. ![]()
@Anonymní píše:
Ano, mají 2 děti, ale hlavně nevypořádaný majetek, nemůžou se dohodnout, proto nejsou ještě rozvedeni, švagrová slibuje hory doly, švagr se zhroutil, skončil chvíli na psychiatrii, teď dochází k psychologovi, je to hodně těžký. S tchánem asi není, ani o ní pořádně nevíme
Tak to se ani nedivim ze se zhroutil kor kdyz je nacapal v nejlepcim
verim ze se ji to vrati a na otce (tchana) nemam slov ![]()
A gratuluju k dvojcatkum
![]()
Taky gratuluji k dvojcatkum..
![]()
A nestacim se divit jak to dopadlo teda… Fuuuj!!!
![]()
@Anonymní píše:
Ano, mají 2 děti, ale hlavně nevypořádaný majetek, nemůžou se dohodnout, proto nejsou ještě rozvedeni, švagrová slibuje hory doly, švagr se zhroutil, skončil chvíli na psychiatrii, teď dochází k psychologovi, je to hodně těžký. S tchánem asi není, ani o ní pořádně nevíme
Gratulace k mimi.
Chudáci děti, dospělí se s tím nějak poperou, ale co děti, když jim v podstatě explodovala rodina… ![]()
Švagrová slibuje? To umím taky:) protože slibem člověk neurazí a hlavně to nic nestojí… když o ní nevíte, jak je to vlastně s děckama, to se o ně nestará? To někam zdrhla? Toto ještě vylepšila…
@Anonymní píše:
Vybalit to na své polovičky není tak lehké bohužel, chtěli jsme s tchánem spolu zmizet, ale neměli jsme na to ani jeden dost odvahy, navíc když už jsou ve hře i děti…prostě jsem si naliskala a zastavila to šílenství, mám ráda svoji rodinu tak jak je…a každé setkání s tchánem je můj vnitřní boj a nic víc…jeho to taky bolí dodnes..Mezi námi je dvacet let, ale on vypadá spíš na 40 a je to skvělý a přitažlivý chlap bohužel…jen bych si je opravdu vyslechla o co teda šlo, pokud mají rozum tak se nic dál dít nebude. Je to teda odvaha v baráku plném lidí a nechat se tak blbě načapat
Tak zase tak skvely chlap to asi nebude, kdyz suk.. synovi manzelku, to je hnus nejvetsiho kalibru pro me
…kdyby tohle delal muj chlap, jo, tak jeste chapu, ze tohle se stava ve vztazich, ale nedokazala bych pochopit, ze tohle udela svemu synovi! PROSTE HNUS
@Danulinka16 píše:
Tak zase tak skvely chlap to asi nebude, kdyz suk.. synovi manzelku, to je hnus nejvetsiho kalibru pro me…kdyby tohle delal muj chlap, jo, tak jeste chapu, ze tohle se stava ve vztazich, ale nedokazala bych pochopit, ze tohle udela svemu synovi! PROSTE HNUS
Hmm tyhle „horizontální rodinné“ nevěry prej nejsou až tak neobvyklí, ale málokdy to asi praskne, protože si lidi opravdu dávaj pozor, až na výjimky. Všem je jasné, že by to skončilo hodně špatně, doživotní nenávistí a jinými chuťovkami. Máme tu jednu, která pomáhala setře s manželstvím tak, že spala se švagrem - manželem setry a nakonec mají spolu dítě a jaksi sestra musela s kola ven… Jak si kdo ustele, tak si lehne…
@Mrazivý dech ja znala jednu holku co objela tri bratry, normalne u nich zila s tim ze chvilku to tahla s jednim pak s druhym a tim tretim vydrzela nejdyl a kdyz ji praskla nevera s otcem tejch kluku tak ji vykopli
matka ci manzelka ji roznesla po vsi a se studem se musela odstehovat…pak co vim se vdala za prachace ten ji tez nacapal pri nevere a ted kde ji je konec nevim a ani me to teda nezajima ale sou to natury hanba blit ![]()
@Mrazivý dech píše:
Hmm tyhle „horizontální rodinné“ nevěry prej nejsou až tak neobvyklí, ale málokdy to asi praskne, protože si lidi opravdu dávaj pozor, až na výjimky. Všem je jasné, že by to skončilo hodně špatně, doživotní nenávistí a jinými chuťovkami. Máme tu jednu, která pomáhala setře s manželstvím tak, že spala se švagrem - manželem setry a nakonec mají spolu dítě a jaksi sestra musela s kola ven… Jak si kdo ustele, tak si lehne…
jo jo, to byly dve vyzivne diskuse, to si jeste pamatuju. Co mne fascinovalo, ze autorka, ktera otehotnela se svagrem si jeste dala vlastni fotku do profilovky… ![]()
@Anonymní píše:NESKUTEČNÝ!!!
Co to je za lidi?
no to bylo počteníčko. Dve diskuse a jeste denicek, autorka si jeste vylejvala srdicko a citila se desne ublizena, ze jeji matka misto, aby byla rada za vnucku, tak strani sestre (ktera se pokousela o dite se svagrem a kdyz to prasklo, tak skoncila na psychiatrii) a nechce se s nima stykat…
Tyhle životní vztahy jsou někdy dosti šokující. Já znám rodinu, kde bydlela matka s dcerou a ta matka měla mladšího přítele, chodili spolu několik let pak se rozešli kvůli tomu, že on měl poměr s její dcerou. Nyní má on s dcerou dítě a paradoxně bydlí u její matky, která je současně jeho bývalá přítelkyně ![]()
@Alternativa píše:
Tyhle životní vztahy jsou někdy dosti šokující. Já znám rodinu, kde bydlela matka s dcerou a ta matka měla mladšího přítele, chodili spolu několik let pak se rozešli kvůli tomu, že on měl poměr s její dcerou. Nyní má on s dcerou dítě a paradoxně bydlí u její matky, která je současně jeho bývalá přítelkyně
Něco podobného jsem viděl v televizi v Aférách.
@Hanka1 připomíná mi to nějakou diskuzi…nějak Rodina a zkažené vánoční svátky nebo tak něco…a uživatelka bozuzu nebo bonanza…ale tím si nejsem jistá…možná jsem to popletla
@Malaga
Jo jo to je ono, vyzivne dve diskuse plus jeden nebo dva denicky. A autorka dosahla sveho - posledni profilovku ma ve svatebnim ![]()