Poměr švagrové s tchánem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
22.12.15 19:01

@Amalthea JO, V DOBRÉM I ZLÉM, O TOM JE MANŽELSTVÍ. pardon za caps

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
22.12.15 19:02

Přesne tak, ti dva to jeste muzou zatlouct (mas nejaky dukaz?) a z tebe udelat blázna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.12.15 19:03
@Anonymní píše:
V tom máte pravdu a vycítí to i oni. Mě nenapadlo, to vybalit u tchánovců jako dárek. Jen je pro mě složitý to říct i manželovi takhle před Vánoci :zed: Ale jak jsem psala, on už tuší, že se něco děje :oops:

To je právě ono, už kvůli tomu bych mu to řekla, víš jak, budeš atloukat a vyloží si to nějak jinak…ano bude to takhle před vánoci hodně nepříjemné, ale uleví se tobě a hlavně manžel už tuší že se něco děje, tak mu řekni pravdu, ono jaký koliv výmysl není to nej řešení…aby sis ještě nezavařila doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
@Anonymní píše:
Ano, tchýně nám mezitím dělala balíčky na cestu domů :poblion:

Tak to je masakr :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
@Anonymní píše:
Alkohol jsme nikdo nepil, na místě, kde byli, už museli jít s tím úmyslem, tam se chodí jenom výjimečně :poblion: Jako mě napadlo, třeba nadhodit, že jsem se od některé kamarádky, dozvěděla, že u nich v rodině někdo s někým :oops:

Jo, to by šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
22.12.15 19:08

Prostě na férovku, nejlíp už dneska bych to manželovi řekla. Jak už to tady někdo psal, říct mu, co jsi viděla, že jsi z toho špatná, proto se chováš tak jak se chováš a dál to nechceš řešit. Přece si kvůli někomu kdo neudrží svý pudy nezničíš manželství. Když jsou tak hloupí a nechali se načapat, tak musí počítat s tím, že to praskne. Kdybys je viděla zacházet třeba někam do hotelu, tak bych to asi nechala, ale když si to rozdávaj zatímco tchýně dělá balíčky domů a švagr je na cestě..nepřijde mi to normální :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
22.12.15 19:08
@Takyjedna píše:
Jo, to by šlo

Ještě tu situaci vylíčit o jiných přesně tak, jak jsi ji viděla ty. Blázna z tebe dělat nebudou moct, když je to o někom jiném a budou vědět moc dobře. ;) Uleví se ti a nikomu tím neuškodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
22.12.15 19:10
@veria píše:
@Keyllah
Ano. Nejlepsi ze špatných reseni. Dobre tady neni, bohužel.

Takže nejlepší ze špatných řešení je ničit si svůj vlastní vztah a rodinu. Aby ti co podvádí mohli podvádět dál a lhali tak svým protějškům a ničili svoje vlastní rodiny. Aha. Pak už zbývá jen otázka, proč by to zakladatelka měla dělat. proč riskovat svoji rodinu a svůj vztah, kvůli nemorálnímu chování jiných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
22.12.15 19:11
@terinka4444 píše:
s tím nesouhlasím, ona nic neudělala, ona to nemusí odnášet.

Přesně! proč by teď na tom měla být nejhůř zakladatelka?? proč? A za co? A hlavně, kvůli komu? trochu na hlavu postavené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.12.15 19:12

…sami se vytrestají, nepleť se do toho…, aby se to celé nakonec neobrátilo proti tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
22.12.15 19:14

Byla jsem kdysi svědkem něčeho podobného a neřešila jsem to. Nechtěla jsem dělat dusno, pustila jsem to z hlavy. Je to sice silné kafe a záleží, jaká jsi povaha, ale prostě bych nad tím mávla rukou s tím, že to není moje věc. Co přesně jsi viděla nebo slyšela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
22.12.15 19:14
@Amalthea píše:
A co se změní, když to manželovi řekneš? Tobě se uleví a jemu tím nijak neprospěješ a celé situaci taky ne. Jen chceš to břímě toho, že to víš, hodit i na někoho jiného :nevim:

Takže místo toho bude manžel přemýšlet, co s manželkou je. Proč se v přítomnosti jeho rodiny chová divně. zakladatelka psala, že už teď se manžel ptá, co se děje. Takže mu má lhát? A až to praskne? protože to praskne, už teď je to pro zakladatelku evidentně zátěž, takže zapírat dlouho nevydrží. Takže pak bude manžel řešit nejen vztah otec-snacha, ale i to, že mu manželka lhala…A nesouhlasím s tím, že by to jen zakladatelka přehodila dál. Budou tím trpět oba, ale společně to můžou nějak řešit a probrat to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
22.12.15 19:15
@Anonymní píše:
Já vážně nechápu, na co máte některé manžela/partnera? Vás když něco trápí, tak mu nic neříkáte, protože to není jeho věc a nechcete mu přitěžovat? Já to nechci na někoho přehazovat, chci to s někým sdílet, protože je to pro mě prostě neúnosné :poblion: Svojí nejbližší kamarádce to říct nemůžu, má teď vážné problémy, ale to sem nepatří :think:

Upřímně když jsi mu to neřekla doteď, zas tak otevřený vztah nemáte. Já bych to řekla někomu hned (podle situace možná jen kamarádce, možná manželovi - vím, že by to nikomu na nos nevěšel), a určitě bych se jim do toho nepletla ani já. Je to jejich boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.12.15 19:17

A co presne jsi videla? Jsi si 100% jista? Pristihla jsi je pri soulozi, nebo libacce..? Za me idealni reseni - rict to svagrovy a varovat ji, at si da bacha, jinak ze to povis dal. Ale v realu bych to manzelovi nevydrzela rict, ackoliv mu ti asi ublizis :,( Ja kdysi rekla memu tehdejsimu pritelovi, ze se o jeho tatovi vyklada, ze si na akcich uziva ozralej se satnarkou :oops: Bylo to verejny tajemstvi. A co myslis. Strasne ho to vzalo a jeste jsem ja byla ta spatna, ze tomu verim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
22.12.15 19:19
@Levandule121 píše:
Upřímně když jsi mu to neřekla doteď, zas tak otevřený vztah nemáte. Já bych to řekla někomu hned (podle situace možná jen kamarádce, možná manželovi - vím, že by to nikomu na nos nevěšel), a určitě bych se jim do toho nepletla ani já. Je to jejich boj.

Tak stalo se to v neděli a dnes je úterý. Takže bych sem nějaké „zas až tak otevřený vztah nemáte“ asi netahala. V neděli byla zakladatelka v šoku, ono když to nepráskneš hned z otočky, když jsi ještě v šoku, tak se musíš dát do kupy…navíc přemýšlíš-) opravdu jsem to viděla, co přesně jsem to viděla? A pak přijde na řadu komu to říct a hlavně jak teď před vánoci. Takže si myslím, že je to naprosto normální vývoj a soudit jejich vztah bych si opravdu nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová