Poměr švagrové s tchánem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3701
22.12.15 18:04
@umea píše:
Nechces to slyset, ale uprimne ti po tom nic neni. Tebe ani tveho manzela se to nijak netyka, nevis, jak se situace ma, z ceho vznikla a jak pripadne zanikne, a nikdo ti nepodekuje a dost mozna ani neuveri, pokud do neceho zacnes rypat; delej, ze jsi nic nevidela a do niceho se nemontuj, neprislusi ti to.

Ty bys to dokázala? Chovat se jakoby nic? Já tedy ne. :think: Je to hrozná situace, zakladatelce do toho opravdu nic není, ale chápu, že je jí z toho na nic. Já bych o tom každopádně řekla manželovi. Je to přímá rodina, jeho otec, měl by o tom vědět. Ale to je jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
22.12.15 18:05

Chápu, ze te to šokovalo, ale opravdu ti do toho nic neni. Co bys jako chtela delat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
22.12.15 18:06

Nech to tak, pokud jsou tak lehkovazni, tak se to stejne prolakne samo. Je to sice nechutne, ale nedelej ze sebe psi hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
22.12.15 18:08

Treba je to u nich jen chvilkove, ty se parkrat vyspis a uz o tom vedet nebudes.. Cas to poresi… A je nech a uvidi se jestli je nacape jeste nekdo jiny pri jine seslosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.12.15 18:09

Nikomu bych to neříkala a už vůbec ne teď. Nic ti do toho není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.12.15 18:10

Rozhodně bych to neříkala manželovi…pokud bych o tom s někým mluvila, tak maximálně se švagrovou, aby si dostaveníčka nechávali na místa, kde je nikdo nemůže vyrušit…když už nutně musí spát se svým tchánem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.12.15 18:11

Ahoj, můj názor je: viděla jsem a neřešila bych to. Žij svůj život ne druhý! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
22.12.15 18:11

Zakladatelko, chudák tchýně tvoje :? A že jim dvoum to není blbý. Ty jo, tohle mě fakt šokovalo 8o Kdyby se sešli někde v hotelu, ale to jako byli normálně doma???Furt nemůžu věřit, že se toto děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
22.12.15 18:14

Máš vlastně dvě možnosti a to buď mlčet, ale to napořád. Protože jestli to praskne a oni zjistí, že jsi to věděla a neřekla, budeš za tu nejhorší. Dokážeš mlčet do konce života a nikomu, ani manželovi, to neříct? Pokud ne, tak bych se svěřila manželovi a s ním se pak rozhodla jestli a komu to říct. Tak či tak bude švagr zřejmě i na vás naštvaný -)špatné zprávy se svezou i po poslovi, s tím musíš počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3569
22.12.15 18:15

@Malaga Já bych to právě řekla manželovi, nemám před ním tajnosti a víc by mě ničilo před ním něco tajit. Nikdo neví jaká je švagrová ženská, jaký spolu mají se zakladatelkou vztah, jestli se jí nebude mstít aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
22.12.15 18:15

Nevidim přesně psané, co znamená nacapala-slyšela jsi je, viděla? Pak vyšel tchán a upravoval se-nebyl teda nahý…nedomyslíš náhodou podle maličkosti celou verzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6889
22.12.15 18:16

Taky záleží jaký máš vztah se švagrovou. Já jsem se švagrovou kamarádka takže bych ji řekla, že to vím. Třeba zjistíš, že švagr nemůže mít děti tak to zkouší se starouškem aby bylo to zůstalo v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
22.12.15 18:16

Já bych rozhodně nevydržela dělat, že se nic neděje. Řekla bych to manželovi a domluvila se s ním, co s tím dál.

• Citovat
  • Upravit
41603
22.12.15 18:17
@umea píše:
Nechces to slyset, ale uprimne ti po tom nic neni. Tebe ani tveho manzela se to nijak netyka, nevis, jak se situace ma, z ceho vznikla a jak pripadne zanikne, a nikdo ti nepodekuje a dost mozna ani neuveri, pokud do neceho zacnes rypat; delej, ze jsi nic nevidela a do niceho se nemontuj, neprislusi ti to.

To že se jí to netýká už není tak úplně pravda. Jde o to, jestli se zakladatelka dokáže chovat tak, jako by se nic nestalo. A to při všech svátcích a setkáních. Protože jestli ne, a každý mám ten práh jinde, a měla by z toho být „špatná“ a neustále to v hlavě řešit a trpěla by tím její rodina, měla by to říct. To že jí nikdo tak či tak nepoděkuje je jasný. Měla smůlu, byla v nesprávný čas na nesprávném místě, ale teď je potřeba to nějak vyřešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.12.15 18:17

@Lucie008 tak každý má svůj pohled… ;)
já bych nechtěla manželovi říkat o jeho otci tyhle nehezké věci, protože bych na něj přenesla zodpovědnost, aby to nějak řešil kvůli mamce…nevím, prostě jsou to jeho rodiče a děti obecně (i velké) by řešení problémů měly nechat na rodičích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová