Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amalthea JO, V DOBRÉM I ZLÉM, O TOM JE MANŽELSTVÍ. pardon za caps
Přesne tak, ti dva to jeste muzou zatlouct (mas nejaky dukaz?) a z tebe udelat blázna.
@Anonymní píše:
V tom máte pravdu a vycítí to i oni. Mě nenapadlo, to vybalit u tchánovců jako dárek. Jen je pro mě složitý to říct i manželovi takhle před VánociAle jak jsem psala, on už tuší, že se něco děje
To je právě ono, už kvůli tomu bych mu to řekla, víš jak, budeš atloukat a vyloží si to nějak jinak…ano bude to takhle před vánoci hodně nepříjemné, ale uleví se tobě a hlavně manžel už tuší že se něco děje, tak mu řekni pravdu, ono jaký koliv výmysl není to nej řešení…aby sis ještě nezavařila doma ![]()
@Anonymní píše:
Ano, tchýně nám mezitím dělala balíčky na cestu domů
Tak to je masakr ![]()
@Anonymní píše:
Alkohol jsme nikdo nepil, na místě, kde byli, už museli jít s tím úmyslem, tam se chodí jenom výjimečněJako mě napadlo, třeba nadhodit, že jsem se od některé kamarádky, dozvěděla, že u nich v rodině někdo s někým
Jo, to by šlo
Prostě na férovku, nejlíp už dneska bych to manželovi řekla. Jak už to tady někdo psal, říct mu, co jsi viděla, že jsi z toho špatná, proto se chováš tak jak se chováš a dál to nechceš řešit. Přece si kvůli někomu kdo neudrží svý pudy nezničíš manželství. Když jsou tak hloupí a nechali se načapat, tak musí počítat s tím, že to praskne. Kdybys je viděla zacházet třeba někam do hotelu, tak bych to asi nechala, ale když si to rozdávaj zatímco tchýně dělá balíčky domů a švagr je na cestě..nepřijde mi to normální ![]()
@Takyjedna píše:
Jo, to by šlo
Ještě tu situaci vylíčit o jiných přesně tak, jak jsi ji viděla ty. Blázna z tebe dělat nebudou moct, když je to o někom jiném a budou vědět moc dobře.
Uleví se ti a nikomu tím neuškodíš.
@veria píše:
@Keyllah
Ano. Nejlepsi ze špatných reseni. Dobre tady neni, bohužel.
Takže nejlepší ze špatných řešení je ničit si svůj vlastní vztah a rodinu. Aby ti co podvádí mohli podvádět dál a lhali tak svým protějškům a ničili svoje vlastní rodiny. Aha. Pak už zbývá jen otázka, proč by to zakladatelka měla dělat. proč riskovat svoji rodinu a svůj vztah, kvůli nemorálnímu chování jiných…
@terinka4444 píše:
s tím nesouhlasím, ona nic neudělala, ona to nemusí odnášet.
Přesně! proč by teď na tom měla být nejhůř zakladatelka?? proč? A za co? A hlavně, kvůli komu? trochu na hlavu postavené…
…sami se vytrestají, nepleť se do toho…, aby se to celé nakonec neobrátilo proti tobě…
Byla jsem kdysi svědkem něčeho podobného a neřešila jsem to. Nechtěla jsem dělat dusno, pustila jsem to z hlavy. Je to sice silné kafe a záleží, jaká jsi povaha, ale prostě bych nad tím mávla rukou s tím, že to není moje věc. Co přesně jsi viděla nebo slyšela?
@Amalthea píše:
A co se změní, když to manželovi řekneš? Tobě se uleví a jemu tím nijak neprospěješ a celé situaci taky ne. Jen chceš to břímě toho, že to víš, hodit i na někoho jiného
Takže místo toho bude manžel přemýšlet, co s manželkou je. Proč se v přítomnosti jeho rodiny chová divně. zakladatelka psala, že už teď se manžel ptá, co se děje. Takže mu má lhát? A až to praskne? protože to praskne, už teď je to pro zakladatelku evidentně zátěž, takže zapírat dlouho nevydrží. Takže pak bude manžel řešit nejen vztah otec-snacha, ale i to, že mu manželka lhala…A nesouhlasím s tím, že by to jen zakladatelka přehodila dál. Budou tím trpět oba, ale společně to můžou nějak řešit a probrat to…
@Anonymní píše:
Já vážně nechápu, na co máte některé manžela/partnera? Vás když něco trápí, tak mu nic neříkáte, protože to není jeho věc a nechcete mu přitěžovat? Já to nechci na někoho přehazovat, chci to s někým sdílet, protože je to pro mě prostě neúnosnéSvojí nejbližší kamarádce to říct nemůžu, má teď vážné problémy, ale to sem nepatří
Upřímně když jsi mu to neřekla doteď, zas tak otevřený vztah nemáte. Já bych to řekla někomu hned (podle situace možná jen kamarádce, možná manželovi - vím, že by to nikomu na nos nevěšel), a určitě bych se jim do toho nepletla ani já. Je to jejich boj.
A co presne jsi videla? Jsi si 100% jista? Pristihla jsi je pri soulozi, nebo libacce..? Za me idealni reseni - rict to svagrovy a varovat ji, at si da bacha, jinak ze to povis dal. Ale v realu bych to manzelovi nevydrzela rict, ackoliv mu ti asi ublizis
Ja kdysi rekla memu tehdejsimu pritelovi, ze se o jeho tatovi vyklada, ze si na akcich uziva ozralej se satnarkou
Bylo to verejny tajemstvi. A co myslis. Strasne ho to vzalo a jeste jsem ja byla ta spatna, ze tomu verim!
@Levandule121 píše:
Upřímně když jsi mu to neřekla doteď, zas tak otevřený vztah nemáte. Já bych to řekla někomu hned (podle situace možná jen kamarádce, možná manželovi - vím, že by to nikomu na nos nevěšel), a určitě bych se jim do toho nepletla ani já. Je to jejich boj.
Tak stalo se to v neděli a dnes je úterý. Takže bych sem nějaké „zas až tak otevřený vztah nemáte“ asi netahala. V neděli byla zakladatelka v šoku, ono když to nepráskneš hned z otočky, když jsi ještě v šoku, tak se musíš dát do kupy…navíc přemýšlíš-) opravdu jsem to viděla, co přesně jsem to viděla? A pak přijde na řadu komu to říct a hlavně jak teď před vánoci. Takže si myslím, že je to naprosto normální vývoj a soudit jejich vztah bych si opravdu nedovolila.