Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@monty.python píše: Více
Pro mě to je další z ukázek toho, že ČT prostě jede svůj aktivismus a kašle na to, že by měla být nejen politicky neutrální. To na tom vidím jako podstatnou myšlenku. Proto to zmiňuju v debatě o smysluplnosti poplatků ČT.
@mado píše: Více
A co to má společného s tím, že tam moderátorovi tečou nervy? Má se ovládat a byt profík. Divák absolutně nemá poznat, koho má moderátor rád a koho ne (a to nejsem Okamurův fanda). Moderátor má být jak stroj - bezemoční.
@sirikit píše: Více
No hele nevím, za mě se furt docela překonávaj ![]()
@sirikit píše: Více
hele, on tam Hřib, Pivoňka Vaňková, Richterová taky sedí v každém druhém pořadu. To je jasné, všechny strany a hnutí vysílají do diskusí svá bojová plemena.
@rmot píše: Více
První pusa běžně padne ve školce. Za mě úplně v pořádku, že klučina, který jí chce vlepit spolužákovi místo spolužačce vidí, že není na světě takový jediný.
Plus narozdíl od dřívějších dob je i větší důraz na to, že tu pusu dáme jen tomu, kdo jí od nás chce. A to je taky MOC dobře.
My doma vedeme ke konsentu odmala (hrajeme si tak, aby se to líbilo všem) a knihu princ a princ máme v knihovně taky ![]()
Stejně jako knížky s různě barevnými lidmi nebo dětmi na vozíku. I díky tomu dcera neměla problém, když ve školce narazila na spolužáka s pohybovými pomůckami. Prostě život je pestrý, a děti máme připravovat na reálný život v reálném světě, ne na konzervativní utopii pohlednic z padesátých let v USA ![]()
@Liberalissima píše: Více
Uznávám, že to může pomoct dětem, které jsou homosexuální a snáze v sobě zpracují, co se s nimi děje. Ale stále jsou v drtivé převaze heterosexuální děti a těm to podle mě akorát tak udělá bordel v hlavičkách v době, kdy se formují. On ten nárůst heterosexuálních puberťáků, kteří si ale dlouho nejsou jistí, jak na tom jejich sexualita vlastně je, nebude náhodou, když se na ně v dnešní době valí zleva/zprava, že vlastně homosexuálové za chvíli převálcují počtem heterosexuály
Stačí si pustit netflix, tam snad nenajdeš film, kde by povinně nebyl homo pár a černoši, i kdyby to absolutně nezapadalo do děje.
jak to chlape děláš, že s tebou skoro pokaždé souhlasím ![]()
@884135 píše: Více
Snažím se tě nenápadně sbalit, tak se pokouším o zrcadlení myšlenek ![]()
@884135 píše: Více
Tady jsme všichni virtuální, tak mohu nechávat pracovat fantazii
A těch pár uživatelek, u kterých vím, jak doopravdy vypadají, tak zatím nikdy nenastalo zklamání. Dá se říct, že samé kočky ![]()
Mám 7 lete dítě konzumu je decko od malička a jediné co jí to naučilo že se zajímá o tělo protozd tam je operace jau a byl jednou jeden život. Taky jsme museli na Ganlbinin domeček do kina a taky že existují uchylaci a nemá se bavit s cizima lidma.
Fakt nevím co si představuješ co tam mezi za porady. V 7 hodin normální vecernicek stejný jako za nás často pak těmi do ouška a pak animace s ovečka a. Odpoledne až kvíz pro deti. Žádné febilni reklamy pořád lepsi asi o tisíc procent než youtube.
@monty.python píše: Více
Ted maji dobry porad s pripravou na prijimacky na stredni. ![]()