Pořád kouká po jiných holkách - dotaz na muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
2.9.19 16:50
@DustInTheWind píše:
Já jsem byl vychovaný tak, že obecně není zdvořilé se viditelně otáčet po ženských. I proto, že člověk vypadá jako zoufalec, který nemá srovnatelnou ženskou vlastní.
Pak už jen zbývá začít viditelně slintat. :mrgreen:

V přítomnosti vlastní partnerky mi to připadá už úplně buranské.

BTW jinak kdo nemá oční vadu, může taky trochu potrénovat periferní vidění, že. ;)

to já nerad chodím kolem horké kaše, i když periferní vidění mám dobré. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.9.19 16:50
@opozice píše: řekla, že by šla. :mrgreen:

To je moje holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
2.9.19 16:51
@opozice píše:
Baby evidentně mají šedý zákal, protože jejasně napsáno, že odpovědi se očekávají od chlapů. :mrgreen: No hold u některých je to jako házení perel sviním. :mavam:

Tak jasně, kdo umí pořádně číst, má náskok. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Jan
2.9.19 16:51

Jsem muž, mám skvělou ženu, nevyměnil bych ji za nic na světě a taky koukám. Ne nějak okatě ale jsem chlap a otočím se jak za pěkným autem tak za pěknou ženskou. Koukám i na počítači. O nic nejde, jenom jak se říká potěšit oko. :D

• Citovat
  • Upravit
25897
2.9.19 16:53

@DustInTheWind :palec: slušně vychovaný muž se dívá tak, aby si jeho žena nevšimla.

Příspěvek upraven 02.09.19 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
@opozice píše:
to já nerad chodím kolem horké kaše, i když periferní vidění mám dobré. ;)

Ale kdo pak má ty ženské pořád odhánět. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@Pan Jan píše:
Jsem muž, mám skvělou ženu, nevyměnil bych ji za nic na světě a taky koukám. Ne nějak okatě ale jsem chlap a otočím se jak za pěkným autem tak za pěknou ženskou. Koukám i na počítači. O nic nejde, jenom jak se říká potěšit oko. :D

jako aby to voko Kyklopa zabrečelo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.9.19 16:55
@wildcherry píše:
To je moje holka :mrgreen:

já si myslím, že celý problém je u partnerů v žárlení. Pokud se štychají, kdo je větší stíhačka, tak to je cesta do pekel. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21347
2.9.19 16:57
@divine woman píše:
@DustInTheWind :palec: slušně vychovaný muž se dívá tak, aby si jeho žena nevšimla.Příspěvek upraven 02.09.19 v 16:54

Asi tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@opozice píše:
já si myslím, že celý problém je u partnerů v žárlení. Pokud se štychají, kdo je větší stíhačka, tak to je cesta do pekel. :mrgreen: :mavam:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138

Svoje sebevědomí si srážíš sama. Srovnáváním a předpoklady, že tvou nejistotu by možná šlo nějak utišit zvenčí, kdyby se tvůj partner choval přesně podle tvých fantazií. No nešlo, tak to prostě nefunguje.

Kdyby tvůj kluk věnoval pozornost jen třeba autům, tak ti bude vadit, že věnuje pozornost autům.

Takže začni věnovat pozronost sama sobě, uč se mít se ráda, přijímat se a tyhle věci, ne tomu co sleduje a nebo nesleduje tvůj partner.

Pro začátek zkust projít tuhle knihu.

https://www.kosmas.cz/…-sebevedomi/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.9.19 16:58
@divine woman píše:
@DustInTheWind :palec: slušně vychovaný muž se dívá tak, aby si jeho žena nevšimla.Příspěvek upraven 02.09.19 v 16:54

To by mu ta slečna nesměla sjíždět historii prohlížeče a ostřížím zrakem kontrolovat co dělá na sociálních sítích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.9.19 17:00

@Ou Průměrně inteligentní osoba umí historii vymazat a sociální sítě zaheslovat a blokovat. Osvícení jedinci sociální sítě dokonce vůbec nepoužívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.9.19 17:01
@Ou píše:
Svoje sebevědomí si srážíš sama. Srovnáváním a předpoklady, že tvou nejistotu by možná šlo nějak utišit zvenčí, kdyby se tvůj partner choval přesně podle tvých fantazií. No nešlo, tak to prostě nefunguje.

Kdyby tvůj kluk věnoval pozornost jen třeba autům, tak ti bude vadit, že věnuje pozornost autům.

Takže začni věnovat pozronost sama sobě, uč se mít se ráda, přijímat se a tyhle věci, ne tomu co sleduje a nebo nesleduje tvůj partner.

Pro začátek zkust projít tuhle knihu.

https://www.kosmas.cz/…-sebevedomi/#…

o boze ty si tady chybela, ale dneska mas zlatého bludistaka - pridala si odkaz na literaturu… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.9.19 17:02
@KalamityJohn píše:
Asi tak :mavam:

presneeee

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie