Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak tohle by si můj manžel dovolil jen jednou… asi by bylo potřeba na něj dost tvrdě zatlačit… přece má ženu a dítě tak se Vám taky musí věnovat ne? to nepochopím toto ![]()
Někdo je mamánek a tenhle chlap je prostě tatánek.
Normální to není a pokud už jsi vzdala domluvu s chlapem, začni žít jako svobodná, třeba mu to začne vadit a začne s tím sám něco dělat.
A jak píšou holky, nevařila bych pro ně. Až by začal chlap fungovat jako manžel a otec, začala bych teprve zas fungovat já pro něj.
Dát nůž na krk a vyžebrat si jako manželka 1 jediný den spolu??? Není už tohle trochu pokroucené?? Čekala jsem, že když nůž na krk, tak jeden den dostane tchán a ostatních 6 rodina..nějak nechápu vůbec toto uvažování.. ![]()
Ale je vidět, že nejvíc tě trápí nuda a né, že je to chorobné chování otce a syna..
Takže rada na nudu je : najdi si milence a vyřešíš tím spoustu nepěkných pocitů plynoucích z nepřítomnosti manžela..
@Anonymní píše:
@delice domluvy jsou na denním pořádku. Už proběhlo i citoé vydírání, sbalená taška a odešla jsem i s prckem k rodičům… Pak byl jeden náš den…
Jeden den by si měl vyhradit pro svého otce a šest pro vás, ale to ty víš. Je to smutný.
@Anonymní píše:
@pansy tchán by byl štěstím bez sebe, kdyby se k němu syn vrátil.Říkala jsem to nesčetněkrát. I chápu, když spolu jedou něco dělat… Kdysi jsme měli pravidlo 1 dne, kdy jsme byli jenom spolu, ale chlap celou dobu visel na mobilu (tchán mu volal kvůli každé blbosti), tak to taky padlo.
Občas vypadnu na celé odpoledne a nehledá mě. Když přijdu, tak mi řekne, že je rád, že jsem nebyla sama doma…
Syna jim nedám, i když to oba vehementně plánují, to bych byla už úplně sama a to nechci.
Mně už to je celkem jedno, ať si dělá, co chce. Spíš potřebuju zabít nudu.
mně tohle přijde postavený na hlavu. Pravidlo 1 dne by mělo platit pro tchána a ne pro tebe. Vy tři jste rodina a ten čas by měl trávit tvůj muž s tebou a synem. A pak píšeš, že už ti to je jedno, takže oni vlastně dosáhli toho, co chtěli. Uvaříš jim, ale nepřekážíš a budeš jim rodit vnuky, ikdyž teda nevím, kdy byste měli příležitost toho druhýho zplodit. Ledaže by vám na to tchán svítil ![]()
A co byste poradily když manžel tráví všechen volný čas na PC hraním her po síti?
už toho mám dost a domlouvání taky nezabírá ![]()
@Lizbeth ten milenec mě taky napadl
prostě bych pak manželovi jen řekla: když jsi byl pořád u tchána a nechceš, abych byla pořád sama, tak jsem si našla společnost ![]()
..no však píšeme - začni žít svůj život..jsi v podstatě naprosto svobodná..nikdo po tobě ani neštěkne, tak co..
Oni si uvařit umí a vařili by i pro mě. V tom problém není. Vařím kvůli sobě, protože nechávali v kuchyni neskutečný bordel a já neměla kde a v čem uvařit pro sebe a syna. Ale mstím se jim aspoň tím, že máme zdravé a bezmasé jídlo. Nebo jídla typu fleky s tvarohem apod… ![]()
@Nelisa to je na co se ptám. Jak žít jako svobodná? Co dělat celé dny, když jsem s malým sama a nikdo nepohlídá… ![]()
Jinak myslím, že chyba je v manželovi i tchánovi, což je malér.
@Anonymní píše:
A co byste poradily když manžel tráví všechen volný čas na PC hraním her po síti?
už toho mám dost a domlouvání taky nezabírá
sebrat kabel a vytáhnout baterku z ntb, pokud je to pevný pc, tak stačí kabel a mohl by se stavět na hlavu
Takže oni někde venku trajdaj celý odpoledne, večer dorazí, povídají si spolu, manžel uvaří a nadělá bordel a po večeři zase svorně debatí nebo odejdou? Tak buď si po sobě uklidí nebo tam prostě na to jídlo chodit nebude.
Chyba je v manželovi, ale tak v tobě, že se s ním prostě neporafeš nebo s oběma a neudělalas tomu zavčas přítrž.
Co přestat pro něj prát? to si taky obstará sám?
@Ariadne to bych ale ten kabel musela vyhodit
o víkendu je schopný jakmile do sebe hodí snídani zasednout k PC prej „dopít si kafíčko“ a vstane od něj jen na oběd a pak zase zasedne… a do véči to klidně vydrží a pak znova a třeba do 11 hraje
hraje furt stejnou hru nechápu že ho to furt baví ![]()
A ted mi tedy řekni, co byste tedy spolu s manželem dělali, kdybyste byli spolu doma…
Nejde ho schovat někam, kde ho nenajde? Neříkej mi, že by odhalil všechny schovky. A mezitím by naplánovala nějaký rodinný výlet nebo mu šoupla na hraní dítě. To je taky ta samá „hra“ jen trochu živější
@delice domluvy jsou na denním pořádku. Už proběhlo i citoé vydírání, sbalená taška a odešla jsem i s prckem k rodičům… Pak byl jeden náš den…
Když jsem trvala na uskutečnění slibů, bylo to jen horší, protože i když jsme šli spolu ven, tak byl chlap nervózní a maximálně jsme se chytli i kvůli blbosti.
Na druhou stranu to je fajn chlap… Postará se o mě, prcka, všechno obstará, uvaří… Ale musí být doma… Teď se upínám k tomu, že přes zimu bude hnusně, tak nebudou mít tolik co dělat.
Fakt spíš potřebuju vyřešit, co dělat věčně sama doma, protože nad tím ostatním jsem zlomila hůl, protože to je pořád dokola a stejně se nic nemění.