Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lizbeth píše:
Dát nůž na krk a vyžebrat si jako manželka 1 jediný den spolu??? Není už tohle trochu pokroucené?? Čekala jsem, že když nůž na krk, tak jeden den dostane tchán a ostatních 6 rodina..nějak nechápu vůbec toto uvažování..![]()
Ale je vidět, že nejvíc tě trápí nuda a né, že je to chorobné chování otce a syna..
Takže rada na nudu je : najdi si milence a vyřešíš tím spoustu nepěkných pocitů plynoucích z nepřítomnosti manžela..
Prosím tě, můžeš mi i napsat, co na manželovi miluješ a co je na něm tak fajn?? Podle mě jen přinese výplatu, tak jako každý a dítě vidí z letadla..na tebe sere jak na placatej kámen..takže??? ![]()
@mj-celka píše:
Doufám, že to byl vtip.
Já zas doufám, že to především pochopila zakladatelka. ![]()
Kdy manžel stíhá být fajn, když je pořád s tchánem? Nemyslím to nijak zle, jen to nechápu?! ![]()
@Ariadne když nevyperu já, tak si vypere sám. V tom problém nemá. Umí všechno. Když se mi nechce prát, tak neperu a pere on. Rafala jsem se dost dlouho, ale prostě už mě to přestalo bavit.
@Lizbeth už ani nevím, protože se to nestalo už hodně dlouho. Dřív jsme hodně hráli společenské hry, nebo spolu vařili, dívali se na filmy, povídali, chodili na procházky. Mně chybí i to, že pracoval doma a chodil co 2 hodiny na kafe a pokec.
@Lizbeth on je opravdu strašně fajn chlap. On je hodnej až moc a pro mě i syna by se rozkrájel. I se hrozně snaží být s námi a přiznávám, že za hodně věcí můžu já, protože byla doba, kdy byl s námi a za tátou jezdil až večer, ale byl tak zničenej, že jsem ho začala „vyhánět“ dřív, protože jezdí hodně autem a měla jsem strach, aby se mu něco nestalo. A toho zneužil tchán. Přiznávám, že jsem doufala, že se tchán chytne za nos a pošle ho domů.
Zhoršilo se to rok zpátky, kdy tchán začal rekonstruovat (mám pocit, že nám na vztek, protože to bylo v době, kdy začal muž pomalu s rekonstrukcí u nás, takže u nás to už delší dobu stojí a dělají u tchána… Tchán bydlí jinde a nespěchá to. My v tom bydlíme, máme všechno rozdělaný…).
Tady jedna rada mého muže: Najít tchánovi babu, aby se zabavil jinak než s tvým mužem ![]()
To chceš říct, že manžel přes týden chodí do práce a ještě v noci dělá u tatínka na domě. Tak to bych asi teď hned zavolala tchánovi a pěkně od plic mu řekla co si o tom myslím. A manžel by dostal na vybranou, buď bude trávit čas i doma a nebo může odjet za tatínkem i se sbalenými věcmi. To přece není normální aby se chodil domů jenom vyspat. Bydlí snad v hotelu nebo co. Jeho rodinajste především vy. neříkám, že by neměl tatínkjovi pomoct když je potřeba, ale denně. Nějak nechápu co vlastně spolu pořád dělají.
No jak to tak čtu, tak tchán je „typická tchýně“ ale v kalhotech ![]()
A na sex tě potřebuje? Se synem si hraje? Ptž po tom výčtu, co všechno zvládne a umí bych si připadala neschopně a nebylo by to možná daleko k tomu najít si někoho, kde si budu připadat jako normální ženská.
Promluva s tchánem by nepomohla?
Ne nezlob se - nerozkrájel by se pro vás, fakt ne..
Protože, kdyby byl tak strašně hodný, tak při prvním podotknutí, že ti něco vadí a nejsi štastná, by své chování změnil..
Jak se vlastně může rozkrájet muž, který sedí celý den u pc??
Neprotiřečíš si trochu? ![]()
A začíná to nabírat směr, že jeho obhajuješ a sebe obvinuješ..Nemůžeš za to - ano, navrhla jsi, aby tam jel dříve, ale né aby tam trávil život..
Ale dělej jak myslíš..začínám mít pocit, že jsi ten typ, co nikdy nic nevyřeší, nic se s problémem nedá dělat a všechno je vlastně tak a ani jinak být nemůže.
No ve mě se úplně vaří krev, ptž bych na to prostě neměla nervy a snad ho vykopla. Nechápu, co z něj vlastně kromě peněz máš. Společný život žádný, tatínka za prd…lí.
Jenže tím, že jim to toleruješ, se nic nezmění. Kdybys ho načas vykopla, tak by mu to nedocvaklo? Mně přijde, že buď je totální zabedněnec, který nevidí vpravo vlevo, nebo tě nemá tak rád, jak si myslíš, ptž to by se snažil jinak nebo mu to neříkáš dost důrazně.
Ale tchána bych sjela na tři doby.
@Anonymní píše:
@lenk měl a bylo to stejný, tak ho nechala…
@Kacka2 domů si jezdí vyprat, najíst, vyspat. Od 5 do 15 je v práci. Od 16 do 22 u tchána (v lepším případě, někdy jezdí po půlnoci). Dělají všechno, protože tchán nevěří nikomu než sobě.
Já osobně bych mu dala na výběr..tchán nebo vy. POkud si vybere tchána, tak ty o nic nepříjdeš. Teda jo, nebudeš muset nikomu vařit, prát atd. ![]()
@Anonymní píše:
A co byste poradily když manžel tráví všechen volný čas na PC hraním her po síti?
už toho mám dost a domlouvání taky nezabírá
Odhlásit internet, schovat kabel k pc nebo zničit klávesnici ![]()
@Lizbeth mě to trápilo. Prořvala jsem několik měsíců, ale prostě už na to nemám sílu, takže ano, už mě trápí jen nuda.
Pravidlo 1 dne jsem měla ideu, že postupně budeme přidávat našich dnů a ubírat tchánových až to nakonec bude 1:6 nebo klidně 2:5, mám ráda svůj klid. Nevyšlo.
Teď přijel, dal mi pusu, nakrmil syna a usnul (celou noc pracoval s tchánem u něj na domě). Zítra se probudí a jede za tchánem a pravděpodobně tam bude celý víkend.