Pořád sama a manžel s tchánem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
30.11.12 18:38

A tchánovi nevadí, že jeho syn teda pracuje 17 hodin denně. Vždyť to je o zdraví. Až se zhroutí tak vás bude tchán živit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
30.11.12 18:41

Zakladatelko, nezlob se na mě, ale obhajuješ neobhájitelný. Ty jsi dala nůž na krk a vydupala si jeden den 8o tomu říkám fakt úspěch! Víš, ty jsi ten váš vztah vzdala a já se ti ani moc nedivým. A tomu tvému to ani nedošlo a tchánovi je to jedno, ten totiž není sám a má vše, tak proč by měl něco měnit a vzdávat se zaběhnutého režimu, když ty držíš hubu a krok a místo, aby sis dupla, tak muže omlouváš a přemýšlíš, jak strávit zbytek života sama a nenudit se. :roll:
Jestli chceš žít jako singl, tak si najdi milence. Tomu tvému to bude fuk a ani si toho nevšimne a ty budeš mít spoustu zábavy a „hodného chlapa“, který tě bude živit. Ten tvůj na tebe kašle a na vaše dítě taky, to by mi vadilo snad ještě víc, než že není se mnou.
Já jsem dost impulzivní, takže bych asi sbalila tašku milému manžílkovi a ať se odstěhuje k tatínkovi a je s ním. U tebe stejně jen přespává a jí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
30.11.12 18:43
@Anonymní píše:
@Lizbeth on je opravdu strašně fajn chlap. On je hodnej až moc a pro mě i syna by se rozkrájel. I se hrozně snaží být s námi a přiznávám, že za hodně věcí můžu já, protože byla doba, kdy byl s námi a za tátou jezdil až večer, ale byl tak zničenej, že jsem ho začala „vyhánět“ dřív, protože jezdí hodně autem a měla jsem strach, aby se mu něco nestalo. A toho zneužil tchán. Přiznávám, že jsem doufala, že se tchán chytne za nos a pošle ho domů.
Zhoršilo se to rok zpátky, kdy tchán začal rekonstruovat (mám pocit, že nám na vztek, protože to bylo v době, kdy začal muž pomalu s rekonstrukcí u nás, takže u nás to už delší dobu stojí a dělají u tchána… Tchán bydlí jinde a nespěchá to. My v tom bydlíme, máme všechno rozdělaný…).

co na to říct, to není normální, když raději maká u fotra a vlastní domov nechá stát, přijde mi to až úchylný jak jsou pořád spolu, ten by měl nůž na krku okamžitě a k tchánovi zákaz :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.11.12 18:45

zakladatelko

No ty kokos 8o Já úplně hledím..Jak tohle můžeš vydržet? Vždyť to musí být na palici, být pořád zavřená doma s děckem.. :zed: A kolik je malému?
A máš aspoň nějaké kamarádky s dětma? Někoho s kým by ses mohla pokecat? A co tvoje rodina?
Být tebou, tak ho ženu..Dala bych mu jasně na vybranou. Buď my nebo tchán..
A nebo, jak už tu někdo psal-najít babu tchánovi, ať neotravuje vás..
A tvůj je jediný syn-předpokládám?

• Citovat
  • Upravit
5077
30.11.12 18:48

Jinak zakladatelko,
určitě jsi tu zakládala jednu možná i dvě diskuze na stejné téma, ale už je to delší dobu. Radili jsme ti tam stejně jako teď a očividně se nic nezměnilo.
Ty by sis měla rozmyslet, jestli chceš svého muže zpátky nebo ne, protože teď to vypadá, že už o něj ani nemáš zájem. V tom případě bych ti opravdu doporučovala mu tu tašku sbalit a ať si pro ni zítra ráno přijede a už se nevrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
30.11.12 18:51
@Anonymní píše:
@Lizbeth mě to trápilo. Prořvala jsem několik měsíců, ale prostě už na to nemám sílu, takže ano, už mě trápí jen nuda. :nevim:
Pravidlo 1 dne jsem měla ideu, že postupně budeme přidávat našich dnů a ubírat tchánových až to nakonec bude 1:6 nebo klidně 2:5, mám ráda svůj klid. Nevyšlo.
Teď přijel, dal mi pusu, nakrmil syna a usnul (celou noc pracoval s tchánem u něj na domě). Zítra se probudí a jede za tchánem a pravděpodobně tam bude celý víkend.

Takže mu ráno nachystej tašku ke dveřím a ať se nevrací. Když to nejde po dobrém, tak asi nemá zájem. Nebo to prostě nevidí, nebo nechce vidět. Ale takhle žít bych nechtěla. Připadala bych si jako služka a chůva a ne jako partnerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
30.11.12 18:59

Nejsou tu náhodou dva anonymy? Jedné chlap je gambler na PC a té druhé je ten, co jezdí za tchánem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
30.11.12 19:01

K zakladatelce - najít si svůj program, koníček nebo sraz s kamoškama, aby musel hlídat syna a nemohl dělat u otce na baráku.
Pokud už to nechceš řešit, tak je to možná zbytečné, co napíšu, ale já bych v té době zajela za tchánem promluvit si mezi čtyřma očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.12.12 12:03

Zakladatelko, tak co, jak to u vás vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.12 14:08

@Laaja v manželovi hlodá svědomí. Večer vstal a byl s námi a dneska s tchánem po obědě šli makat na náš dům. Dopoledne byl s námi.

Ono to bude lepší, až se dům dodělá.

• Citovat
  • Upravit
5077
1.12.12 18:35
@Anonymní píše:
@Laaja v manželovi hlodá svědomí. Večer vstal a byl s námi a dneska s tchánem po obědě šli makat na náš dům. Dopoledne byl s námi.Ono to bude lepší, až se dům dodělá.

No já nevím, jestli se nepletu, tak to trvá už hodně dlouho. Být tebou, využiji jeho chvilkové slabosti a začnu na něj tlačit a vydupu si víc času pro vás a pro sebe. Jak tu někdo psal, co takhle si domluvit 2× do týdne na odpoledne něco bez dítěte a vyrazit. Ale bála bych se, že manžel vezme dítě a vyrazí někam s tchánem, takže to možná dopadne stejně. :nevim:
I tak bys tenhle zaběhnutý systém měla změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.12 22:42

@Laaja víc času pro sebe nevydupu, protože je potřeba do zimy dodělat kotel a střecha a u nás stejně nic není. Mně by teď ke štěstí stačilo, kdyby místo na tchánovom pracoval na našem a v 19:00 šel k nám, vykoupal prcka, navačeřel ho a pak byl se mnou.
Jinak si opravdu nemám na co stěžovat, dneska jsem nad tím přemýšlela a chlap když je doma, tak denně dělá prckovi na noc UM a to i když musí odběhnout od práce (reaguje na prozvonění), aby prcek po vykoupání nemusel čekat třeba 2 minuty, co to trvá mně. Každý večer mi na noc chystá termosku s vodou, láhev a UM. Když o víkendu vstává prcek dřív, tak si ho cca do 9:00 bere a teprve pak jde něco dělat. Cca 3× do týdne dělá večeři, každé ráno mi při odchodu do práce zalévá čaj, když někam jede, tak na mě myslí a přiveze mi něco, co mám ráda. Je to ten typ chlapa, co ho pošlu na nákup, ať mi přinese něco, na co mám chuť a v 99% se trefí. Když tu je s námi, tak bez řečí přebaluje, chystá malému jídlo, koupe, převléká a krmí. 2 dny zpátky věšel o půlnoci prádlo, protože se dopralo, já na něj zapomněla a usnula. Teď se chystá na nádobí…
Včera jsem prostě byla naštvaná, protože nebyl skoro celý týden doma a pak mi odvolal výlet. Ale musel, protože tchán má přívěs a přivezli z manželovy práce nějaké trámy na stavbu, což jsem se dozvěděla až po jejich příjezdu… Bohužel to potřeboval na víkend a v našem Cliu bychom to neodvezli.

• Citovat
  • Upravit
15319
2.12.12 08:13
@Anonymní píše:
@Laaja víc času pro sebe nevydupu, protože je potřeba do zimy dodělat kotel a střecha a u nás stejně nic není. Mně by teď ke štěstí stačilo, kdyby místo na tchánovom pracoval na našem a v 19:00 šel k nám, vykoupal prcka, navačeřel ho a pak byl se mnou.
Jinak si opravdu nemám na co stěžovat, dneska jsem nad tím přemýšlela a chlap když je doma, tak denně dělá prckovi na noc UM a to i když musí odběhnout od práce (reaguje na prozvonění), aby prcek po vykoupání nemusel čekat třeba 2 minuty, co to trvá mně. Každý večer mi na noc chystá termosku s vodou, láhev a UM. Když o víkendu vstává prcek dřív, tak si ho cca do 9:00 bere a teprve pak jde něco dělat. Cca 3× do týdne dělá večeři, každé ráno mi při odchodu do práce zalévá čaj, když někam jede, tak na mě myslí a přiveze mi něco, co mám ráda. Je to ten typ chlapa, co ho pošlu na nákup, ať mi přinese něco, na co mám chuť a v 99% se trefí. Když tu je s námi, tak bez řečí přebaluje, chystá malému jídlo, koupe, převléká a krmí. 2 dny zpátky věšel o půlnoci prádlo, protože se dopralo, já na něj zapomněla a usnula. Teď se chystá na nádobí…
Včera jsem prostě byla naštvaná, protože nebyl skoro celý týden doma a pak mi odvolal výlet. Ale musel, protože tchán má přívěs a přivezli z manželovy práce nějaké trámy na stavbu, což jsem se dozvěděla až po jejich příjezdu… Bohužel to potřeboval na víkend a v našem Cliu bychom to neodvezli.

8o :think: Teda upřímně - to mi k prvnímu příspěvku vůbec nesedne. :nevim: :lol: Takový servis od chlapa jsem neměla ani u jednoho dítěte. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
2.12.12 08:43

Anonymní, tak to je jiná. A hlavně to co píšeš úplně protiřečí úvodnímu příspěvku, takže předpokládám, že to byl výkřik zoufalství a vzteku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.12 10:18

U toho prvního příspěvku jsem byla pekelně vytočená, protože jsem chlapa neviděla celý týden…
Výše zmíněný popis sedí jen v době, kdy je chlap doma…
@Nelisa taky tvrdím, že jsem našla dokonalého chlapa, ale má jednu vadu - svého otce. Ale nikdo není dokonalý :mrgreen:
Proto se potřebuju nějak zabavit, když tu není.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová