Poradna duly
Jana Čurdová
@evina1407 já si spis základnám na porodnim plánu než kurzu ale uvidíme třeba se na něj s manželem taky prihlasime. Akorát oni jsou ty termíny u Apolináře dost blbe vždy spis dopoledne a lekci je 6 takže nevím jestli by mohl chodit se mnou to bývá v práci a když uz tam budu chodit chci aby to slyšel i on, protože bude u porodu tak at ví ![]()
@AndreaS92 ja se nastesti zaregstrovala hned na poprve ale byl to boj hned potom spadl server…ale dalo sr to cekat zrovna v tomhle terminu v podoli malujou tak tam byl vetsi naval.
@Julie1111 taky mám tehotenskou cukrovku
chodis do poradny k Apolináři? ![]()
Julie1111 úúúfff taky pěkný… koukám, že těhotenství je pěkný záhul
Důležité je, že máš vše OK. Já uzž se taky těším, až mi řeknou co to bude
19.1. nás čeká pouze klasická kontrola…
Btw, jakýkoliv předporodní kurz vřele doporučuju, určitě je i přínosné jít se podívat do porodnice, kde chcete rodit. Samozřejmě jsme každá jiná, ale myslím, člověk všeobecně líp snáší stres, když ví do čeho jde. Já jsem byla ráda, že vím kam mám jít a co mě asi čeká. Pochopitelně, že porod nebyl úplně takový, jak jsem si ho představovala ale díky plánu a přípravě se tomu hodně blížil a je to jeden z nejsilnějších a i nejhezčích zážitků v životě.
Zatim ne rikala mi ale doktorka ze me tam ted posle po tehle kontrole zatim mam jen drzet dietu a dodrzovat ten limit sacharidu na den. Plus jeste treba ty mlecne vyrobky az odpoledne atd. @AndreaS92 ale je to opruz hlavne vanoce ted byli boj.
Sarkavilma
děkuji za radu…každopádně se na kurz a přípravu chystám… nic tím neztratím. Strach budu mít stejně, ale to k tomu asi patří… Dlouho jsem se léčila na úzkost a strach, tak doufám, že to zvládnu.
@evina1407 Ja mam taky strach jsem hroznej hypochondr
ale uklidnuju se tim ze fazole tam uz proste je a z fyzikalniho hlediska proste ven uz musi tak nam ani nic jinyho nezbude. A je to max treba den dva to za to stoji. Popravde se spis bojim toho co nastane potom doma
Vubec evim co mam cekat.
Já abych řekla pravdu z porodu jako takového strach vůbec nemám! Teším se na něj
![]()
Spise se bojim toho, aby vše dobře dopadlo a abych donosila zdravé miminko az do konce. Děsí me předčasný porod ale snad se nás to nebude týkat ![]()
No ono to je se vším všudy… chceme aby bylo těhotenství v poho, donošení, porod, šestinedělí, at je vše v pořádku až se to narodí, ale hlavně ať je mimi zdravé!!! Zatěžujeme náš mozeček
a naší psychice dáváme řádně zabrat. Proto jsem ráda, že existuje tato forma diskuze a můžeme se vzájemně podporovat ![]()
Sarkavilma-super, že plodovka dopadla dobře, já sem srab já bych se šíleně bála..doporučili mi jí skrz věk, ale poněvadž první uz byl v pořádku, nešla sem na ní..
Já budu rodit v Motole, jako u prvního, první i druhé dítě budu rodit sekcí, ale na kurzu sme také byli..po druhé už asi nepůjdem, ale zas si chci i na sekci udělat porodní plán, poněvadž některé věci bych změnila, ale otázka, kdy budu rodit, syn se rozhodl přijít na svět dřív než byl plánovaný porod, ve dvě ráno, takže to bylo trochu jinačí a bylo to i s kontrakcema a i s prasklou plodovou vodou..ale také největší zážitek v životě..
Ahojky holkybja mam termin 28.6., mě to ještě stále nedochazi, ale na miminko se moc těším
a o naladach ani nemluvim
trapi Vas taky zácpa? Já už nevím co mám dělat.
Katanek-ahojky, jo zácpu mám od začátku, zatím nedělám nic, zkus se optat v lékárně, zda mají něco vhodného pro těhulky, jíst více vlákniny..
Jo to uz jsem zkousela, dali by mi cipky a nejakou glukozu, je to hodne naprd, jinak se citim skvele a co ty jak to zvladas?