Porod 6/2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1499
14.1.15 18:36

@lucypaja děkuju, no riziko na downa bylo 1/6, takže odběr byl bez rozhodování, to bylo jasné:) Navíc, když má člověk doma už jedno zdravé a šikovné dítě, rozhoduje se mu úplně jinak. Kdyby to bylo první, asi bych to nesla hůř. Přirozený porod u Tebe není možný?

Jinak @evina1407 je to přesně tak, člověk se už asi nepřestane bát:) počít, donosit, porodit, přežít šestinedělí, pak očkování, školka, škola, puberta, dospělost:))) ale to k tomu prostě patří.

@katanek hodně pít, a vláknina, dá se koupit i rozpustná. někomu pomáhá nalačno vlažná voda s citronem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20183
14.1.15 18:42

Katanek-jedna holčina z jiné diskuze říkala, že i zácpa je pro miminko dobrá, poněvadž si bere z toho uloženého jídla živiny no ale pro nás to je občas pěkně nepříjemné, Já až na občasnou únavu vcelku dobré, občas bolest zad, prsa cítím pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.1.15 18:45

Za sebe: na zácpu doporučuji džusy s vlákninou, jogurty a hodně pít (čaje, čerstvé šťávy s ovoce)… :-) Mě to pomohlo :-)

Kdy jste začaly cítit první pohyby? já zatím nic… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20183
14.1.15 18:47

Sarkavilma-jo to je jasné, kdyby riziko bylo, tak také půjdu.. Nemůžu mít tlak na hlavu a oči, samozřejmě kdybych začla rodit někde v autě, doma… tak do toho i za ten risk jdu..
Jojo strach už budem mít jako rodiče pořád..Syn chodí druhým rokem do školky, dřív se nedostal, a i když vím, že tam je o něj suprově postaráno strach mám pořád a divnej pocit když není doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20183
14.1.15 18:50

Evina1407-pohyby jako ne, ale zdá se mi tak druhý den, že večer nebo když sem v klidu cítím jako vnitřní chvění, tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.1.15 18:51

Ja citim pohyby uz tedka a to jsem v 16 tydnu, sice jsou to nepatrny ale citim je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.1.15 18:56

Jééé…tak já se už na to těším.. zatím si pohybů, chvění ani vrnění nejsem vědomá… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
14.1.15 18:56

@lucypaja ajo, to je blbe:( Jinak školka je ale super, já dávám dceru dvakrát v týdnu na dopoledne a je to super. Vím, že se tam zabaví, že je s vrstevníky a spokojená, chodí tam ráda a já mám aspoň kdy v klidu nakoupit, uklidit a kolikrát si i pospat:) V prvním trimestru jsme byla strašně unavená, kdyby to šlo, spala bych 12 hodin v kuse…ale to nešlo:)
Pohyby jsem u prvního těhotenství cítila od 17. týdne, teď je to asi větší lenoch, nebo je jinak natočené, nebo jsem prostě tlustější:)) ale necítím ho moc, jen občas, hlavně v noci. Ale to ještě přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.1.15 19:20

Ja uz pohyby citim taky teda aspon myslim ze to jsou pohyby takove jakoby tiky uvnitr bricha nic silneho a zatim tak necely tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.1.15 19:22

@evina1407 pohyby cítím od 17tt ted jsme začali 20tt a stále se to stupňuje nejdřív jsem je cítila spise večer když jsme šli spát, a dnes je cítím uz třeba i ráno, během dne, večer no skoro porad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20183
14.1.15 20:52

Sarkavilma-jasně, školka je potřeba, jen já sem asi úzkostlivá..
A už jste přemýšlely holky o jménech? My holčičku elišku popř. Natálku, ale Eliška vyhráváa u kluka partner neví, takže to budem řešit, nelíbí se mu žádné, tak to bude mít složité, mě se líbí-Adam, David, Jiří, Michal, Patrik, Richard nebo spíš teda Ríša, Samuel, tomáš, Vojta a asi by se ještě některá našla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.1.15 22:20

No mi jsme se shodli na holcicce Sabince a kluka jsem si doslova prosadila a to Matyas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.1.15 22:22

A. Jaka byla prvni reakce vaseho partnera, kdyz jste mu rekla ze jste tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.1.15 22:25

My máme na holčičku Sofii a na chlapečka po manželovi Pepíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20183
14.1.15 22:28

Tak Matyáše nebo Mikuláše by chtěl syn, má takové spolužáky ve školce..
U prvního-no to je teda věc…u prvního sme se vůbec nesnažili prostě to nějak přišlo
a teď-no dobré, tak to budem řešit…ale mohu říci, že ze začátku byl z toho asi zaskočený, přeci jen už si zvykl, že je syn větší, oba sme druhé dítě chtěli, ale tím, jak sme dost dlouho čekali, jedno těhu nevyšlo, tak to bylo takové možná i pro něj nečekané..ale sme všichni rádi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí