Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ale manžel tam s tebou nebude dva dny ne
půl dne, den než se to třeba rozjede a pojede domů..
@j.a.n.i1 To by mě zajímalo jaký krabicák kupuješ. Mě se po několika dnech po otevření v lednici zkazí.
Buď bych ji nechala hlídat u vás doma nebo bych poprosila mamku, jestli by si nemohla vzít dovolenou.
Já tohle mám doma.se svou mámou…pořád chce malou hlídat, jenže to je taky na prd, doma kouří a chlastaji první ligu a bordel je úplně stejný jak píšete vy…
jsem bez babičky a malou tam nikdy nedám, hlídala dvakrát v životě a to u nás doma a stačilo mi. Až půjdu rodit, bude hlídat moje ségra, mámu jsem úplně vynechala, chodí k nám jen na návštěvy a bohatě stačí
je to smutny ale nevěřím dceru…
Určo at kdyžtak hlídá u vás, ale možná by jsem i zkusila najít hlídačku se kterou by jsi se domluvila zda je možnost aby byla nonstop na příjmu kdyby to přišlo v noci
. Jinka ještě domluvit s manželem že bude až přímo u porodu aby hlídala jen co nejkratší dobu, pokud teda zvládneš být sama těch pár hod než půjde porod do finiše případně zkusit porodní (bábu) co tam bude v tom mezi čase a pak jí vystřídá manžel.
Příspěvek upraven 20.01.18 v 19:01
@Elvinerha je pravda, že krabicové vydrží dlouho. Otázkou už pak ovšem je, co to vůbec má s mlékem společného ![]()
Mimochodem kdybych neměla ségru nebo by nemohla, radši si to odrodim bez chlapa než tam nechat malou s mámou…
@Janasas píše:
Tak anonymní to máš těžko, my v botech doma nechodíme třeba, ale třeba v okolí mám hodně maminek co prostě až tak neřeší a dají třeba i venku batole - v létě, na zem venku, na hřišti a to mi přijde, že asi nějaká podlaha v kuchyni nemůže být víc zaprasená..
Já si vždycky vozila- máme jednu příbuznou, taky takovou vlastní deku na pohovku a nebo na zem..
Dat venku dite na zem je opravdu neco jinyho, nez ho nejakymu praseti prilepit v kuchyni na rok neumyty lino, ktery defakto hnije nanosem zaslapanych potravin
Já bych teda z takové babičky měla osypky. Já striktně nasadila na začátku podmínky, že k nám nesmí nikdo ani trochu nachlazený, než se šáhne na malou tak důkladně umýt ruce. Hodně mi vadí i když ji někdo dá pusinku. Na pusu by si to naštěstí nikdo ani nedovolil a když tak by to bylo poprvé a naposledy. Olizovaní dudlíku, to u nás vůbec neexistuje, běda jak by to někdo zkusil. Tchýně má taky dost bordel, ale než šáhne na malou tak si ruce umeje, domů se mi k ní ale teda chodit nechce. Jinak máme babičky i prababičky naopak hodně čistotné. Malá je ale narozená hodně předčasně, takže tam vysoká hygiena měla opodstatnění. Teď už pomalu z nároků slevuju, ale to co popisuješ bych teda taky nesnesla. Prošlé potraviny, chození doma ve špinavých botech z venku a nemytí si ruce z toalety mi přijde pěkná prasárna.
@Anonymní píše:
Uplne stejna, vcetne choditka, olizovani dudliku, posazovani i toho, ze prijde nechutna i memu manzelovi. Kdyz k ni jdem na navstevu, tak si manzel bere na boty igelitovy navleky, aby se tam nemusel zouvat
Igelitové návleky
(zakladatelka)
Holky, já jsme nad hlídačou, nebo kamarádkou samozřejmě uvažovala, i se mi kamarádka nabídla, ale prostě tchýně by se cítila dotčená proč atd…Ted jsem musela nutně odjet a manžel si bral dovolenou i když zastupuje šéfa a tentam zrovna nebyl a byl to prostě problém. Přesto nedopustil, aby jeho vlastní matka hlídala malého. Raději byl s ním doma sám. Už mě napadlo i, že to prostě odrodím bez muže ![]()
Taky malého dávám na zem, snědl kamínky, písek, tomu se prostě ubránit nejde. Zas nejsem taková úzkostlivá matka, jak si mylsíš
Ale babička je prostě už vrchol. Za malým chodila,, když byl miminko, dala mu do ruky na hraní banán, který koupila v obchodě a ještě chvíi předtím byla u doktora. Takže bakterií všude plno na měsíční miminko. Banán jsem sebrala, poslala ji umýt ruce a 14 dní se neozvala ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Upřímně řečeno, ze všeho, co tak hrůzně popisuješ by mi vadil akorát ten plesnivý chleba… jinak souhlasím s tím, co asi tak může být týden prošlému jogurtu.
A jinak pokud nemáš k babičce důvěru, tak si na dobu porodu zaplať chůvu, ta se bude držet tvých instrukcí.Příspěvek upraven 20.01.18 v 18:35
Tak to ses asi taky pěkný prase
Boty v posteli, špinavý nádobí, hnusný jídlo,… mě dat načuchlý ovoce nakrájený na špinavým prkynku tak se na místě pobleju ![]()
@Elvinerha píše:
@j.a.n.i1 To by mě zajímalo jaký krabicák kupuješ. Mě se po několika dnech po otevření v lednici zkazí.
Hele nevím, nějaký Penny model, táta odjel do zahraničí a zapomněl ho v lednici, našla jsem ho tam po víc jak 14 dnech - ochutnala a vypila, nic mu nebylo (mě taky ne).
@Bandii píše:
@Elvinerha je pravda, že krabicové vydrží dlouho. Otázkou už pak ovšem je, co to vůbec má s mlékem společného
Jo, to už je jiná otázka… i když i poctivé od krávy týden v lednici vydrží.
Uplne stejna, vcetne choditka, olizovani dudliku, posazovani i toho, ze prijde nechutna i memu manzelovi. Kdyz k ni jdem na navstevu, tak si manzel bere na boty igelitovy navleky, aby se tam nemusel zouvat