Porod druhého dítěte a hlídání bab

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
20.1.18 20:16
@unuděná píše:
je zcela irelevantni co komu prijde nechutne a co jeste ok, zkratka tobe to vadi, ty jsi mama a ty urcujes pravidla :palec:

No, ona možná určuje pravidla, ale je otázkou, zda budou příbuzní v její nepřítomnosti ochotni dodržovat, či zda budou ochotni za takových podmínek hlídat. Pak už nezbývá než placené hlídání, tak povětšinou s dodržování pravidel nebývá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.1.18 20:21

@j.a.n.i1 spis je otazkou, zda bude ona chtit riskovat hlidani za rizika, ze jeji pravidla nebudou dodrzovana :nevim:.Me nekdo posazovat dite, cpat ho do choditka, davat mu prosle potraviny nebo dovolit necistit zuby, tak zkratka odrodim sama a manzel bude hlidat.Je sakra dobre, ze alespon ten je se zakladatelkou za jedno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.1.18 20:25

Tak jí ho nedávejte, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25243
20.1.18 21:38

Tak prostě tatínek u porodu nebude, no :nevim: V tak 30% toho, co vypisuješ, vidím blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 22:07

@Pomka

Já se většinou řídím co je psané na obale :) Taže mi to jako hardcore nepřijde, protože u čerstvého mléka je většinou psané po otevření IHNED spotřebujte (nekupuju trvanlivé). A vylívám opravdu jen trošu, syn si dává k snídani cca 200 ml a já do kafe a co vyleju je tak 150 ml o těch 3 dnech, taže jak tu někdo psal dělat tvaroh, za to mi to fakt nestojí :)
Jinak kupuju teda mléko v Lidlu většinou a tam je psané do 3 dnů po otevření spotřebova. Kupuju i u farmáře, když mám cestu a i dyž píšou ihned, tak ty tři dny ho otevřené nechávám.

@unuděná

Ano já jí to několikrát vysvětlovala, když třeba malého hlídala u nás doma, vše měla nachystané a stejně polovinu věcí zapomněla. Ona celkově hodně zapomíná. Proto jsem myslela na ten „manuál“ Zásoby mám nakoupené už ted, dokupuju pořád do foroty, co kdyby byl porod dřív.. Já se jinak bojím, že ten druhý porod bude rychlý a přijedu pozdě :D Zas budu vyšilovat jak u prvního porodu, kd ymi praskla voda a tekla krev a já byla z toho hotová :D Navíc mám streptokoka a tam jsou potřeba ATB :/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 22:11

@j.a.n.i1

Tchýně by hlídala syna pořád, ona ho má moc ráda, to zas musím uznat. A i když cítím, že je jí proti srsrti, když jí něco radím co a jak, tak i přesto je s ním ráda a pohlídá. Vím, že mě asi vůli tomuto v lásce nemá, ale i mamce když něco řenu, že toto nebude dělat, tak to respektuje. Co udělá za zády je už bohužel něco jiného, já se to nedozvím. :nevim:

@Aries6

Ona s tím počítá i manžel to bere jako jasnou věc že bude tchýně hlídat. Bylo by fakt divné, kdybych si zařídila nějakou paní na hlídání, když tchýně je prostě kousek a je v důchodu.

• Citovat
  • Upravit
7323
20.1.18 22:12
@Anonymní píše:
@Pomka

Já se většinou řídím co je psané na obale :) Taže mi to jako hardcore nepřijde, protože u čerstvého mléka je většinou psané po otevření IHNED spotřebujte (nekupuju trvanlivé). A vylívám opravdu jen trošu, syn si dává k snídani cca 200 ml a já do kafe a co vyleju je tak 150 ml o těch 3 dnech, taže jak tu někdo psal dělat tvaroh, za to mi to fakt nestojí :)
Jinak kupuju teda mléko v Lidlu většinou a tam je psané do 3 dnů po otevření spotřebova. Kupuju i u farmáře, když mám cestu a i dyž píšou ihned, tak ty tři dny ho otevřené nechávám.

@unuděná

Ano já jí to několikrát vysvětlovala, když třeba malého hlídala u nás doma, vše měla nachystané a stejně polovinu věcí zapomněla. Ona celkově hodně zapomíná. Proto jsem myslela na ten „manuál“ Zásoby mám nakoupené už ted, dokupuju pořád do foroty, co kdyby byl porod dřív.. Já se jinak bojím, že ten druhý porod bude rychlý a přijedu pozdě :D Zas budu vyšilovat jak u prvního porodu, kd ymi praskla voda a tekla krev a já byla z toho hotová :D Navíc mám streptokoka a tam jsou potřeba ATB :/

Hele, ihned ale neznamená, že to musíš vypít najednou :-) jako tam jde opravdu o to, jak to chutná. Mlíko, který už není ok fakt poznáš ;) Pokud chutná normálně, tak je prostě dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 22:17

Špatně jsem zmínila - to mělo být pro @Tunrida „Ona s tím počítá i manžel to bere jako jasnou věc že bude tchýně hlídat. Bylo by fakt divné, kdybych si zařídila nějakou paní na hlídání, když tchýně je prostě kousek a je v důchodu.“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 22:20

@Pomka

To je asi pravda, zkusila jsem ho i po více jak 3 dnech, když zbylo, ale prostě mi chutnalo nějak jinak, než čerstvě otevřené :) Možná to byl jen můj pocit. Do kafe byc si ho nalila, ale malému bych ho na pití nedala.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.1.18 23:10
@Anonymní píše: Špatně jsem zmínila - to mělo být pro @Tunrida „Ona s tím počítá i manžel to bere jako jasnou věc že bude tchýně hlídat. Bylo by fakt divné, kdybych si zařídila nějakou paní na hlídání, když tchýně je prostě kousek a je v důchodu.“

Tak nevím, co řešíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4622
21.1.18 07:52

Myslim, ze z toho delas kovbojku. Nech ji hlidat syna u vas doma, bude v cistote a jidlo jim nachystej. Ono se za par hodin, nic hroznyho nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
21.1.18 08:45

@unuděná Bavime se o 2 letem diteti, takze tam je posazovani a choditko dost mimo. A o hlidani na par hodin az den, kde je mimo i to cisteni zubu… Ano s hlidanim na tyden bych mela taky problem, ale pri par hodinach nevidim duvod proc z toho delat kovbojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.1.18 10:44

@j.a.n.i1 Ale pokudi jsi pozorne cetla, tak prave i tyto prohresky tchyne jsou zakladatelkou zminovany.Ja uz bych si takovou babicku davno srovnala (jako jsem si srovnala ty nase :mrgreen: ),nebo utla kontakty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
21.1.18 11:47

@unuděná No, zmiňované jsou, to já vím, ale u dvouletého dítěte jsou prostě zcela mimo, jak od zakladatelky, tak od tebe… stejně jako to omílané čištění zubů, když se má jednat o krátkodobé hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.1.18 11:54
@unuděná píše:
@j.a.n.i1 Ale pokudi jsi pozorne cetla, tak prave i tyto prohresky tchyne jsou zakladatelkou zminovany.Ja uz bych si takovou babicku davno srovnala (jako jsem si srovnala ty nase :mrgreen: ),nebo utla kontakty.

No dobrý, ať si kontakty třeba utne, její věc. Ale ať po babičce potom teda nechtějí hlídat dítě. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová