Porod druhého dítěte a hlídání bab

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.18 18:53
@Anonymní píše:
To jsi první, co sylším, že má taky takovou babičku :? To je na palici co? Taky ji synovi neodpírám, manžel tam s malým jezdí, ale věřím mu a on ho jakoby i „hlídá“. Takže malý babičku vidí denně. Jinak se k malému chová hezky, hraje si s ním. Ale třeba jak ještě lozil, jsem ji musela poprpsit, aby umyla na vánoce zem, protože nechci, aby malý lozil po zem, kde se chodí v botech. No, byla uražená, ale mysla ji. :?

Uplne stejna, vcetne choditka, olizovani dudliku, posazovani i toho, ze prijde nechutna i memu manzelovi. Kdyz k ni jdem na navstevu, tak si manzel bere na boty igelitovy navleky, aby se tam nemusel zouvat :-)

• Citovat
  • Upravit
9880
20.1.18 18:54

Tak ale manžel tam s tebou nebude dva dny ne :nevim: půl dne, den než se to třeba rozjede a pojede domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
20.1.18 18:56

@j.a.n.i1 To by mě zajímalo jaký krabicák kupuješ. Mě se po několika dnech po otevření v lednici zkazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
20.1.18 18:57

Buď bych ji nechala hlídat u vás doma nebo bych poprosila mamku, jestli by si nemohla vzít dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já tohle mám doma.se svou mámou…pořád chce malou hlídat, jenže to je taky na prd, doma kouří a chlastaji první ligu a bordel je úplně stejný jak píšete vy… :roll: jsem bez babičky a malou tam nikdy nedám, hlídala dvakrát v životě a to u nás doma a stačilo mi. Až půjdu rodit, bude hlídat moje ségra, mámu jsem úplně vynechala, chodí k nám jen na návštěvy a bohatě stačí :,( je to smutny ale nevěřím dceru…

• Citovat
  • Upravit
6865

Určo at kdyžtak hlídá u vás, ale možná by jsem i zkusila najít hlídačku se kterou by jsi se domluvila zda je možnost aby byla nonstop na příjmu kdyby to přišlo v noci :). Jinka ještě domluvit s manželem že bude až přímo u porodu aby hlídala jen co nejkratší dobu, pokud teda zvládneš být sama těch pár hod než půjde porod do finiše případně zkusit porodní (bábu) co tam bude v tom mezi čase a pak jí vystřídá manžel.

Příspěvek upraven 20.01.18 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
20.1.18 18:58

@Elvinerha je pravda, že krabicové vydrží dlouho. Otázkou už pak ovšem je, co to vůbec má s mlékem společného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 18:59

Mimochodem kdybych neměla ségru nebo by nemohla, radši si to odrodim bez chlapa než tam nechat malou s mámou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 19:00
@Janasas píše:
Tak anonymní to máš těžko, my v botech doma nechodíme třeba, ale třeba v okolí mám hodně maminek co prostě až tak neřeší a dají třeba i venku batole - v létě, na zem venku, na hřišti a to mi přijde, že asi nějaká podlaha v kuchyni nemůže být víc zaprasená..
Já si vždycky vozila- máme jednu příbuznou, taky takovou vlastní deku na pohovku a nebo na zem..

Dat venku dite na zem je opravdu neco jinyho, nez ho nejakymu praseti prilepit v kuchyni na rok neumyty lino, ktery defakto hnije nanosem zaslapanych potravin

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 19:02

Já bych teda z takové babičky měla osypky. Já striktně nasadila na začátku podmínky, že k nám nesmí nikdo ani trochu nachlazený, než se šáhne na malou tak důkladně umýt ruce. Hodně mi vadí i když ji někdo dá pusinku. Na pusu by si to naštěstí nikdo ani nedovolil a když tak by to bylo poprvé a naposledy. Olizovaní dudlíku, to u nás vůbec neexistuje, běda jak by to někdo zkusil. Tchýně má taky dost bordel, ale než šáhne na malou tak si ruce umeje, domů se mi k ní ale teda chodit nechce. Jinak máme babičky i prababičky naopak hodně čistotné. Malá je ale narozená hodně předčasně, takže tam vysoká hygiena měla opodstatnění. Teď už pomalu z nároků slevuju, ale to co popisuješ bych teda taky nesnesla. Prošlé potraviny, chození doma ve špinavých botech z venku a nemytí si ruce z toalety mi přijde pěkná prasárna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 19:06
@Anonymní píše:
Uplne stejna, vcetne choditka, olizovani dudliku, posazovani i toho, ze prijde nechutna i memu manzelovi. Kdyz k ni jdem na navstevu, tak si manzel bere na boty igelitovy navleky, aby se tam nemusel zouvat :-)

Igelitové návleky :mrgreen: :mrgreen: (zakladatelka)

Holky, já jsme nad hlídačou, nebo kamarádkou samozřejmě uvažovala, i se mi kamarádka nabídla, ale prostě tchýně by se cítila dotčená proč atd…Ted jsem musela nutně odjet a manžel si bral dovolenou i když zastupuje šéfa a tentam zrovna nebyl a byl to prostě problém. Přesto nedopustil, aby jeho vlastní matka hlídala malého. Raději byl s ním doma sám. Už mě napadlo i, že to prostě odrodím bez muže :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 19:08

@Janasas

Taky malého dávám na zem, snědl kamínky, písek, tomu se prostě ubránit nejde. Zas nejsem taková úzkostlivá matka, jak si mylsíš :D Ale babička je prostě už vrchol. Za malým chodila,, když byl miminko, dala mu do ruky na hraní banán, který koupila v obchodě a ještě chvíi předtím byla u doktora. Takže bakterií všude plno na měsíční miminko. Banán jsem sebrala, poslala ji umýt ruce a 14 dní se neozvala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
34473
20.1.18 19:13
@j.a.n.i1 píše:
Upřímně řečeno, ze všeho, co tak hrůzně popisuješ by mi vadil akorát ten plesnivý chleba… jinak souhlasím s tím, co asi tak může být týden prošlému jogurtu.
A jinak pokud nemáš k babičce důvěru, tak si na dobu porodu zaplať chůvu, ta se bude držet tvých instrukcí.Příspěvek upraven 20.01.18 v 18:35

Tak to ses asi taky pěkný prase :think: Boty v posteli, špinavý nádobí, hnusný jídlo,… mě dat načuchlý ovoce nakrájený na špinavým prkynku tak se na místě pobleju :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.1.18 19:15
@Elvinerha píše:
@j.a.n.i1 To by mě zajímalo jaký krabicák kupuješ. Mě se po několika dnech po otevření v lednici zkazí.

Hele nevím, nějaký Penny model, táta odjel do zahraničí a zapomněl ho v lednici, našla jsem ho tam po víc jak 14 dnech - ochutnala a vypila, nic mu nebylo (mě taky ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.1.18 19:16
@Bandii píše:
@Elvinerha je pravda, že krabicové vydrží dlouho. Otázkou už pak ovšem je, co to vůbec má s mlékem společného :mrgreen:

Jo, to už je jiná otázka… i když i poctivé od krávy týden v lednici vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová