Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mno já MS čekám dneska a stále nic sem tam bolí břicho, ale není to jako vždy před moji MS tak počkám do neděle a zkusím test
do toho jsem nachlazena tak mam radost ![]()
jinak budoucím maminkám gratuluji ![]()
Sakra holky, řeknu vám, že ono to tak asi má být. Jestli se celý mistrovství potáhne v takovým stylu, tak bych ze sebe to mimčo vykřičela
![]()
Ahoj holky
my se taky snazime, vcera mela prijit ms, neprisla a test byl vcera snehobiky, pockam do pondeli a testnu zas
Tak ja cekam MS a zatím nic, nic neboli nic nepicha jsem absolutne beze všech priznaku na cokoli ![]()
Ahoj holky, tak mame potvrzeno od doktora. 4+3
na kontrolu jdu ve ctvrtek, tak uz tam snad bude konecne neco videt
ted jeste nebylo videt nic..jen pry prosvetleni. Maly cerny okynko ![]()
Tak to gratuluji
jinak mě mrcha dneska dorazila
takže květen to doufám jisti ![]()
@lensom gratulace ![]()
ja zatim nic tak snad zitra aby bylo co nejdrive nove snazenicko
![]()
Moc gratuluji, to jsou dobre zpravy a za tyden uz bude urcite videt i
.
A co @Keydance? Testik sili?
My jsme na chalupe, tak jsem docela prisla na jine myslenky. Ta priroda me proste nenecha myslet na hlouposti kdyz ji musim sekackou pokorit cca 1500 m2
. Maly tady spi jak dudek, ten vzduch dela divy. A MS uz je na ustupu, mam zas 3.-7.DC Clostilbegyt, v po se objednam na folikulometrii. Proste dalsi mesic snazenicko ![]()
@Irees Ano ano sílí, zítra se objednám k doktorovi
A držím palce, ať to tentokrát vyjde ![]()
No parada tak jen tak dal a at je vse v poradku ![]()
Ja jsemse vratila z chalupy s silenym nachlazenim takze fakt des. Ucpany noc, krk reze tak se davam do kupy :/
To je super, holky. Dávejte na sebe pozor a užívejte si to
Nebudu zastírat, už vám to docela závidím, ale fakt vám to přeju. Je to nádherný ![]()
Jinak já jsem opravdu zestárla
V sobotu jsme se při hokeji trochu opili a já se z toho dostávala ještě dneska ve škole ![]()
Ahoj holky
Tak ja uz mam po MS a zacina nam dalsi kolo
Ovu cekam tak kolem stredy, testovat zacnu tak v pondeli. V utery jsem mela jit k MUDr, chtela jsem se s ni poradit, mrkla by mi, jestli se blizi ovu a jak to vypada. A prd, vcera mi volala sestricka, ze to musi presunout na dalsi tyden. ![]()
@bobina12 tak co tvoje ms? Dorazila, nedorazila? ![]()
a co ostatni holky, jak to vypada?
@Ellienka ahooj, u nás jako u vás
. Taky po MS a připravujem se na další kolo. Dneska jsem si zobla poslední Clostil a jdu an folikulometrii v pondělí. Ovulka počítám že bude okolo příštího víkendu.
Teď jsem byla od pondělí nemocná - kašel, rýma a mírně zvýšená teplota. Dost mi to hnulo s bazálkou směr nahoru, ale to se dalo čekat, tak jenom doufám, že se dám do ovulky pořádně do kupy ![]()
@Irees Snad jo
Já to teď ani nevidím moc optimisticky. Musím říct, že tenhle víkend mě to docela spláchlo. Tak snad bude v pondělí už líp 

Taky jsem se dneska zamyslela nad tím, že jme chtěli po Kubových prvních narozeninách začít plánovat a za 2 měsíce už mu budou 2 roky. Jo, kdyby se všechno dalo tak jednoduše naplánovat.