Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
1.5.15 18:31

@Irees Snad jo :) Já to teď ani nevidím moc optimisticky. Musím říct, že tenhle víkend mě to docela spláchlo. Tak snad bude v pondělí už líp :roll:
Taky jsem se dneska zamyslela nad tím, že jme chtěli po Kubových prvních narozeninách začít plánovat a za 2 měsíce už mu budou 2 roky. Jo, kdyby se všechno dalo tak jednoduše naplánovat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
34
1.5.15 18:57

Mno já MS čekám dneska a stále nic sem tam bolí břicho, ale není to jako vždy před moji MS tak počkám do neděle a zkusím test ;-) do toho jsem nachlazena tak mam radost :-(
jinak budoucím maminkám gratuluji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.5.15 22:37

Sakra holky, řeknu vám, že ono to tak asi má být. Jestli se celý mistrovství potáhne v takovým stylu, tak bych ze sebe to mimčo vykřičela :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
307
1.5.15 22:55

Ahoj holky :) my se taky snazime, vcera mela prijit ms, neprisla a test byl vcera snehobiky, pockam do pondeli a testnu zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
2.5.15 09:00

Tak ja cekam MS a zatím nic, nic neboli nic nepicha jsem absolutne beze všech priznaku na cokoli :-D

• Citovat
  • Upravit
172
2.5.15 19:04

Ahoj holky, tak mame potvrzeno od doktora. 4+3 :) na kontrolu jdu ve ctvrtek, tak uz tam snad bude konecne neco videt :) ted jeste nebylo videt nic..jen pry prosvetleni. Maly cerny okynko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.5.15 19:50

Tak to gratuluji ;-) jinak mě mrcha dneska dorazila :-( takže květen to doufám jisti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
2.5.15 20:56

@lensom gratulace :potlesk:
ja zatim nic tak snad zitra aby bylo co nejdrive nove snazenicko :D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
357
3.5.15 15:56

Moc gratuluji, to jsou dobre zpravy a za tyden uz bude urcite videt i :srdce: :).
A co @Keydance? Testik sili?

My jsme na chalupe, tak jsem docela prisla na jine myslenky. Ta priroda me proste nenecha myslet na hlouposti kdyz ji musim sekackou pokorit cca 1500 m2 :)). Maly tady spi jak dudek, ten vzduch dela divy. A MS uz je na ustupu, mam zas 3.-7.DC Clostilbegyt, v po se objednam na folikulometrii. Proste dalsi mesic snazenicko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
3.5.15 16:28

@Irees Ano ano sílí, zítra se objednám k doktorovi :) A držím palce, ať to tentokrát vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.5.15 18:59

No parada tak jen tak dal a at je vse v poradku :)

Ja jsemse vratila z chalupy s silenym nachlazenim takze fakt des. Ucpany noc, krk reze tak se davam do kupy :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.5.15 19:13

To je super, holky. Dávejte na sebe pozor a užívejte si to :lol: Nebudu zastírat, už vám to docela závidím, ale fakt vám to přeju. Je to nádherný :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
4.5.15 19:14

Jinak já jsem opravdu zestárla :roll: V sobotu jsme se při hokeji trochu opili a já se z toho dostávala ještě dneska ve škole :roll:

• Citovat
  • Upravit
2316
6.5.15 09:39

Ahoj holky :mavam: Tak ja uz mam po MS a zacina nam dalsi kolo ;) Ovu cekam tak kolem stredy, testovat zacnu tak v pondeli. V utery jsem mela jit k MUDr, chtela jsem se s ni poradit, mrkla by mi, jestli se blizi ovu a jak to vypada. A prd, vcera mi volala sestricka, ze to musi presunout na dalsi tyden. :?

@bobina12 tak co tvoje ms? Dorazila, nedorazila? ;)

a co ostatni holky, jak to vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
6.5.15 10:16

@Ellienka ahooj, u nás jako u vás :mavam: :). Taky po MS a připravujem se na další kolo. Dneska jsem si zobla poslední Clostil a jdu an folikulometrii v pondělí. Ovulka počítám že bude okolo příštího víkendu.
Teď jsem byla od pondělí nemocná - kašel, rýma a mírně zvýšená teplota. Dost mi to hnulo s bazálkou směr nahoru, ale to se dalo čekat, tak jenom doufám, že se dám do ovulky pořádně do kupy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí