Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
6.5.15 10:18

Jo a začla jsem pít kontryhelový čaj na sliznici. Jak jsem měla min. cyklus toho ducha, tak třeba se vajíčko neudrželo protože nebylo pořádně v em. Tak to chci zkusit trochu podpořit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.5.15 07:08

Ahoj holky. Mne MS nedorazila, nybrz ne kvuli tehotenstvi, ale zase posunuty, nemozne dlouhy cyklus. Zacala jsem si merit BT a teploty mam jak na houpacce. Drzi se mi kolem 36.3, jednou byla 36.6. Z tohoto prubehu asi nemuzu delat zadny zaver, jen by me zajimalo, kdy MS dorazi. V mem tele se totiz nekonaji ani zadne PS. Test negativni-a vsude se docitam, ze pokud je teho, je teplota urcite vyssi. Nikde jsem ovsem nezaznamenala zminku o vlivu nizkeho tlaku na BT. Jsem jedna z tech, co nizzsi tlak ma. Podle me to musi jasne korespondovat s nizkou BT. Nevim, jestli neskocit za MuDr. Mela jste s tim nejaka taky takovehle problemy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.5.15 08:30

@Teereeza Tak to mě mrzí že testík není pozitivní a cyklus dlouhý. Ty skákající teploty by mohly ukazovat na anovulák, ale těžko soudit, pokud jenom měříš chvilku. O vlivu tlaku na BT jsem neslyšela, ale to by snad vliv mít nemělo..no nevím fakt. Být tebou počkám ještě týden a jestli nedojde MS skočila bych za doktorkou pro vyvolávačku a poradit se s ní. třeba by ti dala i něco na srovnání cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
7.5.15 08:32

@Teereeza Myslím, že tlak na BT vliv nemá, ale nevím. Vím, že poruchy štítné žlázy ji mohou ovlivnit, ale o tlaku jsem nic neslyšela.
Jinak já stále (ne)čekám na ms :) To je sranda, většina z vás už má dokonce po ní a já jsem teprve 13 DPO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.5.15 08:33

Já jsem furt šíleně zahleněná, ucpaný noc, hučí mi v uších, kašel. A manžel taky. Ani nemáme tímpádem chuť na sex a nevím jestli se vůbec dáme do ovulky nějak do kupy. No snad jo. Ale tenhle cyklus vidim nějak blbě..

Co u vás nového holky? @RadkaCh @bobina12 a spol. :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
7.5.15 09:21

@Teereeza ja si BT niky nemerila, tak neporadim :? Kolikaty den cyklu jsi? Ted jsem zabrouzdala trochu v diskuzi, resila jsi ty dlouhy cykly s Dr?

@Lelio budes testovat, nebo cekas na zpozdeni? ;)

@Irees my byli nachcipany celej minulej mesic. Porad se nas to ne a ne pustit. Ted uz mame konecne klid, max. semtam pokaslavam, ale uz to neni nic oproti minulemu mesici. Ja myslim, ze i tohle ma na otehotneni vliv. Kdyz to telo neni uplne ok.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
7.5.15 10:00

@Ellienka Budu testovat v den snad vynechané ms :) Takže v sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.5.15 11:19

Ahoj holky, dnes na kontrole..jsem 5+1 a uz byl videt vacek…ale nad vackem jsem mela hematom..to pry znamena ze se vajicko odlucuje. Napsal mi utrogestan, 2krat denne. Je lepsi to zavadet spodem nebo polykat? Myslite ze mam sanci ze se mimi udrzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.5.15 11:33

@lensom myslím že tvůj doktor dost plaší. kamarádka měla hematom celý první trimestr, byl veliký - větší než mimčo. Občas zakrvácela, takže musela až do 4 měsíce opravdu pouze ležet a téměř nic nedělat a brala Utrogestan, myslím zaváděla spodem. No a teď v dubnu porodila zdravého chlapečka. Neříkal ti Dr. aby si se více šetřila nic netahala atak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.5.15 11:35

Ahoj mohu se taky připojit já měla ovu zřejmě 1.5., ale nevím test mi nikdy nevyšel úplně pozitivní. Tak doufám, že ovu byla :lol: 2 cykly před tím jsme brala duphaston ( nebo jak se to píše :P ). O víkendu jsme byli s manzou na dovoleny a to jsme se snažili každý den :pankac: a předtim obden. MS bych měla dostat 14. tak uvidíme. Zatím mě picha na pravé straně a prsa mě bolí ze stran ( před MS mě vždy bolely bradavky ) :D snažení zdar :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
7.5.15 11:37

@lensom sance urcite je. Kamaradka taky mela hematom v prvnim trimestru, obcas krvacela, nekdy i vic, ale mimco se udrzelo a uz je mu 5 let ;) Urcite se setrit, lezet. Kdyz je mimi takhle maly, tak kdyby ten hematom praskl, tak ho muze „splachnout“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.5.15 13:50

@Irees anovulak je dost pravdepodobny. Vysvetlovalo by to, ze me vubec nic neni. Jsem uz 43 DC a dost me nebavi, ze vubec netusim, kdy to prijde… Nekde jsem cetla, ze je BT pred MS vyssi. Takze ja se s mymi 36.3 muzu jit klouzat a vubec se snazit. Jssou to potvroy ty nase tela ;-) btw budu na tebe myslet, snad se z rymy a kasle dostanes a snazenicko bude nejen ucelny, ale i prijemny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.5.15 13:53

@Ellienka dlouhe cykly jsem s ni resila. Ona je dost chladna a moc tomu nevenuje pozornost. Vse prisuzuje tomu, ze jsem po mnoha letech vysadila antikoncepci a mam zmatrnrj cyklus. Po vyvolavacce mi to sice prislo, ale jen jedno (aby ne, kdyz to jsou zase hormony). Pak jsem se na zo vyprdla a nechala to prirode. Dostavily se 2 x sami a ted zas zdrzujou. Ja jsem se ale zarekla, ze uz vyvolavacky nechci, protoze jsem podle meho nazoru stejne kontraprodutivni… a jak se dari tobe? Doufam, ze lepe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.5.15 13:55

@Irees jinak jsem zacala pit taky kontryhelovy caj a uvidi se. Nejake dalsi prirodniny na upraveni cyklu neznas? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.5.15 16:27

Ahoj, dekuji. Naúsal mi neschopenku a rikal ze mam lezet. Tak lezim.. Jsem z toho nejaka hotova, urcite o mimi nechci prijit. Je to nas vytouzenej drobecek. A kdyz mi rekl ze se odlucuje vajicko a plodik tak jsem z toho nestastna. Nejen ja, ale i manzel… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí