Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
11.5.15 11:51

@Lelio paráda, gratuluji :)! Tak to se zadařilo celkem rychle, vysadilas teprve HA nebo ne :)?

@lensom Připadá mi že tvůj doktor je teda strašný plašan fakt. Mě si Dr. pozvala také až v 7.týdnu…dokonce to vím konkrétně z emailu, psala jsem jí o pozitivním test šestého a na kontrolu jsem šla až dvacátého, takže jsem byla už nějak 7+ něco :). Výhodu to mělo že viděla už rovnou i srdíčko. Takže neplaš, myslím že je fakt hodně brzo, mohla si mít nakonec třeba i ovulaci později než sis myslela a plodík brzo vykoukne.

@Ellienka je to těžké nechat to být co :). Já jdu dnes na folikulometrii aby se mrkla co a jak, ale ani se mi tam bůhvíjak nechce. Po tom minulém měsíci se snažím se na to nesoustředit. Takže ovu testovat nebudu, bude někdy tento týden, asi před víkendem. Už se na gyndě domluvim, že tam teď na folikulometrii chodit nebudu a pokud neotěhotnim do září, tak přijdu až v to září (tou dobou to bude rok co se snažíme) a už si nás asi přeberou odborníci.
Aspoň že to léto je před námi to je hned všechno veselejší.

@Teereeza Tak to tfuj tfuj a držím na státnice palce :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.5.15 12:13

Dekuji, nejdriv me plasil s hematomem. Ted me plasi ze mam velky gestacni vacek, ale prazdny a ze by teda rozodne prazdny byt nemel a ze to nni dobre…a to jsem byla 5+3..tak nevim…pak jsem z toho v prcicich a manzel kvuli me taky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
11.5.15 15:25

@Irees Zadařilo se po půl roce :) Na den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
11.5.15 16:48

Tak jsem se vratila z folikulometrie a akorat depka. Levy vajecnik mrtvy nebo co na nem nic a na pravem 12 mm folikul tak se netvarila ze ovulka probehne. Nejdriv pry o vikendu. Dostala jsem zadanku pro manzela na spermiogram a pro sebe hormonalni profil odber krve. Pomalu si zacinam myslet ze prvni syn byl snad fakt zazrak :) :/.
Uz fakt od toho potrebuju pauzu ale Dr. ma opacnynazor ze bychom se do toho meli teprve obout. Takze mi to docela zkazilo :hug: den :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
11.5.15 16:49

A jeste se mi tam vlozili smajlici uplne pomatene :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.5.15 07:27

@Irees Děkuju. Včera úspěšné, zítra to bude boj :-D a MS nikde. už je to zas 49 denní cyklus. mě klepne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
12.5.15 10:42

@Teereeza blahopreju :potlesk: :potlesk: :kytka: Pockala bych, az budes mit i zitra zabojovano ;) a pak bych si dosla na krev, at vis, na cem jsi. Pac cykly 49 dni, to je des :zed: :zed:

@Irees treba holt ovu probehne se zpozdenim. Kolikatej DC budes o vikendu? Ty si meris bazalku, tak bys mela videt, jestli ovu probehne nebo ne :think:

Ja si delala ovu test vcera, krasne pozitivni, carka byla silnejsi, nez ta kontrolni, ted jsem si udelala dalsi a uz slabne. Takze ovu by asi mela probehnout dnes/zitra.
Dnes ve 13:00 jsem mela jit k MUDr, krasne naplanovany jsem to mela, ale minuly tyden volala sestricka, ze mi to musi presunout na 19/5 :zed: Skoda, by ted krasne videla, jak to s tou ovu je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
13.5.15 15:34

Ahoj holky,

můžu se k vám přidat? :-)
Já měla poslední MS 31.3., od minulého týdne mám krásné //. Ale k dr. chci jít až příští týden v pátek, pro jistotu. Ať už tam rovnou všechno krásně vidí i srdíčko ;-)

Chci se právě vyhnout těm možnostem, kdy člověka vystraší, ať dojde za týden…

V lednu jsem byla na revizi v 9tt skrz ZT (miminku přestalo tlouct srdíčko). Tak snad to už teď bude v pořádku a v lednu už budu chovat toho našeho miláčka :srdce:
Ale zatím si to spíš nepřipouštím, jako by se člověk „bál“ radovat a chtěl si ušetřit starosti :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.5.15 08:28

@Teereeza Gratuluji k úspěšnému boji :). A co MS už došla?

U nás nic moc nového, čekám na ovu (jestli vůbec bude) o víkendu. Teď dáváme pauzičku, protože mě chytly kvasinky tak se přeléčuji a už je to dobré. Tento měsíc je nějaký celý divný :).

@lensom Jak jsi dopadla na UZ? Snad tě zase něčím nestrašili… :hug:

@RadkaCh @bobina12 a co je s váma holky, no neříkejte že už nás tady máte plné zuby a nechcete pokvákat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.5.15 08:39

@Irees U nás nic :mrgreen: Asi bych teď někdy měla ovulovat :nevim: Jestli jo nebo ne, kdoví :lol: Dneska jedeme s klukem na očkování, tak budeme mít veselo :D Jinak se asi fakt nic neděje. Sem tam nějakej ten sex :mrgreen: Ale nějak se mi poslední dobou nechce :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
172
14.5.15 12:23

Minuly tyden me strasili ze jsem 5+3 a mam videt jen gestacin vacek a ze na tak velky gestacni vacek uz by melo byt urcite neco videt..tak mi pan primar rekl: no, uvidite co z toho bude…A dnes jdu zase na kontrolu, zachvilku..ale oddaluji to co nejvic..jsou tam do 17:00..tak mam jeste cas :) pak dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.5.15 12:55

@lensom Takže dneska jsi 6+0? Já bych tam nešla vůbec no, ale tak zase jestli se tam chystáš, tak ať to máš co nejdřív za sebou.

• Citovat
  • Upravit
172
14.5.15 15:30

Musela jsem na kontrolu, kvuli hematomu. Dnes jsem 6+1..hematom se vstrebal. Plodik je vitalni a uz mame srdicko :srdce: :srdce: :srdce: tak strasne se mi ulevilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.5.15 15:34

@lensom No super :dance: A teď si vem, kolik nervů by sis ušetřila, kdybys tam šla třeba až příští týden ;) Hlavně klid a ono to bude dobrý :lol:

• Citovat
  • Upravit
172
14.5.15 15:45

Tak musela jsem tam, protoze po porodu nam zemrelo prvni miminko..tak jsem musela na vsechny vysetreni a hlidaji me..a jeste k tomu hematoom…tak jsem pod vetsi kontrolou..uz jsem trosku v klidu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí