Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
20.5.15 14:59

Tak samo ze je mnoho faktoru, proc to nejit, ale my prece musime myslet pozitivne ;)

@Irees joo, oblazkova plaz… vis, kolik casu zabere prendat vsechny kaminky z jedny stranu na druhou?? :mrgreen: Jako v tech 10-ti mesicich na tom ujizdela :mrgreen:
Nejblbejsi jsou na tohle ty betonovy plata. My je meli pred barakem a to jses jen porad ve strehu, jestli to lezouci a nikdy nesedici dite neni moc blizko kraje. Jsme pak radsi chodili na tu vzdalenejsi oblazkovou, tam to byla pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.5.15 09:47

Tak co, holky? Která už jste začala testovat? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
172
22.5.15 10:37

Dekuji :) jojo, uz jsem klidnejsi :) zatim je malinkej :) jdu na kontrolu zase az za 3 tydny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
22.5.15 11:33

@lensom super :potlesk: :palec: blahopreju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
22.5.15 11:33
@RadkaCh píše:
Tak co, holky? Která už jste začala testovat? :mrgreen:

Ja testovat nebudu. Dneska jsem zacala spinit, tak uz jen cekam, kdy dorazi MS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
22.5.15 11:35

@RadkaCh Já testovat nebudu tento cyklus, nemám ani doma test ani chuť :). Stejně si myslím, že tenhle cyklus bude zase marný. Co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
22.5.15 11:36

@Ellienka Jaaaj tak to je mi líto :zed:. Mě bolí v kříži, tak si myslím že MS taky příští středu dorazí. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.5.15 11:38

@Irees Já to čekám v rozmezí od středy do úterý :mrgreen: Ty tuhle středu, co teď bude? Nebo až tu další? A kdy ty? @Ellienka

• Citovat
  • Upravit
2316
22.5.15 11:58

Ja mam kratsi cykly, takze ja MS ocekavam cca ted v pondeli.
Test jeden doma mam, ale neplanuju si ho delat. Stejne jedem odpo pryc a vratime se az v nedeli vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.5.15 14:12

Také testovat nebudu a MS očekávám příští týden v pátek takže času dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
22.5.15 16:02

@RadkaCh ja cekam tu stredu po tomhle vikendu. A popravde hooodne bych se divila kdyby mrcha nedorazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.5.15 18:55

@Ellienka Takže ty testuješ v úterý. @Tanka89 ty za týden @Irees ty ve čtvrtek a já za 14 dní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
172
22.5.15 19:11

Tak Vam preju holky aby ta mrcha nedorazila a na testu jste nasli //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.5.15 19:16

Jaká vlastně byla úspěšnost minulý měsíc? Kolik je těhotných? :lol:

• Citovat
  • Upravit
24
22.5.15 21:57

@Irees Jsi hodna. Dekuju moc :-) povedlo se :-) uz jsem titulovana uuuuca :-) kazdopadne mi dneska budouci zamestnavatel oznamil, ze doufa- kdyz mi da tu prilezitost- ze mu po 2 mesicich neoznamim, ze jsem tehotna. Dost velka diskriminace… No kazdopadne MS nikde. Zejtra delam test, abych mela jistotu :-) jak jsi na tom ty? :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí