Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
27.5.15 15:26
@RadkaCh píše:
@Ellienka :( Naklusej si pro ten utroš do foroty ;)

Ja ho mam a beru ho, ale jak kdybych ho nebrala. Na 8.6. jsem objednana k Dr, tak uvidime, jestli neco vymysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.5.15 09:21

Ty jo jste rychlovky s tím testováním :). Já to mám dostat zítra tak uvidíme jinak jsem zatím žádné příznaky taky nezaregistrovala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.5.15 09:25

Já jeden příznak mám. Už se.ru i sama sebe :roll: Permanentně nastartovaná, dítě mám snad v ohrožení života :lol:

• Citovat
  • Upravit
357
28.5.15 10:16

Jeee @RadkaCh co sis to dala do podpisu, to je pěkné :).
Já to mám dostat dneska a zatím teda vůbec nic, ani špinění. Ale neraduju se, protože v podbřišku mě bolí, tak počítám že mrcha dorazí v noci jak má ve zvyku.
Kdyby nedorazila, tak mám v plánu testovat až tak nejdřív v neděli..po těch zkušenostech se testovat spíš bojím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.5.15 11:07

@Irees Co jsem si dala do podpisu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
357
28.5.15 11:49

@RadkaCh Teď se mi zobrazuje u tebe pod techtem nějaký metřích jak je váš kluk starý a jak dlouho jste manželé :). Předtím se mi to nezobrazovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.5.15 11:59
@Irees píše:
@RadkaCh Teď se mi zobrazuje u tebe pod techtem nějaký metřích jak je váš kluk starý a jak dlouho jste manželé :). Předtím se mi to nezobrazovalo…

Jo takhle :mrgreen: No já tam teď nevidím ten synův metřík, tak nevím. Já to nějak už nesleduju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
357
28.5.15 12:03

Kouklám že já píšu jak retard :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
28.5.15 12:22

@Irees ono se to nekde nastavuje, jestli chces zobrazovat metriky nebo ne. Tak sis to asi nekde preklikla a ani o tom nevis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
29.5.15 10:27

Ahoj holky,
tak co plánujete na víkend? My jedeme na chalupu, takže to zas budeme sekat trávu jak mourovatý :). No super relax :mrgreen:. Ty metříky jsem si už zase vypla, asi jsem si to předtím opravdu zapla nějak omylem.
Jo a MS mi mešká už 2 dny, takže zítra ráno budu dělat test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.5.15 10:34

My tady máme o víkendu pouť, tak se budeme flákat :mrgreen: Ba ne, teď přiděláváme parapety na okna a až bude kluk spát, tak budu umývat okna v kuchyni a obyváku a až dorazí, tak věšet záclony.
U mě zatím taky pořád nic, test tady nemám, tak nevím. Žaludek se pořád občas ozývá a podbřuch taky :roll:

A co zbytek? Kde se loudají? @Teereeza Co se u tebe vyvinulo?

• Citovat
  • Upravit
357
29.5.15 11:11

@RadkaCh Mě teda bolí podbřuch docela fest, a občas píchne tady nebo onde :) a v kříži mě teda bolí jak starou bábu. Těším se že až přijdu z práce domů, tak si půjdu s malým lehnout. Takže oproti mě si akční :lol:.
No tak si musíme držet navzájem palce aby mrcha nedorazila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
29.5.15 11:14

A @bobina12 tu už nebyla ani nepamatuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.5.15 10:13

Ahoj holky :mavam: my jsme na chalupe, zrovna jsem sklidila svoje redkvicky :P

A co vy a vase mrchy? :mrgreen: Doufam, ze stale nic? @Irees zkousela jsi dneska ten test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
30.5.15 13:17

Ahoj holky, tak ja nevydrzela a zkusila test uz vcera odpoledne a je to TAM 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí