Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RadkaCh píše:
@EllienkaNaklusej si pro ten utroš do foroty
Ja ho mam a beru ho, ale jak kdybych ho nebrala. Na 8.6. jsem objednana k Dr, tak uvidime, jestli neco vymysli.
Ty jo jste rychlovky s tím testováním
. Já to mám dostat zítra tak uvidíme jinak jsem zatím žádné příznaky taky nezaregistrovala ![]()
Já jeden příznak mám. Už se.ru i sama sebe
Permanentně nastartovaná, dítě mám snad v ohrožení života ![]()
Jeee @RadkaCh co sis to dala do podpisu, to je pěkné
.
Já to mám dostat dneska a zatím teda vůbec nic, ani špinění. Ale neraduju se, protože v podbřišku mě bolí, tak počítám že mrcha dorazí v noci jak má ve zvyku.
Kdyby nedorazila, tak mám v plánu testovat až tak nejdřív v neděli..po těch zkušenostech se testovat spíš bojím ![]()
@RadkaCh Teď se mi zobrazuje u tebe pod techtem nějaký metřích jak je váš kluk starý a jak dlouho jste manželé
. Předtím se mi to nezobrazovalo…
@Irees ono se to nekde nastavuje, jestli chces zobrazovat metriky nebo ne. Tak sis to asi nekde preklikla a ani o tom nevis ![]()
Ahoj holky,
tak co plánujete na víkend? My jedeme na chalupu, takže to zas budeme sekat trávu jak mourovatý
. No super relax
. Ty metříky jsem si už zase vypla, asi jsem si to předtím opravdu zapla nějak omylem.
Jo a MS mi mešká už 2 dny, takže zítra ráno budu dělat test ![]()
My tady máme o víkendu pouť, tak se budeme flákat
Ba ne, teď přiděláváme parapety na okna a až bude kluk spát, tak budu umývat okna v kuchyni a obyváku a až dorazí, tak věšet záclony.
U mě zatím taky pořád nic, test tady nemám, tak nevím. Žaludek se pořád občas ozývá a podbřuch taky ![]()
A co zbytek? Kde se loudají? @Teereeza Co se u tebe vyvinulo?
@RadkaCh Mě teda bolí podbřuch docela fest, a občas píchne tady nebo onde
a v kříži mě teda bolí jak starou bábu. Těším se že až přijdu z práce domů, tak si půjdu s malým lehnout. Takže oproti mě si akční
.
No tak si musíme držet navzájem palce aby mrcha nedorazila ![]()
Ahoj holky
my jsme na chalupe, zrovna jsem sklidila svoje redkvicky ![]()
A co vy a vase mrchy?
Doufam, ze stale nic? @Irees zkousela jsi dneska ten test?
Ahoj holky, tak ja nevydrzela a zkusila test uz vcera odpoledne a je to TAM
![]()