Potahované dorty - volná diskuse

• Otevřená skupina

Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
6.4.10 12:42

ahoj, mělo by se to péct v misce, já to pekla v takové té skleněné zapékací, která nemá ani vypouklé dno, spíš rovné, ale těma růžema to pak nabyde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
9.4.10 20:16

hmmm,tak přesně tu zapékací mísu nemám - všechny jsou hranaté… :-( Tak jsem dneska vymyslela,že to upeču v normální dortové formě a ty okraje potom do kopečka nějak seřežu a vytvaruji těma kytičkama,lístečkama… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
15.4.10 11:23

Ahojki.moc prosíme o hlasy pro mé lumpíky do soutěže.může se hlasovat z compu 1× za 24hodin u obou.pokud kliknete po více dní budem o to radši.Fakt moc díky.Andy+Domi+Ajka.jste zlatíčka Smile
http://www.mcdonalds-soutez.cz/detail/id/4471/
 http://www.mcdonalds-soutez.cz/detail/id/4473/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
15.4.10 20:25

Ahoj,

hlas jsme ti poslali - na popud manžela - prý když jste z Krásného Pole… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.4.10 00:37

No to se nestačím divit, vůbec mi nechodily upozornění na mail. Nebýt toho, že teď peču Samíkovi dort k roku a říkala jsem si, že mrknu, tak ani nevím, že tu něco přibylo :cert:

Takže tímto mooooc chválím všecky dorty, které tu přibyly od strany 7 :mrgreen:

Já mám rozdělanou mašinku, už se chladí v lednici a zítra budu potahovat. Tak jsem na to zvědavá :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
17.4.10 11:31

Angu, my jsme taky zvědavý! 8O 8O :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
17.4.10 11:32

Jéžiš, mě to čeká za týden :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
17.4.10 16:13

Angu - no jo vlastně, vy už slavíte první životní jubileum… :wink:
Tak ať vám to brzo dopadne!

U nás je pařez odložen ze zdravotních důvodů se oslava zatím nekonala…
Tak asi budu dělat pařez a myšky na sýru zároveň…

Nějak jsem si na těch dortech začala ujíždět… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.4.10 17:08

Tak jsem tu :mrgreen: Bolí mě záda, ale jsem spokojena. Původně teda měl být červený, ale malinová červen mi vyšla do růžové, tak jsem přidala nějakou modrou a oranžovou, ať to nemá moc holčičí :lol: :lol: :lol: Samík ho komentoval slovy ntototeteteta ntoteteta-a-a a hrozně se po něm sápal, tak se mu asi líbí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
18.4.10 13:56

Angu - krásné!! To je neskutečné,že už má rok,že? Taky Vám to tak rychle uteklo? Si vzpomínám jak jsem vás loni coby sama těhotná špehovala jak se vám rodí… :oops: :wink:

Dneska jsem v tescu ulovila ty vykrajovátka písmenka a čísla - měli je slevněné (asi totální výprodej) z 180 na 45 Kč - a to jsem tam prostě nemohla nechat… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.4.10 22:27

Kacenko, díky moc. No jo, cosi to uteklo - jsem si říkala, že to je tak strašně daleko a už začal druhý rok 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
19.4.10 14:43

Ahoj holky, dlouho jsem nic nenapsala, kazdopadne chvalim dortiky!!! Za chvili bude kveten, to je u nas plno narozenin, tak se pak taky pochlubim.. :wink:

Anguo, koukam novej metrik.. :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
20.4.10 12:18

Ahojky!

Nějak jsem to tady poslední dobou nestíhala :oops:

Angu … ta mašinka je fakticky parádní a barvy jsi vážně vychytala takové klučičí!!! :palec: :potlesk:

Kačenko … nějak jsem čekala, že tu bude fotečka dortíku Kytice - psala jsi, že ho chceš dělat, ne?

Alenko… ahoooooooj :mavam:

No, já pekla minulý týden neplánovaně dortík ke křtinám - je podobný tomu dřívějšímu, ale fotečku Vám dám - malinko jsem se u něj uklidňovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
20.4.10 21:53

Anguo já si pořád myslím, že máš doma miminko, a ono už ne… 8-o Moc Samíkovi gratuluju k 1.narozeninám, ten dort je moc hezký, barvy parádní…

Nonino krásný dort, jako vždycky..ale koukám do podpisu, tak moc držím palce, ať jsou vyšetření v pořádku.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.4.10 22:05

Díky moc za pochvaly, těší to… :-D

A moc chválim Nonin dortík :palec: Ty kytičky, to by nebylo nic na moje nervy :lol: :lol: :lol:
A taky držím palec na vyšetření…

Judy, no jo, už je z něho oficiální batole :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny