Potahované dorty - volná diskuse

• Otevřená skupina

Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4332
7.5.10 08:32

Ahojda!

Panuško … no tééééda, koukám, že je z Tebe zdatná figurkářka :potlesk: … je to moc hezounké a milounké - vážně … dortíček je taky moc pěkný, povedl se a prvotinu bych teda netipovala … s potahovkou to dělám stejně - poradila jsi si bravurně :wink: … hmoty se dají koupit v cukrářských obchodech nebo přes net … třeba tady http://shop.svetpeceni.cz/kontakty.html?…

Kacenko … super rady k potahovkám pro ty co mají pekárnu - opravdu - možná by bylo fajn to připsat i do diskuze o potahovkách - pokud je tam recept na tu, kterou jsi dělala, prosím, napiš o kterou šlo a ty Tvé rady - a pokud by tam receptík nebyl, napiš ho tam i s postřehy - díky moc :kytka: (si říkám, že pokud někdo hledá jenom potahovky a nezabrousí k nám do diskuze, aby se dočetl vše)

Alenko … můžu říct, že jak jsem vyzkoušela černou gelovku tak musím říct, že se s nimi barví opravdu bezvadně :potlesk: … pak písni, jak jsi na tom s tím WI (White icing) jestli bude dobrý na práci - možná tě pak s Tvým svolením zase „zneužiju“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
7.5.10 08:33

No a tady je můj dnešní výtvor - neteřinka miluje Tweetyho a jedem tam na víkend na oslavu … nezdá se Vám přeplácaný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.5.10 08:53

Nonino díky, měla jsem z toho radost jak malá. Na to že jsem původně chtěla jen nějaké berušky na klasický dort :mrgreen: :mrgreen:

Nejhorší bylouplácat tu hmotu na potahování pak už to byla sranda. Figurky jsou podle návodů z netu, sama bych z toho asi takhle hezký figurky neudělala :lol:

Tweety super, přeplácaný mi to nepřipadá, tak akorát. :wink:

Ještě dají se koupit někde formičky na malinké kytičky? nebo to vykrajujete ručně, to asi ne ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
7.5.10 09:10

Panuško … sjeď si ten odkaz na cukrářské potřeby - určo tam jsou vykrajovátka a hejblátka a pokud jsi registrovaná na www.dortomanie.cz tak tam budou taky odkazy na různé pomůcky. Je toho tolik , že z toho až přecházejí oči :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.5.10 09:48

Nonino už jsem objevila jeden obchod u nás, tak tam asi někdy v týdnu sjedu, chtěla bych nějaké kytičky :mrgreen: snad tam nenechám celej rodičák :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.5.10 13:24

Tak dort i dnes vypadá dobře, tvrdý to není a určitě to bude mňamka. Jen jsem to teda ukázala tomu mímu píděti a ona se těch berušek bojí. Celkově je teda strašpytel, ale nevím teda jak budou vypadat fotky z 1. narozenin :lol: :lol: :lol:

na žirafu si sáhla si po 5 minutách zkoušení ale na berušku ani náhodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
7.5.10 18:18

NOni - aha vidíš - to mi vůbec nedošlo,že jsem neupřesnila,se kterou jsem se matlala. Dělala jsem tu mléčnou od Ariel. Ještě to tu prolezu a hodím tip do ostatních diskuzí… :wink:

Panuš - jsem taky beran jak vyšitý - jsem si vysnila vláček pro Kubíka a večer se mi hmota nepovedla,tak jsem s ní mrskla do ledničky a celou noc nespala - jak jsem byla vydrážděná,že se mi něco nedaří. Ráno jsem k tomu stoupla znova a vše dobře dopadlo - všichni valili bulvy - možná i proto,to peču - aby všichni čuměli… :lol: :wink:
Jinak všechny nově napečené dorty jsou parádní! :pankac:

Příspěvek upraven 07.05.10 v 18:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
7.5.10 18:20

A tady je můj další výrobek - zrecyklovala jsem vláček,který zbyl a zbytek hmoty z obalování… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.5.10 19:54

Kacenko moc pěkný, zrecyklovaná hmota mě pobavila :palec: :palec: :palec:

Holky ještě dotázek, dá se potaženej dort dozdobit klasickým krémem? dělám krém 1/2 másla 1/2 hery a pudink. Jen jsem si říkala, že když se Veruš těch berušek bojí tak že bych to nějak dozdobila krémem aby se měla aspoň v čem matlat. Ale nevím jestli bych to tím nezkazila. :nevim:

Jinak já to taky dělám aby ostatní čučely (mimo jiné) když jsem se ptala mamky kde koupit potravinářské barvivo a že budu zkoušet potahovaný dort tak se smála a pak valila oči když jsem jí večer poslala fotku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.5.10 22:59

Holky, teeeda :potlesk: paradani kousky!!! Nadhera!!! Ja jsem tu jen na skok, prave patlu zahradku, s hmotou WI to jde uzasne, potahovani je naprosta pohoda..A barveni gelovkou je bez chyby!! Jen ta chut neni idealni..

Ja myslim, ze vsechny to delame, aby vsichni cuceli.. 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.5.10 00:03

Noni, druhé plánujem někdy na podzim začít počínat :lol: :lol: :lol:
Posun bude, to se ví :palec:
Tweety se mi zdá skvělý :-D

Panuško, chválím berušky i žirafu, já jsem na modelování ještě nenašla odvahu :roll: :lol:

Kačenko, recyklovaný dort je super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.5.10 15:09

Prave jsem dokoncila zahradku pro tchyni, tak se bezim pochlubit :pankac: Ta pani, to je pochopitelne tchyne, jsem zvedava, kdo si ji zitra da 8-) Jinak musim rict, ze s WI je to jedna basen neco delat, ale chutove jsme nekde jinde, tak nevim, zda se u jednodussich dortiku nevratim ke hmote od Ariell.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.5.10 15:12

Jiny uhel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
8.5.10 15:18

Nestíhám moc psát, ale musím pochválit všechny ty nové výtvory co se tu objevily…fakt pěkné, chytám tu spoustu inspirace a až budu mít víc času, určitě taky něco upeču..nějaké nápady už mám, jen ten čas..

Alenko ta tchýně je udělaná super, celá zahrádka se moc povedla…určitě budeš mít úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
8.5.10 17:10

Alenko :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: tak to nemá chybu!

a sluníčko i tweety je taky moc pěkný, ale přecijen na tcháni mezi záhonky to nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny