Potahované dorty - volná diskuse
- Otevřená skupina
Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (608)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojda!
Panuško … no tééééda, koukám, že je z Tebe zdatná figurkářka
… je to moc hezounké a milounké - vážně … dortíček je taky moc pěkný, povedl se a prvotinu bych teda netipovala … s potahovkou to dělám stejně - poradila jsi si bravurně
… hmoty se dají koupit v cukrářských obchodech nebo přes net … třeba tady http://shop.svetpeceni.cz/kontakty.html?…
Kacenko … super rady k potahovkám pro ty co mají pekárnu - opravdu - možná by bylo fajn to připsat i do diskuze o potahovkách - pokud je tam recept na tu, kterou jsi dělala, prosím, napiš o kterou šlo a ty Tvé rady - a pokud by tam receptík nebyl, napiš ho tam i s postřehy - díky moc
(si říkám, že pokud někdo hledá jenom potahovky a nezabrousí k nám do diskuze, aby se dočetl vše)
Alenko … můžu říct, že jak jsem vyzkoušela černou gelovku tak musím říct, že se s nimi barví opravdu bezvadně
… pak písni, jak jsi na tom s tím WI (White icing) jestli bude dobrý na práci - možná tě pak s Tvým svolením zase „zneužiju“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a tady je můj dnešní výtvor - neteřinka miluje Tweetyho a jedem tam na víkend na oslavu … nezdá se Vám přeplácaný???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nonino díky, měla jsem z toho radost jak malá. Na to že jsem původně chtěla jen nějaké berušky na klasický dort
![]()
Nejhorší bylouplácat tu hmotu na potahování pak už to byla sranda. Figurky jsou podle návodů z netu, sama bych z toho asi takhle hezký figurky neudělala ![]()
Tweety super, přeplácaný mi to nepřipadá, tak akorát. ![]()
Ještě dají se koupit někde formičky na malinké kytičky? nebo to vykrajujete ručně, to asi ne ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Panuško … sjeď si ten odkaz na cukrářské potřeby - určo tam jsou vykrajovátka a hejblátka a pokud jsi registrovaná na www.dortomanie.cz tak tam budou taky odkazy na různé pomůcky. Je toho tolik , že z toho až přecházejí oči ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nonino už jsem objevila jeden obchod u nás, tak tam asi někdy v týdnu sjedu, chtěla bych nějaké kytičky
snad tam nenechám celej rodičák
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dort i dnes vypadá dobře, tvrdý to není a určitě to bude mňamka. Jen jsem to teda ukázala tomu mímu píděti a ona se těch berušek bojí. Celkově je teda strašpytel, ale nevím teda jak budou vypadat fotky z 1. narozenin
![]()
na žirafu si sáhla si po 5 minutách zkoušení ale na berušku ani náhodou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NOni - aha vidíš - to mi vůbec nedošlo,že jsem neupřesnila,se kterou jsem se matlala. Dělala jsem tu mléčnou od Ariel. Ještě to tu prolezu a hodím tip do ostatních diskuzí… ![]()
Panuš - jsem taky beran jak vyšitý - jsem si vysnila vláček pro Kubíka a večer se mi hmota nepovedla,tak jsem s ní mrskla do ledničky a celou noc nespala - jak jsem byla vydrážděná,že se mi něco nedaří. Ráno jsem k tomu stoupla znova a vše dobře dopadlo - všichni valili bulvy - možná i proto,to peču - aby všichni čuměli…
![]()
Jinak všechny nově napečené dorty jsou parádní! ![]()
Příspěvek upraven 07.05.10 v 18:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tady je můj další výrobek - zrecyklovala jsem vláček,který zbyl a zbytek hmoty z obalování… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kacenko moc pěkný, zrecyklovaná hmota mě pobavila
![]()
Holky ještě dotázek, dá se potaženej dort dozdobit klasickým krémem? dělám krém 1/2 másla 1/2 hery a pudink. Jen jsem si říkala, že když se Veruš těch berušek bojí tak že bych to nějak dozdobila krémem aby se měla aspoň v čem matlat. Ale nevím jestli bych to tím nezkazila. ![]()
Jinak já to taky dělám aby ostatní čučely (mimo jiné) když jsem se ptala mamky kde koupit potravinářské barvivo a že budu zkoušet potahovaný dort tak se smála a pak valila oči když jsem jí večer poslala fotku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, teeeda
paradani kousky!!! Nadhera!!! Ja jsem tu jen na skok, prave patlu zahradku, s hmotou WI to jde uzasne, potahovani je naprosta pohoda..A barveni gelovkou je bez chyby!! Jen ta chut neni idealni..
Ja myslim, ze vsechny to delame, aby vsichni cuceli..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noni, druhé plánujem někdy na podzim začít počínat
![]()
Posun bude, to se ví ![]()
Tweety se mi zdá skvělý ![]()
Panuško, chválím berušky i žirafu, já jsem na modelování ještě nenašla odvahu
![]()
Kačenko, recyklovaný dort je super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prave jsem dokoncila zahradku pro tchyni, tak se bezim pochlubit
Ta pani, to je pochopitelne tchyne, jsem zvedava, kdo si ji zitra da
Jinak musim rict, ze s WI je to jedna basen neco delat, ale chutove jsme nekde jinde, tak nevim, zda se u jednodussich dortiku nevratim ke hmote od Ariell.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestíhám moc psát, ale musím pochválit všechny ty nové výtvory co se tu objevily…fakt pěkné, chytám tu spoustu inspirace a až budu mít víc času, určitě taky něco upeču..nějaké nápady už mám, jen ten čas..
Alenko ta tchýně je udělaná super, celá zahrádka se moc povedla…určitě budeš mít úspěch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alenko
tak to nemá chybu!
a sluníčko i tweety je taky moc pěkný, ale přecijen na tcháni mezi záhonky to nemá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- kubmaja02 , 8.12.24 12:50
- Emma24 , 31.3.23 17:42
- negra , 16.6.21 22:10
- 2424 , 15.1.21 19:20
- Olejnicka , 25.9.20 16:50
- Aduš8 , 23.6.20 12:02
- Karlíkovka , 21.1.20 07:27
- Matýsek21 , 11.4.19 14:19
- LadyLada , 24.2.19 14:03
- Ennny , 13.2.19 09:56
- Martasek001 , 14.7.18 20:01
- tedeira , 13.5.18 13:08
- Kattynka89 , 13.5.18 01:59
- Klopotkova , 15.2.18 22:14
- Marketa1976 , 15.1.18 00:33
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Chronické problémy
- 2.6.26 21:33
- Amassakoul
- 2
Snažení o mimi - 1. Cyklus po vysazeni...
- 2.6.26 22:52
- Dahlia0409
- 17
Hodinky/náramek s GPS pro dítě
- 2.6.26 23:48
- Amalthea
- 9
Kognitivně behaviorální terapie...
- 2.6.26 23:11
- Dexter249
- 7
V levém vaječníku mi nedozrávají vajíčka....
- 3.6.26 00:15
- Černá Madonna
- 7
Nechci zůstat s přítelem protože…
- 2.6.26 22:06
- JancaS84
- 16
Cestovní taška ze Sportisima: Objevila...
- 2.6.26 20:20
- Amalthea
- 8
Partnerova nevěra po 12letém vztahu
- 3.6.26 00:33
- jedno.devce
- 14
Neurologické vyšetření po porodu –...
- 2.6.26 21:32
- Anonymní
- 4
Jak na sušičku (AEG s tepelným čerpadlem)...
- 2.6.26 22:53
- AnastazieB
- 14
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 3.6.26 02:19
- Luxusnixicht
- 109487
Vanilla Sex, wtf?!
- 3.6.26 01:30
- Amassakoul
- 7
Intimní fotografie mužů vs žen
- 3.6.26 01:25
- Amassakoul
- 37
Půlroční miminko - nonstop pohyb a...
- 3.6.26 01:09
- Jennifer Bibiana
- 10
Posilovna v Praze pro 40+
- 3.6.26 00:35
- Amassakoul
- 7
Partnerova nevěra po 12letém vztahu
- 3.6.26 00:33
- jedno.devce
- 14
Za znásilnění neteře a praneteře podmínka.
- 3.6.26 00:29
- BohunkaP
- 107
Tepelné čerpadlo vzduch voda zkušenosti?
- 3.6.26 00:17
- Skvařilkova
- 38
V levém vaječníku mi nedozrávají vajíčka....
- 3.6.26 00:15
- Černá Madonna
- 7
Rozchod a možné tehotenstvo
- 2.6.26 23:58
- Černá Madonna
- 155