Potahované dorty - volná diskuse

• Otevřená skupina

Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
16.11.10 20:09

Asi bych pridavala mleko a cukr pul napul. Voda se ma pridavat opatrne ne vsechna naraz.. Ja to mam zase vzdycky tuhy - malo vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.11.10 20:26

Katy přidej cukr a suš. mlíko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.11.10 20:48

HOlky díky, tak jsem zkusila přidávat cukr a mléko a už je to teda asi dobrý.
Teď bych ještě potřebovala poradit, čím podsypáváte když ten marcipán chcete vyválet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.11.10 21:44

bramborovým škrobem a hodně, cítit to nejde a marcoš se nelepí, a podsypává - cukruje se i pak korpus dortu resp. ta omazanina krémová :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.11.10 22:37
lacenka píše:
bramborovým škrobem a hodně, cítit to nejde a marcoš se nelepí, a podsypává - cukruje se i pak korpus dortu resp. ta omazanina krémová :wink:

Joo 8-o i dortik? A procpak? Ja to teda nedelam a zatim zadna traga :think: Ale necham si poradit..

Jinak na dotaz vyse tak, jak pise Lacenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.11.10 11:31

Alenko neklouže to pak a marcoš na dortíku líp drží, neroztíká se tolik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.11.10 11:32

Holky tak díky za tipy, marcipán vypadá super, už dokonce vykrajuji nějaké lístečky, kytičky atd. Jen chtěla jsem udělat i růžičky a ty mi nějak nejdou. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.11.10 19:16

Já podsypávám moučkovým cukrem, ale většinou vyvaluju na silikonovym válu a na ten se to nepřilepí, takže to jde krásně dolů a přenáší se to taky super. A dort jsem nevěděla, že se sype taky. Mě to teda na něm neklouzalo.

Teď jsem dělala tento dortík:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.11.10 19:27

Katy, tohle je moje první růže, která se růži podobá, ale ještě bude chtít vylepšit. Byla tady jedna, která je krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.11.10 13:56

Tak jeden dort už je hotov, no sice nic moc, ale tak byl to první pokus o nějakou dortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
23.11.10 23:39

Já se musím taky pochlubit svým výtvorem na neplodnický sraz, takže tématický :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
24.11.10 16:22
kadlina píše:
Já se musím taky pochlubit svým výtvorem na neplodnický sraz, takže tématický :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tak ten je vážně skvělej, to by mě nenapadlo :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
24.11.10 19:29

Ahoj holky, měla bych dotaz na noninu nebo Alenku. Konečně jsem se dostala k tomu, abych se podívala na začátek a jak jsem tak koukala, tak jsem si všimla, že používáte pod dorty nějaký „tácky“ s barevnym papírem, nevim jak bych je pojmenovala. Z čeho je děláte a jakým papírem obalujete? Už pomalu začínám dělat dorty na zakázku a mam jen jediný tác, který nechci udat a nevim co jinýho bych pod ně dala, kdybych ty tácy koupila, tak mě to vyjde dost draho, i když bych si je pak do dortů napočítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.11.10 10:58
kadlina píše:
Já se musím taky pochlubit svým výtvorem na neplodnický sraz, takže tématický :mrgreen:
:palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: skoro lituji že k vám nepatřím :wink: (VTIP!!!!!)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.11.10 13:51

Holky pekne dortiky!!! :potlesk: :potlesk:

Pettulle, ja pouzivam primo dortovou podlozku. Ke kupovana v cukrarskem obchode http://shop.svetpeceni.cz/ Je omyvatelna, takze ji pouzivam stale dokola. A je celkem i pevna, pravda pod 6kg dortikem se trochu prohnula, ale drzela!! Stala tusim kolem 60Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny