Potahované dorty - volná diskuse

• Otevřená skupina

Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
14.1.11 20:47

Koukám, co je tady zase nových výtvorů. 8-o Super!!! :palec:
Tak já se taky pochlubím svým dílke. Bylo to pro tatouchovýho syna ke dvacetinám. Hondu Civic v tom nehledejte, nenajdete, byla jsem ráda, že to vypadalo jako dopravní prostředek. Ale mladej byl nadšenej. :wink:

Lacenko - to s tím živočisným uhlím myslíš vážně? 8-o :lol: Já jen, že mě v březnu asi čeká krtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.1.11 21:39

Holky, já se Vám taky teda pochlubim

Taky mi to s tim uhlim přijde trochu divný, neni možný tim nějak uškodit? Vim, že se používá proti průjmu i když mě to teda nikdy nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
15.1.11 11:19

Tak já bych se toho uhlí tak nebála. V potravinách je tolik chemie,že kousek uhlí nám neuškodí… :zed: A pak na oslavách se většinou jí to i tamto a kombinace mnohdy minimálně podivné,takže takové uhlí může předejít pozdějšímu běhání… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
15.1.11 16:48

Jj četla sjem to na nějakém cukrářském webu :pankac: 4erné uhlí je zažívání prospěšné takže škodit určitě nemůže a že to funguje jsem vyzkoušela když jsem dělala v červnu patinu drakovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.1.11 14:16

Koukám zase krásný dortíky!!! :potlesk:
Taky se pochlubím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.1.11 14:17

A ještě jeden - pokerový stůl kdyby někdo nevěděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.1.11 14:19

a další.. a zbytek až stáhnu fotky z foťáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.1.11 17:28

Alenko, hezký dortíky, to pivčo je sladkej nebo slanej? Já bych chtěla něco takovýho, ale ve slaný verzi a pořád přemýšlím jak udělat tu etiketu, jestli zvlášť z marcipánu nebo ji tam namalovat a nebo papírovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
16.1.11 18:29

Holky, moc hezký dortíky! :palec:

Lacenko, díky za tip s černým uhlím. Chci dělat dceři berušku a právě jsem přemýšlela, jak udělám tu černou :think:. Taky myslím, že to nemůže nijak ublížit. Jen aby z toho všichni neměli černou pusu a zuby :mrgreen:. Při normálním použití to docela dost barví :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
17.1.11 19:14
Pettulle píše:
Alenko, hezký dortíky, to pivčo je sladkej nebo slanej? Já bych chtěla něco takovýho, ale ve slaný verzi a pořád přemýšlím jak udělat tu etiketu, jestli zvlášť z marcipánu nebo ji tam namalovat a nebo papírovou.

Petule, to pivko je sladky, nahore je slehacka. Byl to dort ze zbytku a nemela jsem cas se patlat s etiketou, takze celkem dobre poslouzila i papirova. Puvodne to mel byt klasicky pullitr, ale krapet se rozjel a byl z toho bucláč :lol:
Ty jsi holka sikovna, takze verim, ze tu etiketu zvladnes udelat :wink: . Ja musela mit Budvar a to bych nezvladla ani omylem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.1.11 20:15

Alenko díky za pochvalu, já budu potřebovat Gambrinus, tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.2.11 14:38

Tak vkládám svůj první letošní dortík.

Add. slaný dortík se nekonal, protože jsem dostala tip, že by si oslavenec přál udělat banánky, tak jsem dělala banánky a oslavenec mi řekl, že jsem si ho jimi koupila jak mu chutnaly, navíc po mě hned chtěl každý recept, což ale nebylo jednoduchý, protože jsem krém dělala od oka a tak nějak „co dům dal“ :mrgreen: , ale byl opravdu výbornej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.2.11 09:07

jééé já na vás zapoměla s přejetým pejskem k Tomíkovým narozkám :mrgreen: Mno moc se mi nepovedl, byl takovej placatej, ale byl delikátní tak aspoň něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.2.11 19:42

Lacenko, hlavně když chutná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.2.11 13:36

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: vy jste všechny takové šikulky  :kytka: