Potahované dorty - volná diskuse

• Otevřená skupina

Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
25.3.11 14:47
Angua píše:
Alenka píše:
Angua píše:
Alenka píše:
Anguo, cece takovej detail..neni krtek nahodou cernej :roll: :-D
Je, ale shodli jsme se, že tmavě hnědý taky může být, když nám bude víc chutnat :mrgreen:
No to mas recht, snad takto uvazuje i Samik :wink:
No jestli v tom pozná Krtka, bude to pro mě výhra :lol: :lol: :lol:

Ale pozna!! Jen se nepodcenuj!! :wink: Navic ve dvou letech uz by mohl celkem bezpecne vedet, jak krtek vypada 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.3.11 14:48

Jo, poznává různé krtky, když jsem projížděla MMB, tak poznával i ty méně zdařilé, tak právě myslím, že to bude v pohodě. Děti mají fantazii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.3.11 19:15
Angua píše:
Jo, poznává různé krtky, když jsem projížděla MMB, tak poznával i ty méně zdařilé, tak právě myslím, že to bude v pohodě. Děti mají fantazii :mrgreen:

Joo tak tomu rikam spravny pristup, nejdriv naucit rozpoznavat i mene zdarily krtky :mrgreen: Ty jsi koumak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.11 09:56

Ahoj děvčata, tak se jdu „pochlubit“ se svým včerejším výtvorem. Měl být tříbarevný, ale díky krému se mi ucpávala špička a tak jsem se s tím mordovala víc než jsem si představovala a tak jsem se naštvala, že zůstal jednobarevný a to i díky tomu, že mi praskaly zdobící sáčky a přes plátěný to teklo všude možně kudy mohlo, tak prosím o přehlédnutí tohoto detailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.11 10:01

Další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.11 10:04

A detail ksichtíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.11 10:07

Jak živý :palec: Až by mi přišlo morbidní ho sežrat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.11 10:09

Anguo, děkuju :mrgreen: taky ho mamka odmítla nakrojit  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.3.11 15:16

jedna Jůlie pro naši princeznu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.11 17:15
lacenka píše:
jedna Jůlie pro naši princeznu :wink:

Ona už má rok??? Tak to je maso :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
26.3.11 23:18

Angu tak ti jdu rozmluvit bílou potahovku z čokolády - pekla jsem paříž, tak jsem si řekla, že bych to mohla vyzkoušet, měla jsem zbytek kvalitní čokolády z Německa, tak akorát na růžičku. Udělat to šlo v pohodě, ale pracuje se s tím mnohem hůř než s čokoládovou - strašně to taje v ruce, takže rozválet - do lednice - vykrájet kolečka - do lednice - po každým přilepeným kolečku do lednice. Fakt pakárna a ruce umaštěný. Prostě jak je to samý tuk, tak to tak nejde, trhá se to a ve finále bílá čokoláda nemá výraznou chuť, takže po přidání sirupu už moc nepoznáš, z čeho to je :nevim:
Jestli budeš potahovat a chceš bílé pacičky, tak bych možná zkusila tohle: http://cook.blog.cz/…lovaci-hmota chutí to na netu přirovnávají marcipánu, nezkoušela jsem, ale účel to splní a nebudeš muset kupovat suš.mléko.
Teda jestli nakonec budeš vůbec potahovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.11 23:28

Kadli, dík, tak to dělat teda nebudu… Já si íkám, že si na ten kousek koupím už hotový marcipán - teď jsem na něho hleděla v Kauflandu, mají to prej aj v Lidlu, tak se s tím nebudu pyzdit kvůli kousku… A potáhnout si ho chci zkusit, takže potahovaný bude :mrgreen: (měla bych teda zajít na ten sirup, ať ho pak nehoním na poslední chvíli… :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
30.3.11 13:56

Dobry den,

nikdy jsem nic nepekla,max. srnci hrbet :oops: , ale mam strasnou touhu upect dceri k prvnim narozeninam dort :mrgreen:

Jen se asi necitim jista v jedine etape pripravy :oops:

Nechci nikoho otravovat,ale mozna to nektera z vas ma jako opravdovy konicek a pomuze mi??

Nevim jestli si troufam moc,ale chtela jsem hlavu pejska ..pridam foto.

Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
30.3.11 14:03

Jinak kdyz se divam na Vase vytvory,tak ta hlava psa :mrgreen: pro Vas musi byt hrozna nuda,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
30.3.11 22:23

ahoj armli, tak ta hlava nevypadá vůbec složitě a jako začátečník bys to zvládnout mohla. Takže si nejprve upečeš korpus, ten pak okrájíš podle potřeby a budeš skládat tu hlavu, dotvaruješ pak punčovinou, tzn. smícháním rozdrobeného korpusu s krémem, může být i marmeláda a pro dospělé alkohol. Pak záleží jestli chceš potahovaného a nebo krémového. Pokud něčemu nebudeš rozumět, tak mi klidně můžeš napsat SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny