Potahované dorty - volná diskuse

• Otevřená skupina

Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
3.4.11 11:01

a z boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.4.11 13:39

Ahoj holky :kytka:
vkládám sem můj včerejší „pokus“ :-D
Zdobení mi moc nejde, tak jsem to letos pořešila jedlým papírem :oops:

Chodím sem občas nakukovat a musím uznat, že na Vás nemám. Jste šikovné :palec: všechny dorty jsou krásné!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
22.4.11 15:12

Marpe, krásný dortík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.4.11 19:18
Pettulle píše:

Děkuju, za moc to nestojí. Musím zapracovat :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
22.4.11 19:26
Marpe píše:
Pettulle píše:
Děkuju, za moc to nestojí. Musím zapracovat :-D :wink:

Mě se líbí, je jednoduchej a opravdu hezkej a jak se řiká: v jednoduchosti je krása :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.4.11 19:44

Mě se zase strašně líbí potahovaný dorty s různými figurkami, květinami (chodím šmírovat na několik webů, včetně dámy.cz) - ale nemám na to doma dost trpělivosti a taky náčiní :-?
Navíc jsem blb koupila krásné tvořítka na krajku kolem potahovaného dortu, ale neumím ji použít :zed: :oops:
Včera jsem se tu s tím mordovala a prostě ne a ne to jít. Tak jsem ze zoufalství obtiskala kolem dokola jen začátek tvořítka :-? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
22.4.11 20:47

ono je víc druhů, můžeš hodit foto? nebo odkaz na tu krajku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
22.4.11 21:11

Marpe - přesně, jak píše Petule - v jednoduchosti je krása, dortík se ti povedl! :palec:

a tady je poslední výtvor … na přání dcerky, která podobný zahlídla tady ve fotogalerce. ¨Navíc jí musím pochválit, z poloviny ho se mnou vyráběla i zdobila (pravda, leckde to je znát, ale byl to vlastně dort nás obou a dost jsme se u toho pobavily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
22.4.11 21:11

a tohle z něj zbylo po náletu 8 strávníků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
22.4.11 21:21
sandrik píše:
a tohle z něj zbylo po náletu 8 strávníků :lol:

Taky hezkej dortík :palec: , holky, vy mi děláte chutě! Navíc jak je nakrojenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.4.11 23:39
Pettulle píše:
ono je víc druhů, můžeš hodit foto? nebo odkaz na tu krajku?

Mám tyhle… http://eshop.timidekor.cz/…-lista-Set-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.4.11 23:41

sandrik dort krásný :palec: povedený!!! Na patrový jsem zatím ještě neměla odvahu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
23.4.11 11:12

Marpe, tak tu můžeš použít 2ma způsoby, buď ji otiskneš přímo do dortu jako se to dělá u patchworku a nebo s ní vykrojíš pásky. 1. možnost vtisknutí, jako jsi to udělala do toho rantlu, tak tu krajku vezmeš a přiložíš na stěhu dortu, jedno v jaký výšce a vtiskneš po celym obvodu, tady je třeba mít hladce začištěný spodek a nebo tam můžeš dát „provázek“ nebo spletený ze dvou či copánek, abys ho začistila a 2. možnost, vyválíš si hmotu na výšku tý krajky, spodek ořízneš, aby se ti vytvořil pásek a tou krajkou vykrojíš vršek, opět je na tobě jak silný pásek uděláš. A můžeš vlastně vzhůru nohama a nebo normálně, což je nejlepší způsob.

Patrového dortu se vůbec neboj, je to jako bys dělala 2 jednopatrové, akorát to menší patro dáš na to větší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
23.4.11 11:13

Je to vlastně něco jako jsem dělala já ten dezén na tý pneumatice, akorát já to dělala rádýlkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.4.11 21:48
Marpe - dort máš krásný, hezky hladce potažený, rovný, spodní okraj nápaditý.

Akorát ta svíčka mě tam docela ruší, tu bych tam nemusela mít..

Já mám udělátek habakuk, ale kolikrát nepoužiju skoro nic, i bez nich se dá udělat krásný dort.
Na figurky jsou fajn hlavně minikostice.

Vlastní ukázku použití těch lišt coby spodního okraje nemám - ale určitě dohledáš spoustu obrázků - ale jsou rozhodně moc fajn, užiješ je, tady třeba jeden můj dort.
Ať se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny