Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chytrak píše:
Tak vzdycky muzes jit hlavou proti zdi. A spousta neproziravych zen furt veri, ze je to ta nejlepsi cesta
Jistě
![]()
Hele ja jsem treba tak neschopna, ze mam v koupelne hromadu pradla na podlaze, nadobi ve drezu, mimino na me hulaka cely dny a v noci se mi budi i 10×. Jen chlapa mam normalniho, nastesti ![]()
No ono aby toho nebylo málo tak ještě přidal.
Je to dva dny zpátky, nespala jsem takže trocha přecitlivělosti a nějak na mě vše dolehlo, byla jsem skleslá, bez nálady… Myslím si že na každého z nás všechno jednou prostě dolehne, takže asi nemusím popisovat jak mi bylo. No a ten pán se kterým bydlím mi volal z práce aby se zeptal jak je… No vysvětlila jsem mu že jsem unavená a že na mě vše padlo. Jeho odpověď mě srazila ke kolenům. Místo povzbuzení nebo něčeho hezkého mi řekl, že bych se neměla litovat, prý mám doma Havaj a starost o půl roční mimčo není zas tak nic hroznýho, že on chodí do práce a má to mnohem horší. No dámy a pánové nevím jak vy ale co bych dala za to kdybych měla život jako on… V noci se v klidu vyspat, odmakat si 8 hodin v práci a přijít domů a nemuset nic dělat. ( Samozřejmě za malou jsem hrozně ráda a miluju jí nadevše, ani bych jí nevymněnila ale jeho věty mě dohání k šílenství ) Prostě každý to má jinak a já si vyzkoušela dělat oboje ať už chodit do práce( makala jsem jak kůň ve fabrice ale žádná pásová výroba, lítaly jsme po celé lince a obsluhovaly několik strojů…) Tak jsem si vyzkoušela i to jaké je se starat o miminko a dle mého názoru bylo mnohem jednodušší dřít jako mezek a pak mít více méně klid než být pomalu 24 hodin ve střehu. Samozřejmě když jsem mu tutéž větu řekla tak ze mě udělal naprostou čurinu co prý patří do menšiny možná že jsem dokonce jediná která to tak má, protože každý to vidí obráceně…
![]()