Pozná přístroj inbody silikony?

Anonymní
3.7.20 13:48

Pozná přístroj inbody silikony?

Ahoj,
chtěla bych si nechat udělat analýzu těla na přístroji inbody a zajimalo by mě, jak to vyhodnotí, když mám silikony? :mrgreen: At vím, jestli se mám připravit na trapnou chvilku..Dík a hezký den všem:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6873
3.7.20 14:10

Proč za trapnou chvilku? tak máš silikony, no a? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.20 14:25

Je to pro me intimni, bylo by mi neprijemny to říkat trenerovi ve fitku. Ale jasne, celkem o nic nejde, prezila bych to :)

• Citovat
  • Upravit
2653
3.7.20 14:47

No tak silikony jdou poznat na prvni pohled, takze ani zadnej pristroj nebude potrebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
3.7.20 14:52

No vzhledem k tomu, že silikóny lze poznat, tak to asi tak intimní nebude :-) ale nemůžu tam těhotné a kardiaci. Myslím, že silikóny vadit nebudou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
3.7.20 14:56

Já teda nikomu nic neříkala, a nikdo nic neříkal mně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.7.20 22:10

Jo, ale nevím, proč by se nad tím kdokoli pozastavoval nebo to nějak zesměšňoval. Kdybys viděla člověka s protézou, tak se mu přeci taky nesměješ. S těmi silikony je to totéž. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
13.7.20 02:44
@Anonymní píše:
Ahoj,
chtěla bych si nechat udělat analýzu těla na přístroji inbody a zajimalo by mě, jak to vyhodnotí, když mám silikony? :mrgreen: At vím, jestli se mám připravit na trapnou chvilku..Dík a hezký den všem:)

Dej vedet to me zajima :mrgreen: jinak kolonka silikony tam asi neni :D dej vedet kam ti to tu vahu priradilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková