Práce bez maturity

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
10.11.18 22:35
@smajlik345 píše:
prosímtě zjisti si prvně něco o tom pořádně a pak o tom přemyšlej. Na pokladně máš matiku to kolikrát není jen o tom vše natukat a kasa sama ukáže kolik nákup stojí a kolik mám vrátit. Jinak vedoucí useku nevím jak tam kde děláš, ale tam kde jsem dělala já. Museli planovat směny, řešit dovolené, nemocenské, náhrady za ty lidí a objednávky potravin tedy kolik toho vzít aby toho nebylo málo, ale ani moc.

musela bych se na to jeste zeptat.na pokladne pracuju bez problemu v albertu.jen mi bylo receno ze radsi by tam dali nekoho zkusenyho a s maturitou na vedouciho useku.nadruhou stranu bych mela vic starosti nez takhle takze si to jeste rozmyslim kdyby to se mnou nahodou zkusily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.11.18 22:47
@Kriss Tina píše:
@Nicklas a mluvilas někdy s někým na té vedoucí pozici co dělá? Když sem Brigádničila v blbejch lahůdkach v bille, kolikrat sem kecala s vedoucím úseku, ten tam musel být ráno první, odcházel pozdě odpoledne, mezitím nervy na pochodu, když něco došlo sednul do auta, jel na jinou filiálku kde měli toho zboží ještě dost aby doplnil, mezitím řešil objednávky, papíry, nemocenské, dovolené, aby tam měl vždycky dost lidí, chodil na schůze vedení, když se něco podělalo byl první kdo to schytal, na rozdíl od řadových zaměstnanců, kteří jsme dělali krátký a dlouhý týden tam on musel být každý den, a peníze zas o tolik větší neměl. Já bych to nedělala ani za zlatý prase. Nehledě že pak máš fakt minimum času na osobní život nebo rodinu. [/citactohle by na me asi nebylo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.11.18 22:48
@Nicklas píše:
@Kriss Tina píše:
@Nicklas a mluvilas někdy s někým na té vedoucí pozici co dělá? Když sem Brigádničila v blbejch lahůdkach v bille, kolikrat sem kecala s vedoucím úseku, ten tam musel být ráno první, odcházel pozdě odpoledne, mezitím nervy na pochodu, když něco došlo sednul do auta, jel na jinou filiálku kde měli toho zboží ještě dost aby doplnil, mezitím řešil objednávky, papíry, nemocenské, dovolené, aby tam měl vždycky dost lidí, chodil na schůze vedení, když se něco podělalo byl první kdo to schytal, na rozdíl od řadových zaměstnanců, kteří jsme dělali krátký a dlouhý týden tam on musel být každý den, a peníze zas o tolik větší neměl. Já bych to nedělala ani za zlatý prase. Nehledě že pak máš fakt minimum času na osobní život nebo rodinu. [/citactohle by na me asi nebylo

Tohle by na me nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoria1988
10.11.18 22:58
@Anonymní píše:
Jo, tak jasně, že to jde. Bratranec má také jen základku a práci si našel v Německu. Když tam šel, neuměl německy ani žbleptnout. Dělá tam nějakého automechanika, má hodně přes 30 tisíc a je za vodou :) Ale zbytek fakt dře ve fabrikách, 12 hodin na nohách u mašin. Víkendy, svátky v práci a sotva pokryjí náklady na bydlení a nějaké základní potřeby.

V nemecku pres 30 t? Tak to je chudak. Proč se dre za takové směšné peníze když by třeba jako řidič měl 3,4,5 tisíc euro plus prémie atd atd

• Citovat
  • Upravit
128
10.11.18 23:00

prece si nebudu kvuli tomu delat maturitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.11.18 23:07
@Nicklas píše:
musela bych se na to jeste zeptat.na pokladne pracuju bez problemu v albertu.jen mi bylo receno ze radsi by tam dali nekoho zkusenyho a s maturitou na vedouciho useku.nadruhou stranu bych mela vic starosti nez takhle takze si to jeste rozmyslim kdyby to se mnou nahodou zkusily
dekuju za vas popis toho co ta pozice vedouciho zhruba obnasi.maturitu se mi znovu delat uz nechce musela bych zase do prvaku minimalne na ctyri roky a nevim jak bych to davala a za dalsi vim ze to je urcita odpovednost i kdyby mozna maturita nebyla potreba,nekde treba potreba neni ale vetsinou asi potreba je
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.11.18 23:12
@Nicklas píše:

Dekuju za popis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.11.18 23:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.11.18 23:20
@Nicklas píše:
@smajlik345
to jsem ani nevedela co prace vedouciho obnasi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.18 23:20
@Victoria1988 píše:
V nemecku pres 30 t? Tak to je chudak. Proč se dre za takové směšné peníze když by třeba jako řidič měl 3,4,5 tisíc euro plus prémie atd atd

Na to, že nic neumí mi to přijde jako hodně slušná výplata. S takovou bych byla i já spokojená a to mám Bc. A být řidič už je docela zodpovědnost, když tam v dílně nic moc nemusí dělat.

• Citovat
  • Upravit
128
10.11.18 23:22
@Anonymní píše:
Na to, že nic neumí mi to přijde jako hodně slušná výplata. S takovou bych byla i já spokojená a to mám Bc. A být řidič už je docela zodpovědnost, když tam v dílně nic moc nemusí dělat.

to bych taky brala takovou vyplatu jako pokladni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35314
10.11.18 23:24
@Nicklas píše:

No tak pokud si nechces delat maturitu kvuli praci… tak to ti asi nikdo nepomuze. Trochu to na me pusobi… tady me mate, ja bych rada hodne penez a byla brzy doma a moc toho po me nechtejte, me nejdou pocitace a pocitam nerada… s takovym pristupem budes tezko vedouci cehokoli… a to asi ani v Albertu, ktery ja povazuju za jeden z nejhorsich obchodu vubec, takze sance by tam asi byla relativne velka ( aspon podle toho, co za lidi tam pracuje a jak to tam vypada).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.18 23:25
@Nicklas píše:

Tak ono jestli chceš celý život jen vykládat zboží do regálů, tak si tu maturitu nedělej, ale mně to přijde v dnešní době jako úplný základ. Skoro na všech „lepších“ pozicích chtějí, aby si ji zaměstnanci dodělali. Letos si ji dodělávala jedna známá, má okolo 40 let, úplně tupá a také to dala. Omlouvám se za výraz, ale v jejím případě nelze použít slušnější. Být tebou, tak to zkusím ještě jednou. Maturita je něco, co nebude nikdy na překážku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.18 23:28
@Nicklas
@Nicklas píše:
to bych taky brala takovou vyplatu jako pokladni

Jako pokladní těžko :) Ty si buď musíš dodělat vzdělání, dostat se někam přes známého, jít za hranice jako ten bratranec a tam takové výplaty má každý ;) proč ne? A nebo zůstaň tam, kde si, ale s penězi to nikdy nebude žádná sláva.

• Citovat
  • Upravit
128
10.11.18 23:35
@Anonymní píše:
@NicklasJako pokladní těžko :) Ty si buď musíš dodělat vzdělání, dostat se někam přes známého, jít za hranice jako ten bratranec a tam takové výplaty má každý ;) proč ne? A nebo zůstaň tam, kde si, ale s penězi to nikdy nebude žádná sláva.

To bych musela ve 35 letech sedet v lavici dalkoveho studia min. 4 roky a hlavne dostudovat aby to nebyla ztrata casu a v tom zahranici nevim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat