Práce bez maturity
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@smajlik345 píše:
Když ty napíšu at si najdeš jiný cíl tak prvně mi napíšeš to co je v citaci a pak toto - nevim jakej jinej cil bych si mela nachazet.proste tu vedouci useku skusit muzu a kdyby me ta prace nesla ,nebavila atd nebo vizadovala hodne znalosti ,tak bych se vratila k uklidu,doplnovani atd.nekdo takovou praci taky delat musi jako je pokladni nebo doplnovani -Víš co dělej si co chceš. Založila jsi diskuzi mi jsme ty s holkami chtěli poradit a doporučit ať do toho nejdeš že zodpovědnost je příliš velká a ty na to nemáš.
Upřímně mi přijde jako by jsi nebyla dospělá, zodpovědná žena ale jako slečna po škole, která vidí svět růžový. Jsem ráda že pod tebou nedělám, ale měla by jsi vědět. Zkusit vedoucího úseku mužeš vždy. Máš ale určitou zodpovědnost např. jakákoliv kontrola, která přijde musíš ji být přítomna a při prohřesku hradíš pokutu. Stejně tak když za měsíc zjistíš že vedoucí není pro tebe a půjdeš zpět na pokladní. Není to jen tak Děla se kontrola ( inventura ) zda je vše v pořádku finančně a kolik budeš případně hradit za chyby. Alespoň to tak funguje v jiném velkém supermaketu kde jsem pracovala
neco podobnyho mi rekli i v praci, kdyz jsem se tam znovu ptala na tu pracovni pozici vedoucho useku tak mi rekli ze to je urcita zodpovednost hodne povinosti a ze to neni jen tak.proste neco podobnyho,co tady popisujete.To zas radsi budu delat jednodussi praci a budu mit klid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Victoria1988 píše:
@Nicklas
Pokud mas ukončené dva roky střední, tak v Uherském Hradišti je škola na 3 roky i pro lidi bez vyuceni
skusila bych spis rekvalifikaci na pekarku nebo cukrarku jestli to neni moc tezky.na obor kucharske prace by to jit mohlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše:
Chtela jsem se zeptat jestli je mozne abych mohla pracovat jako vedouci i bez maturity v nejakem obchodaku treba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše:
myslim ze se maji skouset nove veci i kdyz mam jen odborne uciliste
Delat vedouci to je zodpovednost to je pravda.to mi za to nestoji.ale uklizet nebo doplnovat me nekdy moc nebavi a jeste za ty penize.ale bez maturity se lepe plasena mista shani asi hur.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj je mi 21 mám za sebou průmyslovou školu , a jen učnák momentálně jsem na mateřské jinak jsem si vypracovala na zástupce vedoucí a kdybych neotěhotněla měla jsem už nájezd a veškeré papíry na vedoucí . Takže je to možné a pokud budeš vytrvalá tak se ti to určitě taky povede . Přeji hodně štěstí ![]()
- Citovat
- Upravit