Praha - známí si z nás dělají hotel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
3.11.16 17:05
@hudečice píše:
Ahojky, a co to udělat tahkle: přítel ať řekne bráchovi - hele, máme doma málo místa a chceme soukromí, mít větší byt, tak to neřeším. Takže jestli chceš přijet a chceš mě vidět, zařiď pro nás dva ubytování a zaplať ho. :mavam:

To jako fakt? Proč by měl bratr shánět a platit ubytování příteli? V místě přítelova bydliště? Asi mi něco uniká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.16 17:06
@BellinkaX píše:
To jako fakt? Proč by měl bratr shánět a platit ubytování příteli? V místě přítelova bydliště? Asi mi něco uniká.

Tak pokud tam je 4× do měsíce. To by mne také obtěžovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
3.11.16 17:08
@Amerielle píše:
To ne, jede vyloženě za bráchou - mým přítelem. Takže bude celou dobu s náma.

Kdyby se mi někdo somroval do 1+1 (1+kk) na nocleh, tak ho vyprovodím sama slušně s kontakty na jiné ubytovnání. Mám ráda své soukromí a klid. Ale jednorázovku sourozence, který ještě jede přímo na návštěvu za bráchou, bych určitě ubytovnou neřešila, ale pozvala ho přespat k nám. Ne každý týden, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
3.11.16 17:11
@hudečice píše:
Tak pokud tam je 4× do měsíce. To by mne také obtěžovalo.

Já nechápu, proč má bratr platit jiné ubytko i příteli zakladatelky. Pokud jsou bráchovy návštěvy příliš časté, tak se snad někde ubytuje sám, s přítelem někde pokecají, zapaří a pak každý spát do svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.11.16 17:12

Mám extrémní potřebu soukromí, ale sourozence bych přespat nechala. A ten, kdo odmítne sourozence, je podle mě nějak vadný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.11.16 17:13
@BellinkaX píše:
Kdyby se mi někdo somroval do 1+1 (1+kk) na nocleh, tak ho vyprovodím sama slušně s kontakty na jiné ubytovnání. Mám ráda své soukromí a klid. Ale jednorázovku sourozence, který ještě jede přímo na návštěvu za bráchou, bych určitě ubytovnou neřešila, ale pozvala ho přespat k nám. Ne každý týden, samozřejmě.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
3.11.16 17:15
@Amerielle píše:
Jenže to není MŮJ sourozenec, ale jeho.

NO, tohle mi říct moje partnerka, tak budu uvažovat, zda ji má být i nadále :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.11.16 17:15
@Amerielle píše:
Jenže to není MŮJ sourozenec, ale jeho.

A SVÉHO bys přespat nechala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.11.16 17:16
@j.a.n.i1 píše:
NO, tohle mi říct moje partnerka, tak budu uvažovat, zda ji má být i nadále :think:

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
3.11.16 17:27

@Amerielle Tak si představ, že ten jeho brácha je pro něj něco podobného jako maminka a nebo tatínek. Pokud by u vás chtěla přespat Tvá maminka a přítel by byl proti, vypoklonkovala bys ji do hotelu? A nebo bys spíš vypoklonkovala přítele? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.11.16 18:24
@Amerielle píše:
Však říkám, že pro tentokráte to přežiju, tak co do mě reješ pořád?

Moje mamka, když tu je, tak chce i vařit a uklízet (ne že bych jí to nechala dělat) a chce nám přispívat peníze (Ani to ji nedovolím.). Ale jeho bratr je prostě…když to řeknu popravdě…hajzl

Ale tvoje maninka treba dela jine veci, ktere priteli vadi…

Musis to brat tak, ze sourozenec je na urovni rodice.

Sama pises, ze pritel ma brachu „moc rad“. Fakt veris, ze mu nevadi, ze o nem mluvis hnusne? Spis to jen nechava byt, aby byl klid.

Brachu proste jednou za cas strp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
3.11.16 18:59
@Amerielle píše:
Však říkám, že pro tentokráte to přežiju, tak co do mě reješ pořád?Moje mamka, když tu je, tak chce i vařit a uklízet (ne že bych jí to nechala dělat) a chce nám přispívat peníze (Ani to ji nedovolím.). Ale jeho bratr je prostě…když to řeknu popravdě…hajzlík.

Nereju, jen se ti snažím za vcasu vysvětlit, že jestli na brachu budeš neustále frfnat a nebudeš ho akceptovat, budeš to ty, kdo půjde. Ne brácha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.11.16 19:17
@Amerielle píše:
Nemám sourozence. Svého asi jo. Ale prostě s tím jeho bráchou nemáme dobré vztahy.A kdyby to příteli vadilo, nenechala bych tam spát ani svého sourozence. A už vůbec ne, kdyby se šlo druhý den do práce, to v žádném případě.

Tak to, že nemáš sourozence lecos vysvětluje…jedináčci se dost často neradi dělí, mmj. i ptoto, že se v dětství dělit nemuseli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
3.11.16 19:20
@Amerielle píše:
„Ne.“ většinou třeba tomu bráchovi nestačí.
Řekni bráchovi, že se snažíte o dítě. „Ahoj, mohl bych u vás dneska přespat?“ „Ahoj, no, víš, ráno jsem si měřila bazální telotu a dneska by to asi šlo, takže přespání by asi nešlo“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.11.16 19:27
@malinika píše:
@AndelaCerna @Amerielle Holky, přeji Vám mít děti a řešit jejich hlídání. Až třeba budete chtít jít večer s manželem do kina, děti onemocní a vy budete muset jít do práce, nebo budou jen letní prázdniny a vy nebudete mít 8 týdnů dovolené.
Aby se vám pak toto chování ke svým nejbližším nevrátilo jak bumerang…vždyť přeci existují paní na hlídání a nestojí to majlant a o prázdninách se dá dítě odvelet na letní tábory…

Zas ale přeci nejde si z příbuzných dělat neustále hotel, tím spíš když je to takhle malé :nevim: když to řeknu hodně blbě, tak kdy mají spolu spát a vůbec trávit čas, když třeba každý víkend tam někdo spí vedle jejich postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová