Pravdu má pouze tchán

Anonymní
13.8.15 21:33

Pravdu má pouze tchán.

Ahoj maminky, babičky, tchýně snazilky. Prosím o váš názor nebo radu jak se chovat, nebo já jednoho krásného dne zastrelím tchána. Predem chci ríct, ze zijem ve dvojdomku s tchánovcema. Kazdý má svou bytovou jednotku. Duvod proč tam zijem je jednoduchý, manzel vlastnoručně staví náš rodinný domek, ale to potrvá ještě rok. Nemusíme zde platit nájem, tak alespon ušetríme, napsala jsem to proto at mi neríkáte jděte do bytu a podobně. Stavíme a finanče je to výhoda. Níjak nám nenarušují náš zivot, az na to, jak je tchán chytrej az to bolí. Všude byl všechno zná. Nensese kdyz má někdo druhej pravu a on se plete, pokud to zjistí, tak se neomluví. Holky mám 7 měsíční dvojčata paráky venku k neprezití, né nechodím s dětma v tomto paráku ven. Predevčírem jsem naměrila ve stínu 38. A na slunku 54. A tchán na mě vem holky ven na deku do stínu, je tu chládek. Ríkám né nezlobte se nedám je vem vtomto horku 10h dopoledne :zed: a on na mě proč né ríkám ze ve stínku je chládek. Ríkám to je mozné, ale i mě je venku šíleně nepríjemě. A on na mě a proč né, ríkám prostě je vem nedám nebudu riskovat upal, nebo prehrátí. A on tak je budeš máčet v bazénu. Ríkám mu né nezlobte se ale já je ven nedám, mozná později kolem 5 hodiny to uz nebude tak šílené. A zalezla jsem domu, a on vletěl do okna a začal tam na mě rvát ty si myslíš ze jseš nejchytrejší ze, mu ríkám né to si nemyslím, ale je tam šíleně, a on na mě ty si normálně, no nechci ríkat ani co.Tak to jsem nerozdejchala a ríkám mu prosím, jak se to semnou bavíte co po mě rvete a o n na mě ze se chovám jako prostě to nerekl. A já mu ríkám. Tak podívejte se, já nejsem vaše dcera, to ze si navzájem nadáváte s vlastníma synama do ču, ku do de, lu, do parchantu a já nevím co ještě, vám nedává právo tohle pouzívat na mě. Sebral se a odešel. Nerešila jsem to. Kolem 6 večer prijela tchýně uvarila si kafe a šla si sednout pod za náma pod pergolu, tchán prišel a sedl si, a tchýně se začala bavit o tom šíleném vedru a narazila právě na to, ze s holkama v takovém šíleném horku ven rozhodně nechodit, Pobaveně jsem se podívala na tchána, a on ani nepípl. Ok švagr si našel prítelkyni ukrajinku zijící od 1 roku v čr, vysokoškolačku, která ví co od zivota chce, má slušené názory prostě super holka. Začala jsem se sní bavit o dětěch které má prijmout motolská nemocnice. Tchán se do toho vlozil a měl uplně jinéj názor, coz si Natália nenechala a rekla mu co si o jeho názoru myslí ale slušně, on se na ní tak hnusně podíval, a začali se bavit, ona slušne bez navíšení hlasu, on pomalu rval.No Nathália odjela domu, a tchán ríká tak tato metla sem uz nevkročí. A já mu ríkám a proč, protoze taky má jinej názor nez takovej jakej chcete slyšet. A on na mě co jsem tím chtěla ríct, slušne jsem mu rekla kdyz má někdo jinej odlišnej názor, tak vy to prostě nepochopíte. Nenaštval se ale myslel si svoje. Dneska na mojí starší dcerku o něčem se bavili a on jí ríká děda má vzdy pravdu, a já mu ríkám vzdy né. Bavila jsem se s tchýní o autosedačce, ríkám do vajíčka se malá ještě vejde tchán fakt asi uz né, ríkám jo vejde, a on na mě ze to tězko, naštvala jsem se a ríkám, tak měla jsem jí včerva v sedačce tak asi nejsem slepá. prostě to co já reknu, on musí okamzitě schodit a nahradit svím názorem. Všichni maj blbej názor, jen on má ten správnej. Ale kdyz prijedou jeho starší bráchové treba na grilovačku tak to se chová jako pohunek. Najednou jim jim svuj názor nevnucuje, ba naopak kdyz on něco rekne tak ho jeho bráchové sprazí. A on mlčí. Muj názor je prvvě takovej, ze on si dovoluje k ostatním a snazí se vyrovnat bráchum nebo já nevím. Porádíte jak se kněmu mám zachovat, snazím se sním vycházet, ale nemuzem se spolu bavit o vázných věcech, to je konečná

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
13.8.15 21:45

Asi nezbude nic jiného, než se snažit konfliktním tématům vyhnout. Co se dětí týče, naučila bych se používat jednu konkrétní větu a tu opakovat pokaždé, klidně i dokola pokaždé, když bude prudit. Např. „vy jste mohl vychovat své děti podle svého, to samé teď budu dělat já s našimi dětmi. Také by jste si do výchovy nenechal povídat“.

No a pak odškrtávat kalendář a pořád dokola si říkat, že je to jen dočasně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.15 21:48

„vy jste mohl vychovat své děti podle svého, to samé teď budu dělat já s našimi dětmi. Také by jste si do výchovy nenechal povídat“. Tak tohle ríct, tak si podepíšu ortel smrti, nebo si rovnou pujdu na svuj vlastní pohreb sama.To asi neprojde, popravdě mám zněj trochu bobky, nevím co od něj čekat, myslím, ze je schopnej mi jednu vrazit

• Citovat
  • Upravit
2527
13.8.15 21:50

Já bych mohla napsat stejnou diskuzi, jen v názvu by bylo tchyně :mrgreen: Minulý týden předvedla něco podobného jako tvůj tchán. Pohádaly jsme se. Jenže my nebydlíme vedle sebe…je to těžký. A v těch vedrech obzvlášť, řekla bych že lidi jsou výbušnější. Ignoruj ho a nebav se s ním, nebo jen úplně minimálně. S takovými lidmi nemá cenu se pouštět do sporu. Byl by to nekonečný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.8.15 21:51

Tak to je drsný. Tak v tom případě ohýbat hřbet až k zemi a tlačit na manžela, ať dostaví co nejdřív, jinak ti tam hrábne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.8.15 21:51

Asi byl část života stíraný staršími bratry, tak to pak zkouší zase na slabší on. Dělat se s tím nedá asi nic, pokud tam potřebujete ještě nějakou dobu vydržet, takže asi maximálně eliminovat společné rozhovory, zvlášť ty bez dalších svědků. A když se nelze vykoutit, tak se prostě do žádných polemik nepouštět, s takovými lidmi nelze vyhrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
13.8.15 21:53

Já bych řekla… jak myslíte… a udělala si posvém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.8.15 21:54

.

Příspěvek upraven 17.08.15 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.8.15 21:56

Ahoj, držim palce a přeju pevné nervy. Žij tou představou, že to není navždy. Rok uteče. Mám to hoooodně podobně s tím, že my už bohužel MÁME postaveno na JEJICH zahradě, tak si to umíš asi představit.. :-/
Co se týká dětí, čím míň budeš mluvit, tím asi lepší. Prostě: „to jsou moje děti a já jsem máma“ Tečka. A on ať třeba vyskočí z kůže. Tak se drž a nějak to vydrž! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.15 22:00

Ahoj úplně tě chápu, mám takového dědu, možná ještě horšího. Celý život chlastal, kur..l se, a domů chodil 2-3× do týdne z lesa, ne sám ale s,,kamarády" myslivci, kde ve svých pitkách pokračoval vesele dál u babičky v kuchyni. Frajer až na půdu, všichni jsou blbí on ví vše nejlépe… to by bylo na dlouho :? Celý život ubližoval babičce a teď na starý kolena je babička jediná, kdo mu zbyl. Děti pomalu neviděl ani vyrůstat a mě neustále poučoval, jak blbě vychovávám svého syna, co dělám špatně, že mu kupuju samé pí… :roll:
Před 3 měsíci jsem byla u babičky on byl zalezlej na gauči v obýváku / tam tráví 24 hodin denně - max. 3× - 4× za den se zvedne na WC/sekýruje babičku - přines, podej…s babičkou jsme se bavili o malém /3 roky/v kuchyni, vyprávěla jsem ji, že brečí protože šel poprvé do školky a nelíbí se mu tam a on na mě začal z obýváku z toho gauče řvát, že stojím za h…o, můj manžel taky a malej stojí úplně za h…o, že tam stejně k babičce malej chodí jen aby mu mohl sežrat jeho bonbóny a že je to hnusnej rozmazlenej parchant :cert:. Kdykoliv jsem předtím něco řekla, všechno špatně a nebo hledal záminku jak se pohádat… to takhle není… jak seš mladá, tak seš bl.. atd. řeknu ti jedno, beze slova jsem se sebrala a odešla už 3 měsíce jsem ho neviděla on se taky nikdy neomluví a mě je teď bez něj líp než se furt s ním rozčilovat a poslouchat jeho blb.. keci a urážky. Je mi moc líto babičky, to je milionová ženská. Ať jsem se snažila jak jsem mohla nemá to s ním cenu, dokonce i ti jeho kamarádíčkové už na něj 13 let kašlou, nikdo už za ním nechodí - je to zatrpklej, zlej dědek. Jediný co asi můžeš dělat, vydržet než se odstěhujete, max. ho pozdravit a jinak si ho asi nevšímat - a jak děláš slušně odpovědět a odejít - nemá to cenu, on se nezmění jako se za celý život nezměnil můj děda :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.15 22:01

Ten mu svuj názor rekne, ale taky opatrně, posledně jsem mu ríkala, ze uz toho mám po krk, on ví jke jen ríkal sám, ze to nemá cenu se sním hádat, ze je to jak házet hrách na stěnu, a právě mě prosíl, at to jeětě vydrzím, ze se bude snazit distavět co nejdríve. Jako já mám někdy chut mu ríct to co si o něj myslím, ale pak se zabrzdím a raděj mlčím. Kdyz on má treba semnou nákej problém, nejde zamnou rekne to chlapovi a to je charakter jako prase,,,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.15 22:06

No, mam o samy.. Akorat jeste s par bonusama. A to, ze si sem tchan leze jak chce, mame svuj dum, prijde rano v 7 nebo pred 7 a zacne busit na okno nebo vyrvavat kde jsme, ze on je vzhuru uz od 5hodin! A co je nam po tom? Ze on se nudi a s manzelkou nic neni tak aspon otravuje nas. Nebo porad zakazuje dceri akivity, napr tancuje a on hned at to nedela ze spadne, nebo at se neklouze na klouzacce, ze si rozbije hlavu.. A poraaaad dokola. Nechapu, co z toho maji..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.15 22:06

Jo holk jak tak koukám jste na tom některé hure jak já. Je jpravda ze jsem mu vyčtla jeho nejmladšího syna. Nedělá nic.Je mu 21 let, a cová se jak rozmazlenec hulí trávu u sebe v pokoji, nechávají ho. Chodí za tchýní jako do bankomatu, do práce nechodí, vstává ve 14hodin nazere se ale jen masa on zeleniku nepapá a jde ven. Nehne na zahradě ani prstem.Zato muj chlap príjde z práce jdem na barák v6 večer príjde a ještě maká u tchána na zahradě, zalejvá opravuje seká prostě všchno mozné. Tak jsem mu to vlepila rekla jsem mu jakej je jeho syn a on rval na mého chlapa jen proto, ze zapoměl sundat zebrík ze strechy.

• Citovat
  • Upravit
10905
13.8.15 22:08

Chudák tchán, zkoušel dělat ramena a nevyšlo mu to :lol:
Mně z popisu připadá, že když jsi ho slušně poslala do háje, tak šel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.15 22:09

Anonymni 22:06
:pocitac: Zrovna vcera me nastval ale pekelne tim, ze mi daval v obalce penize pro pritele. Nezapomnel zduraznit, ze je o pro NEJ a jeste si to predemnou prepocitaval a po zdurazneni NEZTRATIT jsem uz vypenila a rikam, ze nekradu a bude lepsi, kdyz pujde osobne si to nekam schovat aby mel jistotu a nebo pockat az bude jeho syn doma. Neskutecne me urazil, ale to on tak dela bezne. :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová