Prdíky - pomoc :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5980
2.11.12 12:11

Myslim, ze na baby calm si zvyknout nemuze, jsou to bylinky, ne? Za nas Bio gaia vyhozene penize :( Do ctvrteho mesice jsme prezili na Lefaxu a ke konci zacli davat laktobacilky… Ted uz je dikybohu klid a muzu zase vsechno jist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
2.11.12 12:31

@LLLL No snad si zvyknout nemůžou, těžko říct :). Já zkoušela, když byly Eliz 2 týdny, květák s vajíčkem a květákovou polévku a nic z toho nebylo. Měla prdíky stejně, jako bez květáku… Ale přijde mi, že je víc neklidná, když si dám ráno CARO. Takže to si dávám až večer, aby v mlíku bylo až ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
2.11.12 14:54

@maritimka to bych ale rekla, ze neni Carem, ale mlikem, ktere do toho urcite davas… Mleko zahlenuje, takze to ve strivkach nedela dobrotu. Mliko je jeden z hlavnich puvodcu kolik… Ja kvetak a podobne veci radeji ani vubec nezkousela. ale je fakt, ze nektere deti to zvladnou uplne v pohode, tak bud rada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
2.11.12 21:06

@LLLL Je takt, že dávám mlíko. A taky - ráno jsem měla jogurt a malá se teď kroutí :roll:. Bude to tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
2.11.12 21:16

@maritimka Drzim palecky, at to trva co nejkratsi dobu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andreanaa3
3.11.12 12:33

Naučila jsem se správně masírovat brisko Pupikem a je to o mnoho lepší. Rozhybou se mu střeva a do pul hodinky se vyprdi. Rektální rource sbohem:-)

• Citovat
  • Upravit
30
6.11.12 15:37

Nam pomohly laktobacily od swisu a biopronu nam to trvalo do 4.měsíce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.12 21:24

Jak rozeznat prdíky od stolice

Ahoj maminky jsem jednou z vás narodil se mi syn Jakub.
Tay vám to vaše mimi tak strašně často a nahlas prdí.
Na štěstí te odér není takvý.
Mán velký problém poznat kdy ho přebalit a kdy ne.
Někdy si uprdne a já říkám tam je 100% nálož.
Tak ho rozbalím a nic tam nemá.
A když si myslím opak tak mu to proteče až mimo Plenu
jak to mám poznat dáse to abych nemusela svlíkat

Dnes se mi při koupání vyčůral do vaničky
nevadí to že ne aby neměl smoče vyrážku :evil:

• Citovat
  • Upravit
7449
6.12.12 22:11

Ja treba v noci neprebaluju vubec. Dokud jsem kojila, prebalovala jsem na prvni ranni kojeni v 6. Ted na UM prebaluju az v 9, takze po 13 hodinach, ale je jen nacurano… pokud kojis, prebaluj pred nebo po kojeni. Pokud ne, koukni do pliny po krmeni. Pokud netrpite na opruzeniny, nevadi, ze v pokakane plince chvilku pobude. Nechavej vetrat a maz kremem - ja mam bepanthen… moc je sterilni, jedna koupel nevadi, ale kdyby se ti to stavalo casteji, tak ho potom osprchuj a mas vyreseno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yo
187
6.12.12 23:02

Tak ta metoda, zmiňovaná v minulém vlákně, kterou jsem nazval „nálepky“ je tejkování. Moc toho na netu v souvislosti s prdíkama není. Máte s tím někdo zkušenosti? My se na to jdeme zeptat příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.12.12 06:27

Nám se od začátku osvědčiliy kapičky Bio Gaia, jsou sice dražší, ale úleva byla hned a my se konečně mohli vyspat ;)

• Citovat
  • Upravit
5980
7.12.12 07:58

Anonymni: kdyz byl malicky, prebalovala jsem po kazdem kojeni (pred to neslo, to by se do jidla prorval :roll: ), vzdycky tam neco bylo… V noci taktez. Stolici poznam vzdycky, strasne smrdiiii :jazyk: :jazyk: A ted uz se na nem i pozna, ze se soustredi a tlaci… U malickeho jsem to vzdycky kontrolovala, tam se to krom pripadneho smradu poznat asi jinak neda…
Jinak do vany cura snad pokazde (take zacnu potrebovat na zachod, kdyz pustim vodu, to je snad normalni ;) a on to proste neudrzi ;) ). Neresim, max osprchuju, ptz ma ve vane i myci gel, tak to vsechno smejeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
7.12.12 10:28
@yo píše:
Tak ta metoda, zmiňovaná v minulém vlákně, kterou jsem nazval „nálepky“ je tejkování. Moc toho na netu v souvislosti s prdíkama není. Máte s tím někdo zkušenosti? My se na to jdeme zeptat příští týden.

Tejkování = tejpování? Jestli ano, můj manžel to dělá. Není fyzioterapeut, ale trochu se v tom vyzná a aplikuje tejpy. Na prdíky jsme to nezkoušeli (Eliz na ně naštěstí netrpí)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yo
187
7.12.12 23:53

@maritimka ano omlouvám se. To je ta T9 na tabletu, opravuje to co nemá
No my jdeme příští týden doufajic ze to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
8.12.12 22:37

@yo T9 je silena. Musela jsem ji vypnout, protoze jsem porad neco opravovala nazpet :-). Tak pakdej vedet, jak to pomohlo. Manzel to na nasi Eliz nezkousel, takze nevim, jestli to funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí