Prdíky - pomoc :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
19.4.13 15:13

@Mama11 to neni tak drahy kdyz si vezmu ze sab stoji taky stovku na takovejch vecech nema cenu setrit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niou
20.4.13 21:27

Ahoj, ja jsem s prvnim mela Sab simplex, ale nepomahalo. Ted mame druhe a mam Infacol, ktery pomaha, urcite vic nez Sab.

• Citovat
  • Upravit
Buchna
22.4.13 16:31

Já jsme malýmu na prdíky dávala všechno možný, sama hodně piju fenyklový čaj a chodíme na baby mašáže. Před kojením dávám espumisan a prdíkama skoro netrpíme :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14
4.11.13 07:32

prdíky

Ahoj,

máte někdo zkušenost se změnou stravy umělého mléka při prdíkách?

Malá má 3 týdny v noci ji trápí prdíky, které ji budí a nespí mi déle než hodinku v kuse. Myslíte, že zabere změna mléka. Od narození není kojená a jsme na Nutrilonu.

Díky Símona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.11.13 07:36

@Natali123 Zkus Nutradefense, poradila mi ho kamarádka, když mi syn UM zvracel a ze dne na den se to srovnalo. Takže netvrdím, že za novorozenecké koliky může výhradně složení UM, ale jestli je problém zde, tak ho změnou odhalíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.11.13 07:38

@Natali123
muze a nemusi.
co probiotika? nejake kapicky jako BabyCalm atd, mazat Pupik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.11.13 07:44

Kapicky davame tyden pry je to na delsi dobu…masaze cviceni a pod. Nam nezabiraji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KrevetkaQWE
4.11.13 07:46

@Natali123 - Ahoj, ja malou kojila necele dva tydny. Jsme take na Nutrilonu a pred mlickem davam Espumisan a jednou denne probioticke kapky BioGaia a moc nam to pomohlo. Se zmenou mleka zkusenosti nemam, ale nam Nutrilon vyhovuje, krasne po nem kaka. Kdybych mlicko menila, Sla bych asi do Hippu. Miminka na prdiky trpi, nektere vice, nektere mene. Pomahala nam taky poloha na tygrika nebo jsme ji polozili na chvili na brisko a prdela krasne :)

• Citovat
  • Upravit
14
4.11.13 07:50

Me kaka krasne…jen ty prdiky nas trapi tak nevim zda vydrzet nebo zmenit mleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
4.11.13 07:58

@Natali123 na te zmene mlicka se domluv s doktorkou - nejsem si jista ze to je tim :nevim: takhle mala miminka maji s prdiky problem, jak se nehybou tak to tlaci a budi. nasi malicke jsou ted 4,5 mesice a kdyz ma prdiky tak ji to take budi
zkus vydrzet co udelaji ty probioticke kapicky, nam teda moc pomohly. je lespi je davat dopoledne nez pak na noc
Jinak Nutrilon davam take (3tydny) a problem snad nemame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
4.11.13 08:14

Starší mi taky neprdíkoval. Doktorka nám dala kapky, Sabsimplex a bylo to dobré. Pomohly nám i masáže bříška. Byl na Nutrilonu. Myslím si, že druh mléka na to nemá vliv. Mladší byl taky na Nutrilonu a ten problémy neměl vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
4.11.13 08:25

My mále Infacol a jsem nadmíru spokojená. Jednou sem je zapomněla vzít na návštěvu a bylo dost poznat že jsem je nedala :(. Tak za mě Infacol a ještě máme Biogaiu ale ještě jsem nezačala dávat. Dnes nám jsou 3týdny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
4.11.13 08:53

@Natali123 prcek trpěl na prdíky, koliky a zácpu…na um byl od narození…nemopohla beba, nutrilon comfrot, sunar, trošku se zlepšilo po nutradefensu a bez problémů je od té doby co přítel koupil Hami( já ho nechtěla, četla jsem, že není zrovna nejlepší) nepomohli nám laktobacilíky, bio gaia, fenykl, kapky prostě nic…malinko pomohl jen sab simplex a mlíko netřepat, ale rozmíchávat vidličkou a na vyprdění klubíčkování. Ale každej prcek je jinej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
21.4.14 22:45

Ahoj, napíši i sem… Trápí nás nadýmání, koliku nemáme a ani zácpu, kaká každý den občas na druhý den, ale hlavně ráno po spaní a vypití ranní dávky mléka se kroutí a brečí, musíme ji pak zase uspávat, Pak občas odpoledne a k večeru. Nevím jak moc je náš problém hrozný… občas nechce ani jíst (nevím asi to bude tím). Máme už 2týdny Biogaia, které kapu do flašky.. Zatím žádné zlepšení.. Dřív jsme měli BabyCalm a dávala jsem před každým jídlem cca 2 měsíce v kuse.. Ted dávám infacol, je to stejné.. Myslíte že si na ty kapky mohla navyknout.. Večer po kroucení a brečení si vypije mléčko a spí celou noc… Myslíte že máme problém? Nebo je to normální, prostě nadýmání se nezbavíme? Jo jsme na UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
21.4.14 22:52
@brulinka píše:
Ahoj, napíši i sem… Trápí nás nadýmání, koliku nemáme a ani zácpu, kaká každý den občas na druhý den, ale hlavně ráno po spaní a vypití ranní dávky mléka se kroutí a brečí, musíme ji pak zase uspávat, Pak občas odpoledne a k večeru. Nevím jak moc je náš problém hrozný… občas nechce ani jíst (nevím asi to bude tím). Máme už 2týdny Biogaia, které kapu do flašky.. Zatím žádné zlepšení.. Dřív jsme měli BabyCalm a dávala jsem před každým jídlem cca 2 měsíce v kuse.. Ted dávám infacol, je to stejné.. Myslíte že si na ty kapky mohla navyknout.. Večer po kroucení a brečení si vypije mléčko a spí celou noc… Myslíte že máme problém? Nebo je to normální, prostě nadýmání se nezbavíme? Jo jsme na UM

Uf, tohle je obdobi, ktere mi vuubec neschazi. Je to tezke. Nekdo tvrdi, ze navyk byt muze. My davali taky Biogaia a BabyCalm. Mozna ten BabyCalm to trochu lepsil ale stejne bricho bolelo. Mozna zkusim jine UM, ale pri castem stridani bude take bolet brisko. Tady fakt jedine co zabere 100% je cas. Ja vim, slyset si to asi nechtela ale u nas to tak bylo. Preslo to, po cca patem mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí