Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@jajinka10 přírodní baby calm, zabíral do deseti min u obou deti
@jajinka10 brisko ji masiruj, nahrivej polstarkem nebo plinkou (to hodne pomohlo u nas), muzes ji brisko mazat Pupikem. Cvic ji s nozickama at se ji prdiky pohnou. A je moc dobre davat fenyklovy caj a jestli kojis tak ho pij sama a vyvyruj se nadymavych veci. A take je vynikajici ji davat na brisko, to ji taky muze krasne „vyprdet“.
Davali jsme vše možné hlavně biogaia, ale kapky u nás moc nezabíraly. Hodně jsem nahřívala bříško gelovým polštářkem (ne pecičky ty jsou na nic), davala jsem mu na spaní přes den, pak masáž a zacvičit a krásně se vyprděl. Hodně jsme pak taky používali rourku.
Jojo kojim a ten čaj piju. Ten pupík máme ale též nám nepomáhal. S nozickama cvičíme
ale stejně nám to všechno zabírá jen na chvilu.
nic nedymaveho nejím
tak ještě zkusím nahrivat bříško ![]()
@Hermina.p tu rourku dávám jen když se nemůže vykadit, zabírá teda jen někdy. Na prdiky mi moc nepomáhá.
Ale je to vždycky řev než se vykadi sama ![]()
@jajinka10 taky mám dvoumesicniho, dávám babycalm (ten myslim trochu pomaha - prdi, ale hrozne u toho place), obcas mazeme pupikem, sem tam dávám nahrate pecicky, cvicime, dávám na brisko, pije fenyklový caj a stejne buli
verim, ze to prejde za mesic…
@jajinka10 ty polštářky mají v lékarně, vydrží nahřáté dýl než ty pecičky, malej to miloval, nahřívala jsem je v teplé vodě a nahřívala jsem je hodně. Když mi plakal v postýlce, dala jsem polštářek hned usnul. Pak jsem mu to masírovala pupíkem jak to bylo nahřáté prdíky pěkně šly. Chce to všechno vyzkoušet, každýmu zabere něco jiného. my už jsme pak měli takový rituál který vždy zabral. U nás se to tedy zlepšilo až v půl roce. Držím palce
Nam nejvic pomohla biogaia a pak jsme nasli i levnejsi biopron. K tomu jsme masirovali pupikem
@jajinka10 taky doufam, ze za 3 tydny to bude treba lepsi, malemu je jedenact tydnu, ale prdi sam + nejake cviceni a mazani pupikem (osobne si myslim, ze samotna mast moc nepomaha, spise ta masaz pri tom, ale tak pro jistotu
) a kdyz je nejhur tak mu dame 10 kapek sab simplexu treba 3krat denne
@jajinka10 nekdy nadymaji zdanlive neskodne veci jako jsou mlecne vyrobky, ja kdyz byl maly mensi a jeste neumel tak prdet jsem nemohla snist ani bily jogurt
@jajinka10 Ahoj, nám pomohl lefax. Ten fakt zabral hned. Jen je k dostání už jen v Německu. Jestli máš možnost tam jet, tak určitě doporučuju. ![]()