Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkusili jste třeba techniku start-stop? zkuste vyhledat nebo se zeptat na sexuologii. ovšem chlap musí chtít nějak se sebou pracovat. za vyzkoušení se taky nic nedá, jen snaha (a to je možná ten největší problém.). jinak mě napadá návlek na penis, pevný, který umožní pokračování(hádám ale, že chlapské ego unese neuspokojenou partnerku, ne vědomí, že jejich penis to nedokáže)
@Virginian píše:
Je mnoho zpusobu jak zabranit predcasne ejakulaci. Mezi nejspolehlivejsi metody patri amputace.
vlastní zkušenost? ![]()
@Virginian píše:
Je mnoho zpusobu jak zabranit predcasne ejakulaci. Mezi nejspolehlivejsi metody patri amputace.
muhehehe ![]()
Anebo nesoulozit vubec. anebo sou prej naky takovy znecitlivovaci kremy
Chápu zakladatelku, máme doma obdobný problém. Ale co si vzpomínám, na začátku vztahu to tak nebylo, pak se „něco“ stalo a už několik let se udělá po pár zasunutích. Myslím, že je to spíš psychický problém, ale těžko říct, co byl ten spouštěč. První jsem se to snažila zdvořile přehlížet, však každému se někdy stane, pak už jsme se i hádali, zkusil antidepresiva, znecitlivující krém, přerušování, s kondomem i bez, řešení jsme nenašli.
Nejhorší je, že to už vadí i chlapovi, je z toho frustrovaný a sám si to vůbec neužije. Nejde o mě, většinou se udělám už v rámci předehry, ale on z toho taky moc nemá, nestihneme ani změnit polohu a prý ten jeho orgasmus taky není nic moc, jako že to nevygraduje, ale najednou uf, a už to je venku. Nedokáže to nijak kontrolovat. Docela by mě zajímalo, jestli by to takhle měl i s jinou ženskou, nebo prostě máme problém my dva. Ale zase to nechci pokoušet a dohazovat mu milenku, že
![]()
Taky jsme to řešili s manželem a není to zase jen tak jednoduché, ale prostě se to zlepšilo když se opravdu snaží. Nejde to vždy, ale prostě alespoň o těch pár minut to dovede. Prostě přestane se pohybovat a dráždí mě mezitím klitoris a nebo prostě dělá pomalé pohyby a zřejmě myslí na něco jiného. Tak to funguje třeba když praktikujeme anál a ten si on opravdu chce užít a tak má o důvod více aby vydržel. Takže to chce trénink a prý jsou dobré umělé vagíny na tohle trénování. A nebo obřízka prý také pomáhá. Jestli si byl u odborníka pro ty antidepresiva tak tam může ještě zajít a prokonzultovat tu obřízku. Ta psychika za to asi může určitě, já jsem přemýšlela jak to vzniklo u nás asi nejspíš když už jsme měli děti tak prostě chvátal aby se neprobudily, jako, že kolikrát se ke konci sexu probudily začaly brečet a on musel honem spěchat to aspoň dokončit. Teď už jsou větší jsme sami v ložnici tak je to taky o moc lepší. A to také věřím, že si moc neužije když má orgasmus za několik málo okamžiků a pak je slabý, co jsem tak četla je prý nejlepší ten co se oddaluje, to může zkusit natrénovat masturbací.
Jo a ještě co ten znecitlivují krém nefungoval, nebo ty speciální kondomy? Já jsem o něm dříve přemýšlela a i teď by se celkem hodil ještě nějaká výdrž navíc by nebyla k zahození
Holky, a co kdyby si to nejdříve udělal sám a potom teprve šel na vás??? Takhle to dělal jeden můj ex, aby nebyl hned.
Jo to jsme také zkoušeli a to nefungovalo, zase se udělal za chvilku, ani alkohol u něj nezabíral ![]()
@Iveta107 píše:
Jo to jsme také zkoušeli a to nefungovalo, zase se udělal za chvilku, ani alkohol u něj nezabíral
Přesně tak, bohužel to u něj taky vůbec nezabírá, zkoušel to xkrát. A právě divné je, že při masturbaci ten problém nemá, ani když mu to dělám pusou, to vydrží tak nějak normálně dlouho, ale jak jde do mě, je do minuty hotový. Ta umělá vagína je zajímavý nápad, ale si myslím, že tam by problém neměl, tak jako nemá u masturbace. Já to taky nechápu, v čem je takový rozdíl, jestli je v puse nebo ve mně, ale říkal, že je
Krém skoro nefungoval, ale ty znecitlivující kondomy jsem neznala, to vyzkoušíme. My to teď zrovna moc neřešíme, máme malé dítě a kolikrát je večer prioritou spíš spánek než sex
Ale teď posledně mě manžel dostal hláškou, když jsme skončili, tak sedí, zírá a ptá se mě: Ještě tě to baví? Mě už ani ne. A prý: Já bych si tak chtěl pořádně zašukat
To mě teda přimělo o tom začít zase trochu přemýšlet, nemyslela jsem, že si to ani on vůbec neužívá.
Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že po těch antidepresivech měl pak problémy s erekcí. To bylo snad ještě horší než ty „rychlovky“. Takže to po pár měsících letělo do koše.
@Iveta107 Obřízka mi teda přijde dost extrémní řešení, do toho bych ho nehnala…au au.
Obřízka je prý v Americe normální věc a prý to zkutečně pomáhá, ale také bych do toho manžela nenutila, jen kdyby chtěl sám a to u něj nehrozí.
o těch kondomech přemýšlím, ale mám strach aby ho to neumrtvilo až tak, že přijde o erekci, ale někdy zkusíme a uvidíme
Pokud jde o to, že nejrychleji je uvnitř, je to logické. Dochází tam k nejrychlejšímu a neintenzivnějšímu dráždění. Také je to bohužel zcela v souladu s primárně „oplodňovací“ funkcí soulože/zásunu. Zde příroda nenechala nic náhodě.
U nas je to taky problem. S predchozi partnerkou problem nebyl. Samotna souloz trvala i 20 minut a vice. Kolikrat odpadla partnerka i drive nez ja. S momentalni partnerkou je to max. 5 minut, ale prumer je tak 2 minuty. Pricina je v tom ze aktualni partnerka je „dole“ mnohem vic tesnejsi a take to mnohem intezivneji a hlasiteji proziva nez predchozi parterka a pusobi to na me velice vzrusive. Kondomy nepomahaji, masticku jsem nezkousel. Nejvic pomuze, kdyz si par hodin pred tim ulevim sam. Nastesti partnerka je spokojena s mymi predehrami, takze nam to jinak klape.