Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
643
8.6.13 14:55
@Aot píše:
Holky vy my davate teda.

Holka, podívej se, kolik je tu stránek, jestli někdo, tak Ty dáváš nám… věř, že z toho co píšeš o tebe má spoustu lidí strach.

• načítám...
24603
8.6.13 14:56
@Mirii píše:
@Aot a co si naplanovat i s nim dovolenou v CR? A pak uz se s nim proste nevratit ;)

vážně si myslis ze by odjel bez ní? :|

• načítám...
5342
8.6.13 14:57

Zpocatku dle toho co jsi psala tak bych smejdila…jenze desive na mne pusobi ty upravene fotografie a reakce v restauraci. Az mi beha mraz po zadech. Kamery jsou asi fakt nesmysl i kvuli tomu skypu. Uvidis, sama jsi v te situaci tak zkus vyhodnotit jestli prohledavani pracovny k necemu povede…ale podle co jsi napsala bych byla moc opatrna. Je chytry a to je prave to riziko. Kdyby byl buran a vulgarni tak je to jasne nicmene inteligentni manipulatori mohou byt o to vice nebezpecni diky svemu IQ.

• načítám...
364
8.6.13 14:57

Dej mamče pak přečíst tuto diskusi a nic nebudeš muset vysvětlovat. Na diskusi natrefíš, i když u sebe vše vymažeš. Hmm

• načítám...
2853
8.6.13 14:58
@Mirii píše:
@Aot a co si naplanovat i s nim dovolenou v CR? A pak uz se s nim proste nevratit ;)

nevěřim, že by vzlétl bez ní!

• načítám...
544
8.6.13 14:58

@mismurka presne tak dulezite je aby byla ona v poradku

• načítám...
8.6.13 15:00

Já bych ještě neutíkala, ono se to totiž lehko radí a příjde mi, že tady na emiminu jsou všechny ženský děsně radikální. Myslim, že ho musíš znát líp než my, já bych si ho spíš tak postupně oťukávala a zjišťovala jeho rekace, neřikám provokovala, ale nebyla bych mu vždy po vůli. Aspoň bych pak měla důvod odejít, každý si musí dojít k tomu, že odejde sám.

• načítám...
364
8.6.13 15:02

Petraminimaks. to co píšeš, je v tomto případě pěkná hovadina. :zed:

• načítám...
Aot
149
8.6.13 15:03

Jdu do te pracovny, nevydrzim tu nevedomost. Radsi vedet hned, nez se uzirat a cekat.

Jeste jsem chtela rict, ze kdyz jsem psala tuhle diskuzi, tak jsem samozrejme nenapsala vsechno, co se kdy mezi nami stalo, protoze toho je vic, a taky jsem si rikala, jestli nejsem paranoidni. A nejvic se samozrejme stydim, i sama pred sebou, kort pred ostanima. Citim se pak strasne uboha chudinka, ktera touzi po lasce snu, tak prehlizi skutecnost. Ach jo, zase mam depku. Ja uz fakt verila, ze jsem nasla toho praveho. Tohle je tak tezky. :( no nic, budu silna, musim. :!

• načítám...
5342
8.6.13 15:03

Lepsi byt chvilinku v ocich rodicu za tu spatnou a pozdeji si najit skveleho muze nez byt v lepsim pripade odrizla od rodiny v cizi zemi a nestastna a nesvobodna treba i s detmi. Nemas jednoduchou situaci :hug: je mi jasne, ze jsme cizi baby, anonymni a psat sem muze kdokoliv a cokoliv. Tohle co zazivas normalni neni a jeste ze jsi dost inteligentni, ze to zvladas vyhodnotit.
Jinak faktbse mi ulevilo, zes napsala!

• načítám...
2853
8.6.13 15:04

@Aot a on je s Tvou rodinou nebo třeba jen s Tvou mamkou taky v kontaktu? Myslím telefonicky, mailem apod. (nemyslím jen vaše společné návštěvy)
Jestli ne a komunikuješ s nimi jen Ty, tak mě napadlo, co si vymyslet, že je na tom třeba mamka zdravotně špatně a musíš hned odletět - ale musíš mu to říct až na poslední chvíli v době, kdy bude třeba na služebce nebo něco mít důležitého, abys věděla, že nepoletí s Tebou a tímto stylem odletět, už se nevráti.
Samozřejmě budeš muset počítat s tím, že přiletí za Tebou a musíš se na to Ty a všichni (vč. asi policie) připravit.

• načítám...
544
8.6.13 15:04

@Aot hlavne bud opatrna

• načítám...
sophinka1
8.6.13 15:06

@Aot nemáš se za co stydět. Buď moc opatrná a hlavně buď rozumná, nedělej nic co by tě ohrozilo :!

• Upravit
5342
8.6.13 15:07
@petraminimaks píše:
Já bych ještě neutíkala, ono se to totiž lehko radí a příjde mi, že tady na emiminu jsou všechny ženský děsně radikální. Myslim, že ho musíš znát líp než my, já bych si ho spíš tak postupně oťukávala a zjišťovala jeho rekace, neřikám provokovala, ale nebyla bych mu vždy po vůli. Aspoň bych pak měla důvod odejít, každý si musí dojít k tomu, že odejde sám.

Ja teda pokud mozno vse resim mirovou cestou a malokdy napisu…jdi. Ale to co aot zaziva je patologicke chovani partnera…nechtela jsem to psat, ale o psychologii neco vim, mam z ni statnice… A myslim, ze tu psal taky nekdo z oboru, takze neni to tu slet pipinek co nemaji v sobotu do ceho pichnout. Holky maji pravdu!!!

• načítám...
24603
8.6.13 15:07
@petraminimaks
@petraminimaks píše:
Já bych ještě neutíkala, ono se to totiž lehko radí a příjde mi, že tady na emiminu jsou všechny ženský děsně radikální. Myslim, že ho musíš znát líp než my, já bych si ho spíš tak postupně oťukávala a zjišťovala jeho rekace, neřikám provokovala, ale nebyla bych mu vždy po vůli. Aspoň bych pak měla důvod odejít, každý si musí dojít k tomu, že odejde sám.

jo tak tobě radím projít si diskusi ještě jednou a pak si zaťukej na čelo za tenhle příspěvek.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová