Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Do zprav se neleze.. Tobe on ted taky nemuze verit
Libacka z cubkou ze sousedstvi by me asi taky nazlobila, ale zalezi na mnoha vecech, kter
e jsi nenapsala- treba kolik vam je a jestli mate deti
LOL
„čubka ze sousedství“
a proč je jako hned ona čubka? Vždyť ani nemusela tušit, že tvůj přítel má tebe…
Ale jestli toho fakt lituje a nechce tě ztratit, tak si naopak bude dávat pozor
A ty mu nelez do věcí, je to hnus.
PS: tipuju ti tak 15. ![]()
Ježiš nechápu proč řešíte věk…tohle se může stát i vám co si myslíte jaky máte spokojeny manželství a přitom spousta lidi okolo vás ví jakyho máte doma hajzla… dneska takovou věc udělá úplně každý a v každým věku na tom přece nezáleží…
A kecy typu kolik ti je? Asi náctiletá… trapny… sami jste náctiletí když píšete takovy krávoviny.. tyhle lidi at se raději nevyjadřují… ![]()
@Margory Me se to nestane
byl by sam proti sobe
zrovna vcera jsme na to tema měli diskuzi ![]()
@Margory Nestane tohle vim
a i kdyby se mi to stalo, coz je naprosto mizivá pravděpodobnost, manzel neodejde.
Anonym XC
Prosim poradte. Muj manzel velmi zarli na meho znameho asi opodstatnene, znamy je uzasny, to pisu uprimne, muze to ze me poznat (i kdyz to samozrejme nerikam). Ale nic s nim nemam. Jak uklidnit manzela? Svedomi mam ciste, ale jsme z maleho mesta. Potkavame se a muj muz se mnou pak treba nekolik dni nemluvi a nespi. Staci ze znameho pozdravim. Nikdy driv se takhle nechoval. Promluvit si o tom nejde, zkousela jsem to. Da se to nejak resit?
No tak jestli sama víš, že žárlí opodstatněně, tak bych asi přerušila se známým veškerý styk… teda pokud plánuješ zůstat s manželem ![]()
@Anonymní píše:
Anonym XCProsim poradte. Muj manzel velmi zarli na meho znameho asi opodstatnene, znamy je uzasny, to pisu uprimne, muze to ze me poznat (i kdyz to samozrejme nerikam). Ale nic s nim nemam. Jak uklidnit manzela? Svedomi mam ciste, ale jsme z maleho mesta. Potkavame se a muj muz se mnou pak treba nekolik dni nemluvi a nespi. Staci ze znameho pozdravim. Nikdy driv se takhle nechoval. Promluvit si o tom nejde, zkousela jsem to. Da se to nejak resit?
pokud nemá důvod, tak bych mu to jasně řekla - pokud píšeš, že opodstatněně, tak se prostě vyvaruj nějakých kravin (ano, asi to pozná)..
@martina.se píše:
pokud nemá důvod, tak bych mu to jasně řekla - pokud píšeš, že opodstatněně, tak se prostě vyvaruj nějakých kravin (ano, asi to pozná)..
opodstatnene-tim myslim-ze znamej je podle me fakt fajn chlap. Konstatovani. Mohla jsem ho v podobnem duchu kdysi treba okomentovat. Jinak nedelam fakticky nic. A ze nic nedelam jsem doma rikala, ale spis se to tim jen zhorsilo.
XC
@Anonymní píše:áha - pak bych prostě chlapovi jasně řekla, ať se uklidní, nebo to bude mít následky
opodstatnene-tim myslim-ze znamej je podle me fakt fajn chlap. Konstatovani. Mohla jsem ho v podobnem duchu kdysi treba okomentovat. Jinak nedelam fakticky nic. A ze nic nedelam jsem doma rikala, ale spis se to tim jen zhorsilo.XC
@KKatka23 píše:
No tak jestli sama víš, že žárlí opodstatněně, tak bych asi přerušila se známým veškerý styk… teda pokud plánuješ zůstat s manželem
nepotkavame se
XC
@martina.se píše: áha - pak bych prostě chlapovi jasně řekla, ať se uklidní, nebo to bude mít následky
jake nasledky? Chci ho uklidnit, ne vystrasit ![]()
XC
@Anonymní píše:
jake nasledky? Chci ho uklidnit, ne vystrasit
XC
já bych ho klidně vystrašila, když takhle blbne ![]()